Odkopuję temat. Sam nie mam czasu zrobic kopii, więc oddam (do zwrotu) lub odsprzedam na stałe moją dokładkę przednią i progi komuś, kto zrobi kopie. Podpowiem, jak to się robi - szukamy firmy z okolicy, która zajmuje się spojlerami lub dowolnymi elementami z laminatu (np. łodzie, jachty, owiewki do aut ciężarowych), pytam o koszta i zlecamy wykonanie. Oczywiście formy można zrobic samemu, ale wymaga to trochę doświadczenia, więc laik raczej skazany jest na porażkę. Ktoś chętny?
Gdyby wszystko bylo w takiej cenie jak w Polsce Tutaj w Norwegii to ja bym sie tym zaja ale cena bedzie taka sama jak za ori ...\ a wtedy bym zrobil odlewy dokladek i jeszcze wkladek na halogeny <3
To ja kupiłem od Raparta dokładkę i progi, atrapy halogenów chyba też się uda. Ceny na razie nie mogę podać bo jeszcze nic nie zrobiłem, czekam na wysyłkę. Dla zainteresowanych dodam jeszcze, że lada dzień zajmę się lotką cyborgową, póki co muszę przyszykować ją do zrobienia formy.
jabber, tak będzie lepiej dla wszystkich - kolega będzie kontynuował kopiowanie, na które ja nie miałem czasu, więc wszyscy będą mieli znowu dostęp do pakietów
Formy osłon halogenów muszę znaleźc jeszcze. Niestety od 2 tygodni robię (robiłem, bo od jutra już normalnie) po 12 godzin i nie miałem kompletnie czasu.