Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ IX ZLOT OGÓLNOPOLSKI ZDWÓRZ 2016
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[IX Zlot - Zdwórz 2016] PODZIĘKOWANIA

Moderator: Organizator zlotu

Zablokowany

Postprzez Limonkowa » 31 sie 2016, o 20:37

A teraz ja będę dziękować :)

Pewnie zdążyliście już przeczytać, że pomysł z organizacją zlotu wyszedł ode mnie.. myślałam troszkę nad całokształtem tego co udało się nam wspólnie z Małą Czarną, Danielem, Aquariusem, EMPEGERO oraz MĘŻEM MOIM NAJKOCHAŃSZYM zorganizować i stwierdzam, że to jeszcze nie był szczyt moich organizacyjnych marzeń, nie wyszło do końca tak jak sobie to wymarzyłam dlatego nie wykluczone, że jeszcze coś zorganizujemy ;) Nie będę zdradzać co mi przyszło do głowy :) Mimo, że nie jestem w pełni usatysfakcjonowana to ubawiłam się meeega, uśmiałam za wszystkie czasy, odpoczęłam, poznałam sporo nowych osób, do tej pory poznane osoby otworzyły się bardziej na zawiązaną wcześniej przez nas znajomość. Bardzo mnie to cieszy i jest mi meega miło, że nasze wspólne znajomości zmierzają właśnie w takim kierunku bo to zachęca do dalszego działania. I tak..:) Chciałabym podziękować
EMPEGERO i Aquariusowi za pomoc przy organizacji zlotu, za większą otwartość i cieplejsze podejście
Mała Czarna i Danielo za to, że daliśmy radę, za Waszą gościnę, za szczery do bólu uśmiech Oli oraz za wszystkie pyszności i pomysłowość Daniela
emisłodka za uśmiech, pozytywne nastawienie i chęć do wspólnej zabawy
wiwi i Terminus za to, że jesteście! Wiwi podziwiam Twoją odwagę :) Terminus nie złość się tyle bo Cię zjedzą motyle! ;P
Macieekg i Iwona bardzo dziękuję za przedzlotowe odwiedziny. Miło, że przejazdem chciało się Wam nas odwiedzić, że o nas pamiętaliście :) Zawsze serdecznie wszystkich zapraszamy :)
REKSIO i Wiktoria mega pozytywni ludzie:) cieszę się, że byliście :)
Xiao7 i alien_exe moi fotograficzni rywale :) Fajnie, że podzielacie moją pasję :) Zdjęcia są świetną pamiątką... a jakie historie się później rodzą... hehe :)
Dylan i Benek śmieszki nasze dwa :) Potraficie mnie zawsze rozbawić do łez :) Benek nie wiedziałam, że mam takiego wielbiciela ;P
Roxal ja wiedziałam, że uda Ci się do nas dotrzeć! :)
wikol i Malwinka miło było poznać Waszą historię :) gratuluję :) duuużo miłości i szczęścia dla Was!
eddie19 auto ładne ale posprzątaj bo chyba nikt nie miał takiego bałaganu w środku a do każdego auta zajrzałam ;)
Łysy59 zbóju nikt tak nie sędziuje jak Ty :)
Milence i Kubersonowi również dziękuję za większą otwartość i cieplejszej podejście :) w końcu udało nam się porozmawiać :) Milenka i jej mini stópki hihi:)
Major i MuRzynowy uwielbiam Was razem :) Major koszula wymiata :)
gosia_wwy już wcześniej wspominałam - jesteś the best! Nikt z taką gracją jak Ty nie otwiera flaszki :) Cieszę się, że zapisałaś się do mojej szkoły :) znaczy się marketing hula ;)
Tomchućk Wizer RoXall, że udało mi się wyciągnąć Was do tańca ;P liczę, że następnym razem będzie więcej chętnych do rozruszania nóżek :) Wizer za użyczenie auta do naszej discoteki ;)
Limonekjr Kocham Cię Ty wiesz! Gdyby nie Ty nie byłoby mnie tu. Mężu wszystko dzięki Tobie :)
Na koniec chciałabym pogratulować wygranych i podziękować za wszystkie głosy oddane na moją skromną osobę i śliweczkę :) wierzę, że w przyszłym roku spotkamy się ponownie! A wszystko wszystkim dopisze i będzie nas więcej :)
Mam nadzieję, że nie zamęczyłam Was zdjęciami ani nikogo nie uraziłam... wybaczcie ale uwielbiam robić (w ogóle) ludziom zdjęcia, uwieczniać uśmiechy, zmarszczki w kącikach oczu, łzy szczęścia, zabawne sytuacje :) nie gniewajcie się :)
Jeszcze raz wszystkim pięknie dziękuję za wspólne 3 a nawet 4 dni ! :)
Do zobaczonka niebawem :) (szybko zleci)
Limonkowa
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 36
Auto: Colt CJ0 KISS
Województwo: Mazowieckie

Postprzez eddie19 » 1 wrz 2016, o 10:22

Ale każdemu paczaaaś do bagażnika ? :P Mój się zaczyna już za fotelami ! :D
Potrzebujesz porady/części do CJ0? Pisz pw. :)
Zobacz moją cudną, szarą Myszkę <3 Razem od 27.01.13 :)
Na CM od 28 stycznia 2013. :)
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 252
Auto: Evo 7/Sky R34/kilka Coltów
Województwo: Śląskie

Re: [IX Zlot - Zdwórz 2016] PODZIĘKOWANIA

Postprzez wizer » 1 wrz 2016, o 10:57

Do mnie nie zagladala... Mam bankowo większy "porządek" od Eddiego.... ;)
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX
Województwo: Wielkopolskie

Re: [IX Zlot - Zdwórz 2016] PODZIĘKOWANIA

Postprzez terminus » 1 wrz 2016, o 12:14

Ciekawe co by powiedziała jakby zobaczyła mój bagażnik...

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 167
Auto: Carul lui Dracula

Postprzez Limonkowa » 1 wrz 2016, o 17:13

Eddie19 jak już sam zauważyłeś w Twoim przypadku bagażnik zaczynał się zaraz za fotelem kierowcy i wszyyyystko było na pokaz chyba nie zaprzeczysz? ;) Gdybyś miał ten bagażnik i to wszyyystko schowane kulturalnie w nim to nie byłoby tematu ;) Wizer gdyby Twoje auto brało udział w konkursach ankietowych też bym z pewnością zwróciła na to uwagę ;)
Limonkowa
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez eddie19 » 1 wrz 2016, o 20:26

Sobie karnisz za rok powieszę za fotelami i zasłonkę...:roll:
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Limonkowa » 1 wrz 2016, o 20:41

Już nie mogę się doczekać ;D heh różową?
Limonkowa
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez eddie19 » 1 wrz 2016, o 21:26

Pewnie, w jakieś kwiatuszki :D
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Major » 1 wrz 2016, o 21:40

Murzynek widziałeś? Jak Limonkowaci nas palcami wytykaja :D

Takich trzech, jak nas dwóch to nie ma ani jednego :D

Limonkowa, pierwsze mam nadzieje szczere słowa (na trzeźwo) że koszula jest spoko :D To mnie podbudowało ^^
Auto-Laweta do 3,5t
Katowice i Okolice (Śląskie)
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 166
Auto: Firmowe

Postprzez Danielo » 3 lis 2016, o 01:04

Długo czekałem z tym postem bo chciałem być ostatni. Wpierw post miał był długi i mieścić moje wszystkie przemyślenia, potem krotki i zwięzły....
Generalnie zlot myślę można zaliczyć do udanych. Limonkowie się popisali, znaleźli fajny ośrodek i fajnie to zorganizowali. Czemu pisze że to Oni zrobili? bo czuje ze w większej mierze tak to było. Ja czuje od 1 dnia zlotu że za dużo to tu nie wniosłem i tytuł organizatora tym razem nie należał mi sie. W wielu zlotach pomagałem, i nawet jak byłem tylko od koszulek czułem się większym organizatorem niż teraz :). Dlatego też 10, jubileuszowy zlot 2017 robię z Aquariusem i będę z dumą nosił napis organizator. Więcej info niedługo.......
Danielo
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 189
Auto: CA Malibu
Województwo: Wielkopolskie

Poprzednia strona

Zablokowany

Powrót do IX ZLOT OGÓLNOPOLSKI ZDWÓRZ 2016

Powrót do Strona główna forum