Oczywiście Mam grill walizkowy, do tego mam nawet parasol ogrodowy Ogólnie przed zimą zaopatrzyłem się w przyzwoite sprzęty "spotowe" Brakuje mi tylko składanego stolika
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Ludziska. Jest zdjęcie z zakończenia sezonu JDM zeszłego roku Postarajmy się by w tym roku było nas tam więcej niż garstka i byśmy bardziej wyróżniali się z tłumu!
Bo W zeszłym roku nawet nie ma zbyt wielu Naszych fotek. nawet bym nie skłamał mówiąc nawet "Ani jednej" Wyjątek to konkurs gleby i wydechu. Więc zachęćmy do tego by nas też uwiecznili
Jutro będę w tczewie to Zrobie sweet focie I Wstawię na FB Yakuzy pod tytułem "Chyba jestem zbyt wcześnie" . Obok auta podstawię namiot i będzie Polewka
to jest Konkurs znajć Coltmaniaków ? xd hahahah dobra koniec żarcików tak myślałem o bluzach z napisem colt mania z szkicem Colt do wyboru cjo ,cao ,czy cz nawet co wy na to ? koszt bluzy zwykłem to 40 zl + koszt przesyłki tylko nie znam kosztów nadruku