Razem od 27.01.13 

Zysiuu napisał(a):Jeżeli są chęci jazdy autem na spocie to zróbmy zrzutę na pachołki, ktoś załatwi stoper, znajdziemy jakieś odludne miejsce i pojeździmy na czasbezpiecznie.
(...) Połączyły nas auta i to one powinny być tematem przewodnim każdego spotu.

malinova napisał(a):no i te sygnalizacje świetlne (co nie Eddie?)

Razem od 27.01.13 

Zysiuu napisał(a):Jak dla mnie mimo, że rzadko bywam na spotach nie do końca pasowały przejazdy przez miasto. Jestem za tym abyśmy na spotach robili coś związanego z naszymi autami, ale przejazd taką grupą przez miasto w dzień jest zbyt ryzykowny, no chyba że wszyscy jechali by naprawdę przepisowo, ale to raczej nie osiągalne.
Jeżeli są chęci jazdy autem na spocie to zróbmy zrzutę na pachołki, ktoś załatwi stoper, znajdziemy jakieś odludne miejsce i pojeździmy na czasbezpiecznie
krasusek napisał(a):Z mojej strony wyglada to tak, ze najlepsza atrakcja spotowa jest gdy napada duzo sniegu,przymrozi go i pojedziemy na jakis parking porzucac sie sniezkami(if you know what I mean ;>) Tak kojarza mi sie spotkania z Wami,wariaci i w ogole...
bo tak jak wczoraj,gdy spotkalismy sie o 15 na bielanach,a o 16 juz jedziemy na kregle to dla kogos kto nie moze badz nie chce isc to slaba opcja troche :/...
chetnie bym sie spotkal z Wami i pojechal na rakietowa gdzie beda jakies ludziki w swoich samochodzikach szaleli,popatrzec jak jezdza,tak jak na pierwszym moim spocie grudniowym z 2012 roku bodajze
niech wiecej osob sie wypowie

Zysiuu napisał(a):Jestem za tym abyśmy na spotach robili coś związanego z naszymi autami. Połączyły nas auta i to one powinny być tematem przewodnim każdego spotu.

krasusek napisał(a):Gregg, dorosną to znaczy co? Dożyją tego wieku, ze beda sie bali jechac wiecej niz 60? raczej wszyscy sa tu mlodzi, lubia troche szybciej pojezdzic i tak bylo na samym poczatku. kazdy przejazd przez miasto konczyl sie szybka jazda, ale bezpieczna. nawet te osoby ktore teraz mowia ze to jest niebezpieczne i w ogole.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości