Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Spoty ‹ DOLNOŚLĄSKIE
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Forma zimowych spotów dolnośląskich (ankieta)

Odpowiedz

Forma spotów ZIMOWYCH jaka mi odpowiada to:

Spotykamy się w umówionym miejscu,robimy przejazd przez miasto,zatrzymujemy gdzieś w restauracji na jedzonko i wracamy do domu
1
6%
Tak jak ostatnio (spotykamy się,jedziemy na kręgle,potem na jedzonko)
0
Brak głosów
Wspólnie zrzucamy się na pachołki i "trenujemy" na jakimś pustym placu
5
31%
Kiedy jest śnieg,jedziemy na pusty plac się poślizgać,potem jedzonko
4
25%
Spotykamy się,robimy przejazd przez miasto,chętni zostają na kręglach/bilardzie
0
Brak głosów
Jedziemy na gokarty
1
6%
Mi jest obojętne (każda opcja odpowiada)
5
31%
Mam inny pomysł (napisz w poście)
0
Brak głosów

Liczba głosów : 16

Postprzez DwColcia » 9 lut 2014, o 19:58

Doszły mnie słuchy,że pewnym osobom (np.wikolowi ) NIE podoba się forma zimowych spotów czyli to,że nie ma przejazdów przez miasto,jak to bywa na spotach letnich,tylko spotykamy się w wybranym miejscu i jedziemy razem na kręgle a potem na jakieś jedzonko.
Wiadomo,że zimą jak aura nie sprzyja,nie będzie wielu chętnych na siedzenie na dworze,ani też nie możemy sobie pozwolić przy większej ilości osób spoza Wrocławia, na szaleńcze przejazdy przez miasto bo się zwyczajnie pogubią.Druga sprawa,nie wszyscy prowadzą pojazdy tak jak my,a lepiej by nie dochodziło do niechcianych stłuczek czy innych incydentów na drodze.
W związku z powyższym mam pytanie:
Czy ktoś z bywających na spotach we Wrocławiu też uważa,że powinno być więcej przejazdów przez miasto ? Albo komuś w ogóle nie odpowiada forma organizowanych przeze mnie spotów? Bardzo proszę o udzielenie się w temacie.
http://coltmania.pl/colt-ca0/dwcolcia-ca0-1-6-glxi-t1071.html#p27157
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 23
Auto: Colt CA0 GLXi
Województwo: Dolnośląskie
  • Strona WWW

Forma zimowych spotów dolnośląskich

Postprzez eddie19 » 9 lut 2014, o 20:05

Nie wiem czy mogę się wypowiadać jako ktoś z poza województwa, ale mi zawsze wszystko odpowiada. :) Przejazdy przez miasto są spoko, ale...zgodnie z przepisami, bo w tak dużej grupie bardzo łatwo się zgubić, a wiadomo, że to duże miasto i nie każdy je dobrze zna, a szczególnie po ciemku...
Potrzebujesz porady/części do CJ0? Pisz pw. :)
Zobacz moją cudną, szarą Myszkę <3 Razem od 27.01.13 :)
Na CM od 28 stycznia 2013. :)
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 252
Auto: Evo 7/Sky R34/kilka Coltów
Województwo: Śląskie

Postprzez Major » 9 lut 2014, o 20:11

to i ja dorzucę cos od siebie, i powiem, że lubie jazde z butem, lubie adrenaline, ale dla osób z poza regionu to owszem, cieżko sie polapac w trasie, no i w miescie troche jest to nie rozważne.. :D Czasem sie glupie rzeczy robi, ale ja osobiscie organizacji takich "rajdów" u siebie nie bede nikomu proponował, ponieważ każdy zrobi to co bedzie chciał, a pózniej nie bede miał wyrzutów sumienia.. :)
Auto-Laweta do 3,5t
Katowice i Okolice (Śląskie)
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 166
Auto: Firmowe

Postprzez krasusek » 9 lut 2014, o 20:18

Z mojej strony wyglada to tak, ze najlepsza atrakcja spotowa jest gdy napada duzo sniegu,przymrozi go i pojedziemy na jakis parking porzucac sie sniezkami(if you know what I mean ;>) Tak kojarza mi sie spotkania z Wami,wariaci i w ogole :D ale gdy tak jak wczoraj, bylo sucho, uwazam ze tez mozna by bylo sie gdzies przejechac po miescie wiecej.rozumiem,ze nas duzo i wiele osob spoza Wroclawia,ale jesli ludzie sa ogarnieci,czyt.beda trzymac sie chociaz jakiegos jednego auta to dadza rade. jak cos to mamy telefony,i tak jak ostatnio mozna im tlumaczyc gdzie maja przyjechac ;)
bo tak jak wczoraj,gdy spotkalismy sie o 15 na bielanach,a o 16 juz jedziemy na kregle to dla kogos kto nie moze badz nie chce isc to slaba opcja troche :/,ale widzialem ze pozniej siedzieliscie jeszcze troche to spoko,moja strata.;)
chetnie bym sie spotkal z Wami i pojechal na rakietowa gdzie beda jakies ludziki w swoich samochodzikach szaleli,popatrzec jak jezdza,tak jak na pierwszym moim spocie grudniowym z 2012 roku bodajze ;)
niech wiecej osob sie wypowie ;)
krasusek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 3
Auto: Opel Omega B FL 2.5 DTI

Postprzez malinova » 9 lut 2014, o 20:25

Ja byłam pierwszy raz na takim spocie. Nie wiem jak to normalnie wygląda, ale mi się wszystko podobało. Wiadomo, że przejazdy przez miasto zwłaszcza Wrocław są trudne :P tutaj nawet w weekendy jest dosyć tłoczno no i te sygnalizacje świetlne (co nie Eddie? :P) i rzeczywiście dla kogoś kto w ogóle nie zna Wrocławia może to być stresujące. Ale tak jak mówię, jestem początkująca, więc moja opinia nie wiele wniesie :P Ja bawiłam się świetnie!
malinova
Klubowicz
Klubowicz

Auto: Colt CJ0 '97 1.3

Postprzez Zysiuu » 9 lut 2014, o 20:31

Jak dla mnie mimo, że rzadko bywam na spotach nie do końca pasowały przejazdy przez miasto. Jestem za tym abyśmy na spotach robili coś związanego z naszymi autami, ale przejazd taką grupą przez miasto w dzień jest zbyt ryzykowny, no chyba że wszyscy jechali by naprawdę przepisowo, ale to raczej nie osiągalne.
Jeżeli są chęci jazdy autem na spocie to zróbmy zrzutę na pachołki, ktoś załatwi stoper, znajdziemy jakieś odludne miejsce i pojeździmy na czas ;) bezpiecznie.

Co do pomysłów typu bilard\kręgle też nie jestem za. Połączyły nas auta i to one powinny być tematem przewodnim każdego spotu.

To tylko moje zdanie, nie mam zamiaru nikogo obrazić ;P
Budowa od podstaw Colta w GTI

Sprzedam pakiet Cyborgowy: dokładki, halogeny, spoilery tel. 725-853-026 lub PW
Zysiuu

Dostał piw: 82
Auto: CA5A

Postprzez DwColcia » 9 lut 2014, o 20:35

Zysiuu napisał(a):Jeżeli są chęci jazdy autem na spocie to zróbmy zrzutę na pachołki, ktoś załatwi stoper, znajdziemy jakieś odludne miejsce i pojeździmy na czas ;) bezpiecznie.

(...) Połączyły nas auta i to one powinny być tematem przewodnim każdego spotu.

Też kiedyś wysunęłam na spocie pomysł z pachołkami.Nikogo to nie poruszyło,to nie zagłębiałam się w ten temat.
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

• Strona WWW

Postprzez eddie19 » 9 lut 2014, o 20:37

malinova napisał(a):no i te sygnalizacje świetlne (co nie Eddie? :P)

Dokładnie :D

Zysiuu, dobry pomysł z tymi pachołkami, popieram! :)
Potrzebujesz porady/części do CJ0? Pisz pw. :)
Zobacz moją cudną, szarą Myszkę <3 Razem od 27.01.13 :)
Na CM od 28 stycznia 2013. :)
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 252
Auto: Evo 7/Sky R34/kilka Coltów

Postprzez maik0000 » 9 lut 2014, o 22:59

hmmm powiem tak przejazd przez miasto jest ok ale w miarę z głową jeżeli chodzi o kręgle czy wspólne siedzenia np. w restauracji tez popieram , ludzie tutaj chodzi o zimowe spoty a przecież forum działa wiec mozna propozycje składać
maik0000
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 6
Auto: Colt c52

Postprzez Gregg » 9 lut 2014, o 23:27

Zysiuu napisał(a):Jak dla mnie mimo, że rzadko bywam na spotach nie do końca pasowały przejazdy przez miasto. Jestem za tym abyśmy na spotach robili coś związanego z naszymi autami, ale przejazd taką grupą przez miasto w dzień jest zbyt ryzykowny, no chyba że wszyscy jechali by naprawdę przepisowo, ale to raczej nie osiągalne.
Jeżeli są chęci jazdy autem na spocie to zróbmy zrzutę na pachołki, ktoś załatwi stoper, znajdziemy jakieś odludne miejsce i pojeździmy na czas ;) bezpiecznie

...poniekąd się z Tobą zgodzę. Nawet przy próbie przepisowego ogarnięcia takiego przejazdu, zawsze znajdzie się jakiś "mistrz kierownicy", który poprowadzi watahę na szaleńcze łowy. Niestety ludzie patrzą na takie incydenty mało przychylnie i z góry wyrabiają sobie opinię o danej grupie, a o identyfikację nie trudno - zdradza nas marka ;) ...jak nas widzą, tak nas kiedyś obsmarują!
Ja osobiście bardzo chętnie pojadę w kawalkadzie samochodów przez jakiekolwiek miasto w Polsce z dumnie wywieszoną flagą, ale...dopiero wtedy, gdy wszyscy do tego dorosną!

krasusek napisał(a):Z mojej strony wyglada to tak, ze najlepsza atrakcja spotowa jest gdy napada duzo sniegu,przymrozi go i pojedziemy na jakis parking porzucac sie sniezkami(if you know what I mean ;>) Tak kojarza mi sie spotkania z Wami,wariaci i w ogole :D ...
bo tak jak wczoraj,gdy spotkalismy sie o 15 na bielanach,a o 16 juz jedziemy na kregle to dla kogos kto nie moze badz nie chce isc to slaba opcja troche :/...
chetnie bym sie spotkal z Wami i pojechal na rakietowa gdzie beda jakies ludziki w swoich samochodzikach szaleli,popatrzec jak jezdza,tak jak na pierwszym moim spocie grudniowym z 2012 roku bodajze ;)
niech wiecej osob sie wypowie ;)

...no właśnie...niech więcej osób się wypowie, ale może nie po fakcie!
Wypowiadajcie się przed spotem na temat tego co chcecie robić, a nie już po nim...wylewanie żali w sytuacji, gdy czekało się na gotowy pomysł od moderatora regionu, zamiast samemu ruszyć głową jest chyba trochę nie na miejscu. Ola podaje termin spotu z odpowiednim wyprzedzeniem właśnie po to, by dostać od Was jakieś propozycje wspólnego spędzenia czasu...żeby potem nie było - "no to co robimy? - nic, jedziemy do domu, fajnie było, ale się skończyło" ;) - kto był, ten pamięta :lol:

krasusek, tutaj nie piję do Ciebie...po prostu Twój cytat przypasował mi do sytuacji ;)

btw...żeby nie było, że się czepiam Dolnego śląska...takie problemy są chyba w każdym regionie, u nas w Górnym niestety też...sam zderzyłem się z problemem przy próbie organizacji spotów, więc nie teoretyzuję :D

...ale, żeby nie było...szalenie miło wspominam wrocławski spot i chętnie się u Was zjawię jak tylko warunki pozwolą :lol:
Obrazek
Gregg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 186
Auto: Jeep GC 5.2 V8, Smart 0.8 CDI
Województwo: Nie dotyczy
  • Strona WWW

Postprzez wikol » 10 lut 2014, o 01:27

Co jedyne mi się nie podoba to tylko kręgle. Z resztą prywatnie Ci o tym powiedziałem, nie trzeba zaraz zakładać tematu na forum i wytykać mnie palcem na nim :). Zawsze można te kręgle można przełożyć na początek albo na koniec spotu, a nie w środek. Tzn. jeśli ktoś nie chce iść to przyjedzie albo później albo szybciej pojedzie do domu. Nie chodziło mi o samo jeżdżenie tylko
Zysiuu napisał(a):Jestem za tym abyśmy na spotach robili coś związanego z naszymi autami. Połączyły nas auta i to one powinny być tematem przewodnim każdego spotu.

I nawet takie jeżdżenie po mieście ma więcej wspólnego z motoryzacja, aniżeli granie w kręgle. Restauracja ok, bo po paru godzinach człowiek może być głodny, a Ci co nie są po prostu mogą posiedzieć, a na kręglach tego nie ma! (nie możesz siedzieć albo stać koło ludzi grających w kręgle, bo nie masz obuwia). Wyraziłem tylko swoje zdanie nt. tego, ponieważ czuje, że zamiast spotu dotyczącego przede wszystkim samochodów, robi się spotkanie towarzyskie ;).
"Life is simple. You make choices and you don't look back"
Moja zielona bejbinka CJ4A 1.8 DOHC SWAP
wikol
Moderator regionu
Moderator regionu

Dostał piw: 79
Auto: Mitsubishi Lancer Evolution IX

Postprzez DwColcia » 10 lut 2014, o 09:25

Założyłam wątek by inni mogli też się na ten temat wypowiedzieć,a nie po to żeby Cię wytknąć palcem.Zależy mi na tym by większość była zadowolona ze spotów.Nie było sensu żebym pisała do każdego z osobna czy im odpowiada forma spotu czy nie,więc założyłam temat.Nie napisałam też nic obraźliwego w Twoją stronę więc nie wiem po co to oburzenie ;)
A co do kręgli.Można posiedzieć tam z nami,tylko tak jak wam na miejscu mówiłam,musicie poprosić o ochraniacze na buty,nic więcej.Oni tylko tak gadają że trzeba sobie usiąść w barze,żeby kasę trzepać.Mało kto wie,że można poprosić o ochraniacze na buty dlatego oni o tym nie mówią ;)
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

• Strona WWW

Postprzez krasusek » 10 lut 2014, o 17:13

Gregg, dorosną to znaczy co? Dożyją tego wieku, ze beda sie bali jechac wiecej niz 60? raczej wszyscy sa tu mlodzi, lubia troche szybciej pojezdzic i tak bylo na samym poczatku. kazdy przejazd przez miasto konczyl sie szybka jazda, ale bezpieczna. nawet te osoby ktore teraz mowia ze to jest niebezpieczne i w ogole.
Colcia, bez urazy, ale to było wytykanie palcem. nie mam do Ciebie pretensji o nic, nie krytykuje, bo sam bym sie za to nie zabral i na pewno nie zorganizowalbym tego lepiej, zapewne nikt z obecnych nie wzialby sie za to. Jestem pelen podziwu, ze dalej masz do tego jakakolwiek chec i dalej spoty organizujesz.
Popieram troche podejscie Zysia i wikola, bo do czego to prowadzi? Za miesiac do kina,za dwa na basen, a za pol roku na randki w ciemno? takie wyjscia sa spoko, ale nie na kazdym spocie.

Nie chcemy tu doprowadzac, do spięć w naszym regionie, więc ankieta jest tu dobrym pomysłem, ale uważam, że wybor dwoch opcji to za malo bo wybralbym przynajmniej trzy. Dlatego spokojnie przeanalizujmy tę rozmowe, wyciagnijmy z niej wnioski i badzmy dalej zgrana ekipa.
Pozdrawiam ;)
krasusek
Klubowicz
Klubowicz

Auto: Opel Omega B FL 2.5 DTI

Postprzez DwColcia » 10 lut 2014, o 19:06

Ja nie mówię że wikol i Zysiuu mają złe podejście.Tu chodzi o spoty w sezonie zimowym,gdzie pogoda często nie sprzyja przejazdom przez miasto,grillowaniu i spędzaniu czasu tak jak robimy to w ciepłych miesiącach,dlatego są proponowane kręgle itp.,by nie marznąć na dworze.
Jakbym wiedziała że będzie śnieg,z pewnością bym nie proponowała kręgli bo zaproponowałabym "rzucanie się śnieżkami" na jakimś pustym parkingu ;) Dobrze wiadomo o czym mówię ;)Tak nam się parę razy udało ze spotami w tamtym roku zimą i to mi się podobało.
Kręgle są tylko propozycją do PRZEZIMOWANIA a nie do spotów nawet w sierpniu.Pomysł swoją drogą "odgapiony" od regionu śląskiego,który robi podobnie w sezonie zimowym.Piszę to,bo mam wrażenie,że myślicie że takie spoty będą przez cały rok...mylne!
Ja też nie chciałam spięć,dlatego nie dyskutowałam z każdym z osobna tylko poprosiłam o wyrażenie zdania na forum.
Jeżeli wikol poczuł się wytknięty to przepraszam,nie taki był mój cel. Chodziło tu tylko o to,że mi napisał na pw,że mu tego typu forma spotu nie odpowiada i paru innym osobom,więc uznałam że zapytam ogółu,bo może z grzeczności nie mówią że im się nie podoba.
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

• Strona WWW

Postprzez maik0000 » 10 lut 2014, o 19:45

ludzie piszecie że tak i tak jest źle na spocie , że fajnie było by żeby było tak i tak , ale jak pada pytanie " jakieś propozycje co robimy na spocie? " to każdy siedzi cicho a później pretensje .
maik0000
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 6
Auto: Colt c52

Postprzez Gregg » 10 lut 2014, o 21:43

krasusek napisał(a):Gregg, dorosną to znaczy co? Dożyją tego wieku, ze beda sie bali jechac wiecej niz 60? raczej wszyscy sa tu mlodzi, lubia troche szybciej pojezdzic i tak bylo na samym poczatku. kazdy przejazd przez miasto konczyl sie szybka jazda, ale bezpieczna. nawet te osoby ktore teraz mowia ze to jest niebezpieczne i w ogole.

krasusek, czytaj ze zrozumieniem...proszę ;)
Odnosisz się do tej części mojej wypowiedzi, która w żaden sposób nie nawiązywała do cytatu z Twojej...naprawdę nie rozumiesz tego co napisałem - znaczy też nie dorosłeś...sorry ;)
...wiesz, strach nie ma tutaj nic do rzeczy...ja mówię raczej o odpowiedzialności za siebie i innych...jeździłem po zwykłych drogach z prędkościami, które można rozwijać tylko na torze i co z tego?! ...nie ma się czym chwalić. Jeśli narażanie czyjegoś życia i zdrowia jest takie cool, to gratuluję wyobraźni :D
Chcesz adrenaliny? ...mogę przewieźć Cię nawet po Wrocku tak, że po wyjściu z samochodu nie uniesiesz pampersa...tylko po co? ...dla szpanu?
...i niech nikt nie używa stwierdzenia, które samo sobie zaprzecza - szybka, bezpieczna jazda po mieście!
Podczas jednego przejazdu z Wami przez Wrocław, widziałem co najmniej kilka sytuacji w których od wypadku dzieliły setne sekundy...i to jest bezpieczne? ...na pewno nie rozsądne!

Nie będę nikogo na siłę zmuszał do refleksji nad tym co tu napisałem...przejechałem jednak w swoim życiu prawie 2 miliony km, widziałem tyle śmierci, ludzkiego cierpienia i nieszczęścia, że czasami mam problemy z zaśnięciem!
...ale dobrze krasusek napisałeś, są tu ludzie młodzi i niestety to wszystko co ja już widziałem jest dopiero przed wami...czego nikomu nie życzę.

Nie lubię tego typu przepychanek słownych, bo nic do tematu nie wnoszą, a jedynie prowokują do udowadniania sobie wyższości własnych racji nad zdaniem innych...bez sensu!

Co do organizacji spotów - maikOOOO, dokładnie to samo napisałem wcześniej...pomóżcie Oli i zróbcie coś wspólnie, a nie wieszajcie na biednej dziewczynie psów po fakcie, bo ktoś poczuł się rozczarowany.
Ola robi to przede wszystkim dla WAS i robi to, bo jako grupa jesteście dla niej ważni wszyscy razem i każdy z osobna ;)
...może nawet kiedyś ją zaskoczycie i zrobicie coś za nią...ot tak po prostu, żeby choć raz mogła mieć spokojną głowę!
Obrazek
Gregg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 186
Auto: Jeep GC 5.2 V8, Smart 0.8 CDI
Województwo: Nie dotyczy
  • Strona WWW

Postprzez Rrakso » 11 lut 2014, o 18:47

Jeśli chodzi o mnie to zimą szybkie przejzady przez miasto, które prktycznie cały czas jest zakorkowane jest trochę stresujące, głównie ze względu na to że często bywa ślisko i opony tak nie trzymają jak latem na suchej nawierzchni. Osobiście kilka razy w grudniu, próbując nadązyć za czołówką nie wyhamowałbym przed autem które jechało przedemną.
Ale podoba mi się pomysł z pachołkami, stoperem i jakimś pustym kawałkiem asfaltu gdzie by można sobie dużo swobodniej poszaleć, ewentualnie sprawdzić możliwości swoje i swojego auta.
Może w takim razie na następny spot tak właśnie zrobimy?
Rrakso

Dostał piw: 0
Auto: Galant EA2A Sport Edition '98

Postprzez wiewiórka » 11 lut 2014, o 21:15

Czas, żebym niektórych trochę ostudziła.
Colcia - proszę Cię, oddaj zorganizowanie spotu marcowego, a może i kwietniowego komuś, kto zadba o spotowe ludki bardziej niż Ty. Malkontenci będą mogli się wykazać. Jak im to wyjdzie, to tylko się cieszyć.

Wrócę do szybkiej jazdy po ulicach miasta. Tę adrenalinę to włóżcie sobie w spodnie, bo bardziej Wam się przyda, a z szybką jazda po mieście to wypad na tor albo na opustoszałe parkingi przy centrach handlowych.
Nie myślcie sobie, że Waszych szybkich i wściekłych postów nie czyta ktoś, kto tylko wchodzi na takie fora, żeby właśnie to zobaczyć.
Nie wolno w taki sposób jeździć po mieście, a już niedopuszczalna jest taka jazda kolumną.
Chcecie, żeby Was zatrzymano i przetrzepano wszystkie auta :?: Chcecie, żeby Wam zatrzymano dowody rejestracyjne :?: Czy Wy nie myślicie o tym, jak bardzo z naklejkami coltmanii rzucacie się w oczy :?:
W historii tego forum był przypadek, kiedy to dwaj tacy dostali całkowitego bana na forum, nam tu takich ostrych gazowników nie potrzeba.
Do żadnych nielegalnych wyścigów i rajdów po mieście, proszę klubu nie mieszać :!: To jest coltmania, a nie HH
Człowiek jest tyle wart, ile może pomóc drugiemu...

na coltmanii od 11.11.2008r.
Organizator zlotów: Topornia 2009, Topornia 2010, Topornia 2012, Topornia 2015, Topornia 2019, Topornia 2023
wiewiórka
Administrator
Administrator

Dostał piw: 408
Auto: colt Clou 1.6
Województwo: Mazowieckie

Postprzez DwColcia » 11 lut 2014, o 21:50

Tak jest wiwi! Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami!
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

• Strona WWW

Postprzez terminus » 12 lut 2014, o 09:47

Jest proste rozwiązanie dla tych co chcą poszaleć: gokarty, nam mogą se poujeżdżać do sytości (albo końca gotówki ;-)).
No i oczywiście jakies próby sprawnościowe na pustym placu, np w kopnym śniegu, dobra weryfikacja umiejętności, ale rajdy po ulicach.... jestem synem zawodowego kierowcy, zdarzało mi się z tatą jeździć w trasy, nie chcecie tego nieszczęścia które może być narobione w ułamkach sekund.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 167
Auto: Carul lui Dracula
Województwo: Mazowieckie

Odpowiedz

Powrót do DOLNOŚLĄSKIE

Powrót do Strona główna forum