Jak obiecalem zaczne od marudzenia !!
Woda ! Nikt mi nie powiedzial ze jest mokra.... i spacer kilometrowy na drugi brzeg z wodą do kolan... no slabo
Moglbym tak cale forum zaspamowac hyhy...
Teraz do rzeczy.
Na wstepie podziekowania dla organizatorow oficjalnych, nieoficjalnych oraz pozostalych ktorzy dolozyli wszelkich starań aby ten zlot sie udał. Czyli dla kazdego z Nas, za przybycie, bycie, picie i nie picie
YRMYNA - tys je frela numero uno ze tego zlotu, jest zes jak paliwo do smigla Tomchucka!
BRODATY MIKOŁAJ PO PRZEJSCIACH NA EMERYTURZE - Ty prawdziwy ogniomistrzu za wsparcie rowniez dzieki
EDDIE - Ty chu... chudy... wstrętny badylu, za te klupanie w okna , udawanie gołompia, i wchodzenie z komarami przez okno do naszego domu, dzieki Ci za to ze moge wlasnie o Tobie napisac i zapelnic posta! Fajna fura..!
WIWI- Motywacja, wsparcie, kopniak na przod i maść... no i Wiewiórka w krzakach... Tobie dziekuje za te kolejne kilka chwil ktore na pewno zapamietam dlugi czas..
EMI-za towarzystwo do konca, za pamiec o bluzie, oraz za wspolny wstyd po przegranej w siatke, za ogoł - dzieki!
MURZYN, za uslugiwanie mi, sprzatanie, wozenie mojego tyłka przez hel i przebyte 1400km zlotowe, oraz za nadmiar smiechu, i gre w boxera o 4 nad ranem ! Oraz za deal z coltem GTi ktory stal sie moja wlasnoscia, jako 9 colt w karierze! Dzieki mordo
WIZER - za brak sandałow w pakiecie ze skarpetami !
DYMAN (TYLKO PRZEZ L) - Za smieszki i wytrwalosc do konca na ognichu!
ROXALL - za obietnice dwoch kursów miesiecznie laguny na lawecie !
TERMINUS - za motywacje na przyszly rok, brzuchem Cie dogonie!
SCHIZO - za bana ktorego nie dostalem
EKIPA Z DOMKU D2 - Za wasze męki po nocach, ze musieliscie słuchac naszych smiechow
AKWARIUMZ- za mą glupote - lub milosc do pasji, i me omdlenie z nienacka przy zabiegu - dziekuje !
GOSIA WWY- Za ciasteczka, informacje o tym gdzie jest czajnik, oraz za Yrmynę! Dzieki
GERO - za kebaba z sosem czosnkowym !
TOMEK SEDZIA- za kibicowanie do konca i oszustwa bez lapówek
WIKOLOWI I MALWINCE - Za reprezentacje dolnego slaska . Region uniescie do gory, wzmocnijcie ekipe, przemowe na ognisku przeprowadziles a wiec odwage na dowodzenie armią juz masz !
Oraz całej COLTMANII, za coroczne najwspanialsze trzy dni w roku, na ktore wyczekuje juz dzis- na za rok ! Oraz za bardzo mily prezent, za zlotowicza 2016, (zlotowiczka jeszcze lepsza)
A wiec pisac moglbym do rana... Ci ktorzy czują sie pominieci, skargi przyjmuje na pw.
Takim akcentem pragnę zakonczyc mą wypowiedz, i powiedziex tylko tyle, ze co zostalo zobaczone, juz się nieodzobaczy, a ci ktorzy od 8 zlotow mowią bede za rok, to im (..sami sobie dopowiedzcie wedle uznania)
Dziekuje kochani, do zobaczenia najpozniej za rok!