Po dłuższych rozmowach z Patrykiem stwierdziliśmy że nie jedziemy na rozpoczęcie JDM. Patryk ze względu na brak fundyszy Bo Projekt jego nagiął dość srogo budżet. Zaś ja z powodu takiego iż zaczynam pracę nad Protonem. Dość duży projekt. Auto Tworzone od podstaw. Ale za to powinniśmy pojawić się na zakończeniu
ja niestety rezygnuje z zlotu powód gruby projekt i to też wyszło tak z nie nacka jakiś czas sie każdy dowie o co chodzi u mnie w temacie w razie co moge zawsze z kimś sie zabrać ;D
Powinniśmy powoli już organizować się co do reprezentowania CM na JDM Day. Z mojej strony polecam wziąć, ze sobą jakieś krzesełka składane itp. Wezmę również grill walizkowy, a co za tym idzie "prowiant grillowy" oraz parasol ogrodowy (na wypadek słońca lub deszczu). No i oczywiście na CZT będzie powiewać klubowa flaga Macie jeszcze jakieś pomysły? PS. Pamiętajmy, że Colty mają ograniczone możliwości załadunku różnego rodzaju gadżetów
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Zobaczę jak mi się wszystko ułoży może na JDM dołączę do was jak nie to jest jeszcze plan żeby przyjechać na 15 albo 16 maja ale to znak zapytania jeszcze