Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Dyskusje motoryzacyjne ‹ Nasze wyścigi
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Auta objechane przez colty :D

Nasze filmy z imprez/różnego rodzaju przejazdów oraz dyskusje na temat wyścigów.
Odpowiedz
Posty: 338 • Strona 13 z 17 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Postprzez rufuz » 20 maja 2015, o 17:36

ja w takich sytuacjach zawsze odpuszczam. szkoda mi auta na takich idiotów. najprawdopodobniej i tak za jakiś czas zalicza dzwona biorąc pod uwagę ich styl jazdy. mogę sie z kimś próbować jak widzę ze koleś jest na poziomie. jak wyczuwam, ze koleś ma nasrane we łbie to odpuszczam. juz sam "wyścig" na publicznej drodze jest nieco :? to po co jeszcze dodatkowo ryzykować. Nie chodzi juz tylko o same auto ale najgorsze jak samemu sie ucierpi i to przez jakiegoś debila w VAGu z gównem zamiast mózgu.
VAG to obciach dla fanów motoryzacji Nie cierpię klepać w qwerty :-(
rufuz

Dostał piw: 12
Auto: colt ralliart
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez SHARK » 21 cze 2015, o 22:30

Dziś w Łodzi wyleciał mi przed maskę Nissan GTR, mówię ładne polecę za nim pooglądam :) dał ognia i poszedł czarny dym z 4 kominów :D na światłach mu zwiałem i się zaczęło. bardzo starał się mnie wyprzedzić ale nie mógł :twisted: jak mnie deczko wyprzedził to tak się irytował potem ciągle widząc moje czarne w lusterku że szok :D w Ozo go doszedłem dałem długimi że się wlecze i znów kominy ożyły i poszedł. Dałem mu spokój bidulkowi i poleciałem do domku ze sporym bananem na buziaku :D
SHARK
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 7
Auto: CZT black samurai
Województwo: Łódzkie

Postprzez Przemcio » 21 cze 2015, o 22:48

SHARK napisał(a):Dziś w Łodzi wyleciał mi przed maskę Nissan GTR, mówię ładne polecę za nim pooglądam :) dał ognia i poszedł czarny dym z 4 kominów :D na światłach mu zwiałem i się zaczęło. bardzo starał się mnie wyprzedzić ale nie mógł :twisted: jak mnie deczko wyprzedził to tak się irytował potem ciągle widząc moje czarne w lusterku że szok :D w Ozo go doszedłem dałem długimi że się wlecze i znów kominy ożyły i poszedł. Dałem mu spokój bidulkowi i poleciałem do domku ze sporym bananem na buziaku :D

Skubany, takie kocury objeżdżasz?
Przemcio
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 67
Auto: CA0
Województwo: Dolnośląskie

Postprzez SHARK » 22 cze 2015, o 09:23

Jechałem ze swoją Kachą i też mówi taka fura a coś nie może :) nie moc się liczy ;) na trasie zero szans ale w mieście byłem sprytniejszy :D
SHARK
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez zubrin » 21 lip 2015, o 16:38

pewnie trochę ponad 200
UBEZPIECZENIA PZU 600 603 029
zubrin
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 175
Auto: Colt CA4A

Postprzez SHARK » 23 lip 2015, o 01:39

Koni mało ale sprytu sporo :) koleś słabo ogarnia tego gtr-a
SHARK
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez mati_z » 11 sie 2015, o 10:34

Może nie Coltem i może nie do końca objechałem, ale w niedziele usiadłem na tyłku Porsche 911 (991) na blachach PO i koleś nie mógł mnie zgubić :)
Droga była pusta więc można było trochę przycisnąć, ale chyba koleś nie chciał się ścigać, bo jak później go wyprzedziłem prawym pasem to przy 200 km/h odpuścił. Wiem, że jakby chciał to zostawiłby mnie w tyle, ale to on został :D
Fajne doświadczenie, ale później jak już go zgubiłem w lusterku wstecznym, usłyszałem puknięcie i po zatrzymaniu okazało się, że zgubiłem zaślepkę zderzaka :cry:
Był: Colt CA1A (2010-2014)
Jest: Galant EA5A SE (2014-...)
mati_z
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 31
Auto: Galant EA5A Sport Edition

Postprzez Schizo » 12 sie 2015, o 00:05

A danielo mówił abyś przykręcił :P
TANIE gry: KLIKNIJ TUTAJ

Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum.

NIE UDZIELAM POMOCY NA PRIVIE.
Schizo
Administrator
Administrator

Dostał piw: 495
Auto: CZT/Grandis/Outlander 2
Województwo: Kujawsko-pomorskie

Postprzez mati_z » 17 sie 2015, o 16:34

Była przykręcona, ale widocznie za słabo :P

Ja coś mam ostatnio szczęście do szybkich aut, bo dzisiaj na tej samej trasie spotkałem BMW 645Ci (niby 333 KM i 450 Nm), ale znowu koleś nie mógł mi uciec, a później odpuścił :lol:
mati_z
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez piorun » 21 sie 2015, o 00:43

mati_z ty to jesteś jakiś killer na drodze wszyscy przy tobie odpuszczają , 645, 911, . Szacun, ciekawe tylko dla czego tak się dzieje, pewnie wspólnie z SHARKIEM Gt-R robiliście na drodze. Ciekawe gdzie śię potem obudziliście?? I co to za kac vegas było??
piorun

Dostał piw: 118
Auto: GSR
Województwo: Warmińsko-mazurskie

Postprzez Zysiuu » 21 sie 2015, o 02:53

A mi kiedy wyprzedzam takie auta przychodzą tylko na myśl słowa "Maszyna gwizda, a kierowca p*zda" :)
Ja swojego czasu objechałem z palcem w D. Bugatti Veyrona. Uciekał mi po Wrocławiu, ale to Colt okazał się zwinniejszy w ruchu miejskim i to mi mniej zależało na aucie. Ja nie patrzyłem na dziury, tory tramwajowe czy inne przeszkody, wymiana zawieszenia w colcie kosztuje tyle co wycieraczka do veyrona.

Piorun zawsze znajdzie się ktoś z większymi jajami i moc w aucie Ci nie pomoże.
Budowa od podstaw Colta w GTI

Sprzedam pakiet Cyborgowy: dokładki, halogeny, spoilery tel. 725-853-026 lub PW
Zysiuu

Dostał piw: 82
Auto: CA5A

Postprzez mati_z » 21 sie 2015, o 05:26

piorun, GT-Ra na razie nie miałem okazji spotkać na drodze, tylko stałem koło jednego na torze Poznań :lol:
Co do objeżdżania to kierowcy tych aut mogliby zrobić z Galantem co by chcieli z palcem w nosie, ale po prostu nie dali się sprowokować albo oszczędzali paliwo. Ja gdybym miał taką moc, pokazywałbym innym gdzie ich miejsce :D
mati_z
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez jabberkonto » 21 sie 2015, o 09:58

mati_z napisał(a):Ja gdybym miał taką moc, pokazywałbym innym gdzie ich miejsce :D

No i wszystko jasne..... :roll:

Temat zszedł troche na psy. Kiedys można było poczytac fajne relacje z "wyścigów".... dzisiaj głównie bajki.
jabberkonto

Dostał piw: 74
Auto: Colt CAO 4wd 4g63t
Województwo: Pomorskie

Postprzez piorun » 21 sie 2015, o 10:37

Haha tak myślałem że ktoś napisze że Veyrona objechał haha, Sapałeś się pewnie niemiłosiernie po drodze by go wyprzedzic a gościu nawet nie był świadomy że ktoś się na niego sadzi bo spacerkowo i rekreacyjnie jechał.
piorun

Postprzez Spiochu » 21 sie 2015, o 17:41

Od razu przypomina mi się dowcip:

- Mój Fiat jest bardzo szybki
- Dzisiaj ścigałem się z Porsche
- Przez większość czasu szliśmy łeb w łeb.....

- ... dopóki kierowca nie zorientował się, że się ścigamy.
Spiochu

Dostał piw: 6
Auto: CZT 2006

Postprzez Zysiuu » 21 sie 2015, o 18:39

piorun napisał(a):Haha tak myślałem że ktoś napisze że Veyrona objechał haha, Sapałeś się pewnie niemiłosiernie po drodze by go wyprzedzic a gościu nawet nie był świadomy że ktoś się na niego sadzi bo spacerkowo i rekreacyjnie jechał.

Sapał to on kiedy musiał hamować praktycznie do zera przy przejeździe przez tory tramwajowe. Jak już wspomniałem to, że go wyprzedziłem to nie znaczyło, że mam lepsze auto czy większe umiejętności, chodziło tylko o to, że ja nie żałowałem swojego samochodu.
Nie było Cię tam, nie widziałeś sytuacji więc się nie odzywaj, chyba, że chcesz podyskutować na ten temat na normalnym poziomie a nie tekstami z podstawówki.

Nie jaram się tym, że "objechałem Veyrona" chciałem Ci tylko dać przykład, że takie rzeczy się zdarzają i nie każdy kto o nich opowiada w taki lub inny sposób musi kłamać.
Budowa od podstaw Colta w GTI

Sprzedam pakiet Cyborgowy: dokładki, halogeny, spoilery tel. 725-853-026 lub PW
Zysiuu

Dostał piw: 82
Auto: CA5A

Postprzez jabberkonto » 21 sie 2015, o 21:35

Ja tylko przypomne, ze wątek ma tytuł "auta objechane przez colty".
Dla mnie objechac kogos to znaczy wyprzedzic go w wyscigu na ustalonych zasadach.

Panowie nie spinajmy sie. Umieszczajmy tu relacje, ktore rzeczywiscie beda oddawaly osiagi naszych aut.

No i przyznajcie, ze porownanie osiagow colta CZT (nawet po remapie) do nissana GTRa brzmi mocno niewiarygodnie.
jabberkonto

Dostał piw: 74
Auto: Colt CAO 4wd 4g63t
Województwo: Pomorskie

Postprzez piorun » 21 sie 2015, o 23:39

Zysiuu haha na poziomie szkoły podstawowej według mnie to jest pisanie że objechałem Veyrona Coltem 1.3 , 1.6 czy nawet 1.8 i 2.0. To może ja napisze że wyprzedziłem w UK Na zakorkowanej autostradzie ferrari F50 , serio objechałem je staliśmy w korku i co poprostu objechałem je na maxa bo jego linia wogle sie nie posówała
piorun

Postprzez dymano » 22 sie 2015, o 10:45

Nie wiem jak inni rozumieja objechac auto ale dla mnie oznacza to start z kreski przykladem jest temat "colt vs colt" albo opisane wczesniej w tym temacie wyscigi na autostradzie na drogach poza terenem zabudowanym a nie jazda po miescie chyba ze mamy start ze swiatel o to chodzi aby byly wyrownane szans ze obaj kierowcy sa pewni wyscigu. Bez obrazy takie bugatti jak by kierowca nie oszczedzal zawieszenia na torach tramwajowych itp to szybko by wygral w tej potyczce. Jestem tylko ciekawy co mysli kleju kiedy czyta i patrzy na ten temat zchodzi pomalu na psy.
Mitsubishi Colt CA0 1.8 DOHC (Czerwona strzala)
Hyundai Accent 1.3
MItsubishi Colt 1.3 C50
dymano
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 21
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 + 1.8 dohc

Postprzez tomchuck » 22 sie 2015, o 11:33

dymano napisał(a): Jestem tylko ciekawy co mysli kleju kiedy czyta i patrzy na ten temat zchodzi pomalu na psy.

2. NIE BĘDZIESZ BRAŁ IMIENIA PANA, BOGA SWEGO, NADAREMNIE. :lol:
Sorry dymano, ale poległem ze śmiechu jak to przeczytałem ;)

Co to reszty tematu, to tez uważam że liczy się tylko sprint równoległy na pustej drodze, lub ze świateł, jakieś czasówki na torze, itp.
Bezpieczeństwo przede wszystkim, a nie bezmyślne latanie po mieście.

Sam często widzę jak jakieś vieśwageny na szatańskie paliwo spinają się żeby mnie wyprzedzić, zostawiając smugę sadzy na asfalcie, ale szczerze to mam to centralnie tam gdzie światło nie dociera :D
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu.
Prezes FTO Club Polska
tomchuck
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 526
Auto: FTO

Poprzednia stronaNastępna strona

Odpowiedz
Posty: 338 • Strona 13 z 17 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Powrót do Nasze wyścigi

Powrót do Strona główna forum