Ja jadę A teraz kwestia przygotowań "pozasamochodowych". Rozumiem, że siedzimy do końca i grillujemy W związku z czym ja z mojej strony biorę grill, stolik, 4 małe "siedzidełka" do stolika i może parasol do stolika Węgiel i rozpałkę też mam ja zakupić czy ktoś się "poświęci" dla dobra sprawy? Wyżywienie zostawiam każdemu we własnym zakresie, co kto lubi Czy jeszcze coś zorganizować?
Co do miejsca zbiórki to proponuję tak jak za ostatnim razem McDonalds w Pruszczu Gd. Godzina, myślę taka sama, czyli 9.00
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Organizacyjnie: Zbiórka o 9.00 pod McDonalds'em w Pruszczu Gd. Ruszamy w okolicach 9.10-9.20. Na miejscu fajnie byłoby się ustawić rocznikowo/modelami. Każdy bierze własny prowiant. Grill, stolik, talerzyki, sztućce biorę ja. Węgiel podobno bierze Oskar. Auta oczywiście błyszczące Pamiętać należy również o 10 zł od osoby wjazdowego. Bierzcie ze sobą dziewczyny/żony/kochanki (nagroda niespodzianka dla tego który weźmie wszystkie 3 ) To chyba tyle. Pozdro!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009