Póki co mówimy o rozpoczęciu sezonu Z mojej strony oferuję naszej "wyprawie" grill, parasol ogrodowy i co najmniej 2 krzesła składane Zakup produktów do grillowania pozostawiam każdemu we własnym zakresie (co kto lubi). Powinienem również posiadać zestawy naczyń i sztućców grillowych Dam znać jak się upewnię
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Uwaga, uwaga! Zbliża się kolejny JDM Day, tym razem zakończenie sezonu. Odbędzie się on 26.09 o godzinie 11.00, wjazd na parking od godziny 9.30. Wstęp 5 zł od osoby. Kto poza mną jest zainteresowany? Dobrze by było się zorganizować i wspólnie tam zajechać
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Pomyślałem, że można najpierw zrobić zbiórkę o 9.00 na McDonaldzie w Pruszczu i wtedy ewentualnie zahaczyć o Lotos w Pszczółkach aby zebrać ewentualnych ludzików z JDM3city. Mam również jeszcze jedno pytanie: brać grill?