Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ IX ZLOT OGÓLNOPOLSKI ZDWÓRZ 2016
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[IX Zlot - Zdwórz 2016] PODZIĘKOWANIA

Moderator: Organizator zlotu

Zablokowany

Postprzez Major » 21 sie 2016, o 15:27

Moze zbyt szybko ide przed kolejke ale od jutra wracam do pracy i to wlasnie teraz jest moment na moje 3 slowa na forum. (Zgoda na moderacje miejsca postu - tresc zastrzezona)

Jak obiecalem zaczne od marudzenia !!
Woda ! Nikt mi nie powiedzial ze jest mokra.... i spacer kilometrowy na drugi brzeg z wodą do kolan... no slabo :D
Moglbym tak cale forum zaspamowac hyhy...
Teraz do rzeczy.

Na wstepie podziekowania dla organizatorow oficjalnych, nieoficjalnych oraz pozostalych ktorzy dolozyli wszelkich starań aby ten zlot sie udał. Czyli dla kazdego z Nas, za przybycie, bycie, picie i nie picie :D Limoniadkowie oraz pozostali, wiemy wszyscy jakie zmagania sa ze zlotem przed, w trakcie i po, a wiec moje slowa na pewno sa zblizone do waszych ktore czytalem po zlocie w Kaletach, to dzis dam innym sie wypowiedziec..

YRMYNA - tys je frela numero uno ze tego zlotu, jest zes jak paliwo do smigla Tomchucka!
BRODATY MIKOŁAJ PO PRZEJSCIACH NA EMERYTURZE - Ty prawdziwy ogniomistrzu za wsparcie rowniez dzieki
EDDIE - Ty chu... chudy... wstrętny badylu, za te klupanie w okna , udawanie gołompia, i wchodzenie z komarami przez okno do naszego domu, dzieki Ci za to ze moge wlasnie o Tobie napisac i zapelnic posta! Fajna fura..!
WIWI- Motywacja, wsparcie, kopniak na przod i maść... no i Wiewiórka w krzakach... Tobie dziekuje za te kolejne kilka chwil ktore na pewno zapamietam dlugi czas..
EMI-za towarzystwo do konca, za pamiec o bluzie, oraz za wspolny wstyd po przegranej w siatke, za ogoł - dzieki!
MURZYN, za uslugiwanie mi, sprzatanie, wozenie mojego tyłka przez hel i przebyte 1400km zlotowe, oraz za nadmiar smiechu, i gre w boxera o 4 nad ranem ! Oraz za deal z coltem GTi ktory stal sie moja wlasnoscia, jako 9 colt w karierze! Dzieki mordo
WIZER - za brak sandałow w pakiecie ze skarpetami !
DYMAN (TYLKO PRZEZ L) - Za smieszki i wytrwalosc do konca na ognichu!
ROXALL - za obietnice dwoch kursów miesiecznie laguny na lawecie !
TERMINUS - za motywacje na przyszly rok, brzuchem Cie dogonie!
SCHIZO - za bana ktorego nie dostalem
EKIPA Z DOMKU D2 - Za wasze męki po nocach, ze musieliscie słuchac naszych smiechow
AKWARIUMZ- za mą glupote - lub milosc do pasji, i me omdlenie z nienacka przy zabiegu - dziekuje !
GOSIA WWY- Za ciasteczka, informacje o tym gdzie jest czajnik, oraz za Yrmynę! Dzieki
GERO - za kebaba z sosem czosnkowym !
TOMEK SEDZIA- za kibicowanie do konca i oszustwa bez lapówek
WIKOLOWI I MALWINCE - Za reprezentacje dolnego slaska . Region uniescie do gory, wzmocnijcie ekipe, przemowe na ognisku przeprowadziles a wiec odwage na dowodzenie armią juz masz !

Oraz całej COLTMANII, za coroczne najwspanialsze trzy dni w roku, na ktore wyczekuje juz dzis- na za rok ! Oraz za bardzo mily prezent, za zlotowicza 2016, (zlotowiczka jeszcze lepsza)
A wiec pisac moglbym do rana... Ci ktorzy czują sie pominieci, skargi przyjmuje na pw.

Takim akcentem pragnę zakonczyc mą wypowiedz, i powiedziex tylko tyle, ze co zostalo zobaczone, juz się nieodzobaczy, a ci ktorzy od 8 zlotow mowią bede za rok, to im (..sami sobie dopowiedzcie wedle uznania)

Dziekuje kochani, do zobaczenia najpozniej za rok!
Auto-Laweta do 3,5t
Katowice i Okolice (Śląskie)
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 166
Auto: Firmowe
Województwo: Śląskie

Postprzez Patryk Cj0 » 21 sie 2016, o 16:48

Dobrze Gada Dać mu chipsy :mrgreen:
To ja też Dziękuje Organizatorom, klubowicza za ten wspaniały zlot w spaniałe chwile i dużo śmiechu Oby za rok było jeszcze lepiej :D
Mam na dzieje ze za rok tez dam rade przyjechąć
Ostatnio edytowano 21 sie 2016, o 17:10 przez Patryk Cj0, łącznie edytowano 2 razy
Patryk Cj0
Moderator regionu
Moderator regionu

Dostał piw: 177
Auto: Colt cjo 4g93 i Volvo S60 2.0t
Województwo: Pomorskie
  • Strona WWW

Postprzez Misiek :) » 21 sie 2016, o 17:05

Również i ja chciałem podziękować organizatorom za ten zlot. Dziękuję wszystkie Organizatorom, pomocnikom organizatorów i wszystkim innym, co dołożyli coś od siebie do zlotu. Dziękuje również wszystkim uczestnikom i uczestniczkom zlotu, dzięki Wam była jak zwykle miła rodzinna atmosfera.
Do zobaczenia za rok
CM od 11.2008 (z przerwą)
Colt CZ5 1,1
Colt CA4A [*]
Galant gti E33A [*]
Sir Lancelot CS9A v6 [*]
Galant E33A GTI [*]
Lancer CB4W[*]
Proton 418 LRS [*]
Mitsubishi Mirage coupe1995
Mitsubishi Galant EA5A
Obrazek
Misiek :)
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 24
Auto: Galant EA5A/Mirage coupe
Województwo: Mazowieckie

Postprzez RoXall » 21 sie 2016, o 17:45

Dziękuję Wszystkim za wspaniałą atmosferę. Za pierwszy normalny weekend od dawna. Za śpiewy, wesołe śmiechy i siedzenie do późnej nocy.

Kochani do zobaczenia w przyszłym roku ;).
Colt CA0 1.6 16V
Encyklopedia silnikowa Mitsubishi
Obrazek
..:dobre, szybkie, tanie: wybierz dowolne dwa (nie można mieć wszystkich trzech):..
RoXall
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 85
Auto: 三菱コルト4

Postprzez gosia_wwy » 21 sie 2016, o 19:45

No to teraz ja :)
Dziękuję Limonkowej, Małej Czarnej, LimonkowiJr, Danielo oraz wszystkim Pomocnikom za zorganizowanie tegorocznego zlotu.
Dzięki za mega atmosferę oraz towarzystwo przy ognisku do nienormalnej godziny :) Za wszystkie ciekawe nocne akcje.

Dzięki wszystkim obecnym ten zlot był taki a nie inny czyli wyjątkowy :)

Wiwi dziękuję za udostępnianie prysznica bez tego byłoby ciężko :D

Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia :)
Ostatnio edytowano 21 sie 2016, o 22:24 przez gosia_wwy, łącznie edytowano 1 raz
Na CM od 12/01/2015, z Coltem 01/05/2014-22/09/2019 :)
gosia_wwy
Moderator regionu
Moderator regionu

Dostał piw: 162
Auto: Seat Ibiza Sport 1.6

Postprzez Dylan » 21 sie 2016, o 20:27

Podziękowania dla Organizatorów Zlotu i Wszystkim którzy się przyczynili przy jego organizacji bo wszystko wyszło super, także BRAWO dla Was. Dziękuje również wszystkim Uczestnikom Zlotu, super trzy dni spędzone w Waszym towarzystwie.
Jeszcze raz Wszystkim dziękuje i do zobaczenia za rok w podobnym, a nawet w większym składzie bo będzie jubileuszowy zlot.
Dylan
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 41
Auto: Colt CZT

Postprzez omgwtf » 21 sie 2016, o 20:33

w końcu i mi udało się zorganizować czas oraz fundusz by pojawić się na zlocie :) dziękuje wszystkim za wspaniałą atmosfere, organizatorom za poświęcony czas by wszystko wyszło jak trzeba :) za rok z chęcią się pojawie, nie wiem jeszcze czy swoim ale sie pojawie :D
http://zdjecia.net.pl - darmowy hosting zdjęć bez limitów rozmiaru i czasu przechowywania

Czarny MIVEC - 11.01.2014 - 4.04.2017
CJ4A '03 - 25.03.2017 - ...
omgwtf
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 162
Auto: CJ4A '03
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Mała Czarna » 21 sie 2016, o 22:00

Uwaga będę dziękować..:D
Limonkom za odwalenie za mnie roboty, dzięki czemu moje organizowanie ograniczyło się do noszenia plakietki :D I za czajnik, dzięki któremu mogłam degustować super zdrowe pure Knor :D
Aquariusowi ,za to że nie przegapiłam żadnej "Antylopy" w całym ośrodku.
Gosia_wwy, dzięki za pląsy ogniskowe i nocne łobuzowanie ;)
Tomchuckowi za whyski i wszelkie jej efekty końcowe :D
Wizerowi, za to że im bardziej mnie wkurzasz, tym bardziej Cie lubie :D
Pave i jego gitara... Niezastąpieni...
Wiwi...Smalec pycha :D Dziekuje za ciepłe słowa :*
Wikol, dziękujemy za opiekę nad Coltem Tomchucka :D
Terminusowi za piękne zdjęcia.
Majorowi za jego głupi łeb :D
Eddiemu19 za wszyskie modyfikacje i naklejki :D ;)
Emisłodka za to że pozostaje słodka :D I za Twojego Colta w kombi :D
Ślimakowi, że dotarł pomimo przeszkód..:)
Iwonce za Twoj uśmiech i ręczny przy Biedronce..;) :D
Całej ekipie z Wielkopolski, że wzieliście mnie pod swoje skrzydła i wlekliście się ze mną te 300 km...:D Oraz Gerowi w drodze powrotnej za cierpliwość :D Za rok obiecuje poprawe :D
Carizmie za napęd na 4 łapy i że chwaliła na głos mój kapelutek :D
No i na sam koniec, za tytuł najpiękniejszego Hyundaia zlotu :D
Dziękuje kochani, że znowu Was zobaczyłam i licze na taką samą a nawet większą frekwencje za rok :) Wiecej grzechów nie pamiętam, pokuta za rok... :D Amen. :D
Zesraj sie, a nie daj sie! :D
Mała Czarna
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 9
Auto: Bimbą

Postprzez tomchuck » 21 sie 2016, o 22:01

Także ten... od czego by tu zacząć... Ja chcę jeszcze raz :D
Przede wszystkim organizacja; co tu dużo gadać, zaczynają być profesjonalistami w tym co robią. Drobne zmiany w zasadach okazały sie spoko, a za rok może być jeszcze ciekawiej.
Więc Limonek, Limonkowa , Danielo, Czarna i wszyscy którzy pomagali... Dzięki za stworzenie podstawy do fajnej zabawy :)
Danielo, dodatkowo dziękuję za super prezent- część mojego pierwszego miśka- galanta e54 którego historię zna sporo ludzi. świetna pamiątka :)
Wikol- aż łezka w oku sie kręci widząc mojego colta w stanie lepszym niż był u poprzedniego właściciela. Miałem nim jechać na pierwszy mój zlot coltmanii na jakim byłem, czyli Kalety. Ktoś mnie namówił żebym pojechał fto... później colt się sprzedał i na żaden zlot nie dotarł. Dzięki Tobie powrócił i w dodatku wygrywa nagrody :) Wiem że auto trafiło w dobre ręce i ogromnie mnie to cieszy.
Gero, Wizer, Aquarius- brawo za wytrwałość, że wytrzymaliście ze mną w domku :D
No i Warszawioki moje kochane :D Znacie mnie już, czasem cisnę dla żartu, który śmieszy tylko mnie, ale jesteście dowodem na to że nie taki warszawiok zły jak poznańsko pyra myśli :P
Irmina-Irena-Yrmyna, Ty pioruńsko prowokatorko. Za chipsa wszystko...:P
Jak co roku miałem okazję poznać trochę nowych osób... Ale najbardziej wryły mi się w pamięci dwie...
Wiktoria-przesympatyczna kobieta która tak mi nagadała, ze będę musiał zmienić zawód teraz :P
Oraz Qubatcz- mega pozytywny człowiek, w dodatku uczynny, jest w stanie oddać swoje spodnie potrzebującemu :P

Ogólnie rzecz biorąc, Coltmaniacy, Coltmaniaczki, 3 dni z wami na zlocie to za mało, trzeba to zmienić :)
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu.
Prezes FTO Club Polska
tomchuck
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 526
Auto: FTO

Postprzez Qbatcz » 21 sie 2016, o 22:21

No dobra, co jesteście w stanie zrobić żeby przeczytać moje podziękowania? :roll:
Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna, wiedziałem że będę się dobrze bawił, i już nie mogę się doczekać następnego takiego spotkania :D
organizatorzy dali radę, pogoda dała radę, Wy daliście radę ze mną wytrzymać więc myślę że jest ok ;)

Niech "CZIPS" będzie z wami :D :D :D :D
Obrazek
Qbatcz
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 6
Auto: colt :P
Województwo: Pomorskie

Postprzez Joann » 21 sie 2016, o 22:43

Ja także dziękuję za super zorganizowany Zlot :) za miłe towarzystwo, i wspólnie spędzony czas.
Jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to to, że trwało to zbyt krótko :P

A w imieniu Carismy dziękuję za wszystkie "głaśnięcia" oraz miłe słowa. Odkąd wróciliśmy padła jak "pies Pluto pod płotem" i odsypia przeżyte atrakcje :P :lol: :lol: :lol:

Do zobaczenia za rok no chyba, że ktoś skusi się na kolejny zlot w najbliższy weekend :)
Ostatnio edytowano 22 sie 2016, o 22:38 przez Joann, łącznie edytowano 1 raz
biały galant GTI--> Bzykusiek [*]
Proton 418 LRS coupe --> Ponton. Mój Królewicz [*]
Mitsubishi Mirage 1995 Coupe --> Mirosław
Joann
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 1

Postprzez Aquarius » 21 sie 2016, o 23:39

Przy chwili czasu i możliwości dołączę kilka moich podziękowań związanych z niestety minionym już, 9 Ogólnopolskim zlotem Coltmanii.
Od 8 lat jest to jedna z niewielu chwil na którą zawsze czekam, dzięki Limonkom, Danielo i Dużej Białej ponownie doczekałem się tego niezwykłego czasu. Dlatego im w pierwszej kolejności należą się najważniejsze podziękowania. Nie można zapomnieć o osobach które nie stoją w oficjalnym blasku i dokładają swój wkład bo całość trzymała się kupy. Gero naczelny skarbnik Coltmanii ;)
Mój domek; Gero, Tomekczuk i Wizer. Świetna ekipa... Na koniec Polski i dalej :) "Byłem w Tesco pierwszy i ostatni raz, więcej tu zakupów nie zrobię... I CHuj!" Chipsa komuś. Tylko szybciutko bo gazele zjedzą...
Major; fajnie, że nie spłynąłeś bo obawy miałem wielkie, dałeś radę. Jesteś bardzo barwną i pozytywną osobowością. Bez takich ludzi zloty nie miały by sensu.
Wiwi; cóż pisać, dzięki za to, że jesteś z nami-gamoniami.
Kuberson; ostatni wytrwały, ikona obecności na zlotach i ten nie obył się bez niego i Milenki. Tak trzymaj.
Qbatcz; bardzo miła niespodzianka. Fajnie było Ciebie znowu widzieć. Jako, że zabrakło rzutu kołem, nie osiadłeś na laurach i postanowiłeś rzucić Wizerem ;D
Emi gorzka; Rozpromieniona wariatka ;) kolejny z jasnych punktów nadających zlotowi niepowtarzalną atmosferę.
Ślimak; fajnie, że dałeś radę być.
Wymieniam weteranów, bo najlepiej ich znam. Ale pojawiają się jasne punkty każdego roku, które wróżą dobrą przyszłość forum i takim imprezom...
To tacy ludzie którzy chętnie oddadzą chipsy, tylko ile jesteśmy w stanie dla nich zrobić...?
Wam wszystkim, dużym i małym, starym i młodym, chętnym do uczestnictwa w tym trzydniowym resecie od codzienności, serdecznie i szczerze dziękuję. Nie ma Was, nie ma Coltmanii :)
Ostatnio edytowano 22 sie 2016, o 12:13 przez Aquarius, łącznie edytowano 2 razy
Aquarius
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 135
Auto: Mazda 6, Eclipse GSX

Postprzez Stosek » 22 sie 2016, o 00:22

Ja dziekuje za super atmosfere kazdemu zlotowiczowi! Oraz organizatorom za super atmosfere :)
Eddie19 - za to ze moglem podziwiac Twojego zacnego Colta z bliska bo to co z nim zrobiles to cos nie zwyklego
Wiwi - za stworzenie super atmosfery w kazdym kacie w ktorym sie pojawila
Wizer - Za probe ogarniecia choloty ktora w nocy darla jape w domku obok
Emislodka - za super poczucie humoru, ciesze sie ze to wlasnie z Toba dzielilem domek
Piotrek96 wraz z Patrycja - Dobrzy z was ludzie fajnie bylo dzielic z wami domek
Terminus - za swietna relacje fotograficzna
omgwtf - za piekne "łutututu" oraz plyn i sciereczke do szyb
gosia_wwy - za czajnik
Major i Murzynkowy - gdyby nie wy te ogniska nie byly by takie same
Mateooo - za to ze pozwoliles mi sie przejechac na dachu swojego Colta i za kabaret w Twoim namiocie
Patryk CJ0 - Za dobre rady apropo zlikwidowania rdzy i propozycje odkupienia Twoich felg oraz za powtarzane co chwile "kiedy swap?" :D
Dzieki i do zobaczenia za rok!!! :)
Na coltmanii od 26.12.2015r.
26.12.2015r. - 28.10.2017r. Mitsubishi Colt CJ1A 1.3 12V (4G13) 75KM [PB95]
28.10.2017r. - 04.02.2018r. Fiat Cinquecento Sporting 1.1 8V 55KM [PB95/LPG]
31.01.2018r. - 09.04.2018r Renault Clio I 1.2 8V 55KM [PB95]
Stosek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 26
Auto: Renault Clio I
Województwo: Świętokrzyskie

Postprzez wikol » 22 sie 2016, o 10:15

Ja swoje 3 grosze dodałem przy ognisku, także tutaj nie będę się rozpisywał. Bardzo dobra organizacja, fajnie było Was poznać na żywo. Szkoda, że tak krótko :(. Do zobaczenia za rok ;).
"Life is simple. You make choices and you don't look back"
Moja zielona bejbinka CJ4A 1.8 DOHC SWAP
wikol
Moderator regionu
Moderator regionu

Dostał piw: 79
Auto: Mitsubishi Lancer Evolution IX
Województwo: Dolnośląskie

Re: [IX Zlot - Zdwórz 2016] PODZIĘKOWANIA

Postprzez wizer » 22 sie 2016, o 10:50

Podziękowania dla organizatorów tegorocznego zlotu..
Oraz dla wszystkich uczestników tych starych i nowych, fajnie było spędzić weekend wspólnie..
Dziękuję mojemu domkowi, miło i fajnie było spędzić ten czas..
Brygady RTR kolejny wypad razem..
Dla Gosi za Irenę(Yrmyne)..
Dla całej komisji waletowej, oraz dla wszystkich waleciarzy..
Dla naszej seniorki WIWI której nikt nie wymienił, bez Ciebie zlot to nie to samo..
Kocham WAS wszystkich.. <3
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX

Postprzez Kct » 22 sie 2016, o 11:09

Działo się bardzo dużo, minęło za szybko. Świetnie było porozmawiać przy ognisku o Coltach i historii Coltmanii :) Dzięki za wspaniałą i niepowtarzalną atmosferę na zlocie - jak jedna wielka, szalona rodzina :)

btw. mój 900 post :D
Colt CA1A 'GTi'
Kct
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 146
Auto: CA0,E39 540i,TypeR FK8,Eclipse
Województwo: Śląskie
  • Strona WWW

Postprzez Stosek » 22 sie 2016, o 11:46

Wizer przeczytaj mojego posta jeszcze raz ;) wiwi wymieniona juz byla przezemnie
Na coltmanii od 26.12.2015r.
26.12.2015r. - 28.10.2017r. Mitsubishi Colt CJ1A 1.3 12V (4G13) 75KM [PB95]
28.10.2017r. - 04.02.2018r. Fiat Cinquecento Sporting 1.1 8V 55KM [PB95/LPG]
31.01.2018r. - 09.04.2018r Renault Clio I 1.2 8V 55KM [PB95]
Stosek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 26
Auto: Renault Clio I
Województwo: Świętokrzyskie

Postprzez emisłodka » 22 sie 2016, o 13:12

Misiaczki moje kochane zlot jak zawsze cudowny, smiechowy i za krótki.

W pierwszej kolejnosci wieeeelkie dziękuję i szacun dla organizatorów. To był kawał dobrej roboty. I pizza pychotka :-)

Nie jestem w stanie wymienić wszystkich, którym jestem wdzięczna za tegoroczny zlot, bo nie chciałabym nikogo pominąć a i daru do pisania nie posiadam:-)

Więc chciałabym podziękować wszystkim osobom, od których otrzymałam tak wiele ciepłych słów, każdemu dzięki komu na mojej twarzy pojawił się uśmiech(jak bardzo było mi to potrzebne to chyba tylko ja wiem), ekipie siatkowkowej (za przegraną z klasą i uśmiechem :-)), waletowiczom i komisji, moim współlokatorom, chłopcom za użyczenie prysznica po mojej kąpieli błotnej i wszystkim którzy byli.
Jesteście cudowni jak zawsze.

I jeszcze wielkie dzieki Terminus za pomoc w dotarciu na zlot. To dzieki Tobie bezpiecznie dojechalam mimo zmeczenia.
Gosiwwy za jedyny zlotowy czajnik.
I oczywiście Wiwuni, której jestem zawsze wdzięczna za wszystko :-*

DZIĘKUJĘ :-*
emisłodka
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 44
Auto: CA0

Postprzez ślimak » 22 sie 2016, o 17:47

To pora i na mnie.

Ten rok to pełen spontan w moim życiu tak jak zlot. Oczywiście ten spontan mimo późnego przybycia, późnej decyzji o przyjeździe zaliczam jak każdy zlot do zaje..biście udanych.

Oczywiście pierwsze podziękowania na organizatorów. Bardzo dobra robota. Gratulację.
Kolejne podziękowania dla Roxala za przygarnięcie do domku i za długie i szczere rozmowy.

I jak przychodzi do pisania jak zwykle zapominam co mam napisać. Podziękowania dla wszystkich których dawno nie widziałem, z którymi się dobrze gadało, dla nowych twarzy które widziałem pierwszy raz.
Trudno mi pisać bo każdy zlot to niesamowita przygoda z niesamowitymi ludźmi. Jeszcze raz za wszystko i wszystkim gorąco dziękuje.
Aaaa i na następnym zlocie będę od początku do końca. Nie będzie miało znaczenia czy oczy mi .... zajdą (Beniu zdziwisz się ;) )

Jeszcze raz Dziękuje :D
Obrazek
ślimak
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 43
Auto: CA1A with 4G63
Województwo: Łódzkie

Postprzez Benek » 22 sie 2016, o 18:29

Z mojej strony też bardzo ogromne i gorące podziękowania szczególnie dla organizatorów, jak zwykle stanęliście na wysokości zadania, wszystko wyszło super. Podziękowania dla wszystkich z którymi udało mi się pogadać i spędzić trochę czasu jak i również dla wszystkich którzy przybyli na zlot, bez Was nie byłoby tej wspaniałej imprezy :D Jeszcze specjalne podziękowania dla zespołu serwisowego w składzie emisłodka, eddie19 i omgwtf za sprawne i poprawne podłączenie moich wężyków :D Mam nadzieję że wszyscy spotkamy się za rok :D
Benek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 25

Następna strona

Zablokowany

Powrót do IX ZLOT OGÓLNOPOLSKI ZDWÓRZ 2016

Powrót do Strona główna forum