Już więcej nie będę sugerował się zdjęciami oglądanymi w telefonie(tam Twój dach miał kolor czarny-strasznie zjechany- wypłowiały) więc z góry przepraszam. Hardtop myślę że zrobi robotę.
Zawsze dobrze wyglądają z tym kolorem co mam we wnętrzu I taka będzie też wizja mojego miatkołaka Felgi polerowany rant a z czarnego przejdą w kolor wnętrza, i dojdzie jeden pasek albo dwa przez całe nadwozie. Na lato przy odsłoniętym dachu będzie rollbar w kolorze. Ogólnie wizje widać na dole foto
Ciekawy jestem efektu tej felgi a co do pasków przez nadwozie to najlepiej siedzi mi to co jest na 2 zdjęciu.Osobiście nie lubię takiego klimatu, ale akurat to wygląda całkiem przyjemnie
Wczoraj wieczorem opiliśmy go z Alexa szampanem. Dziś wpada Hondziarz z radiem na sztuke bo jeżdżę bez i kuzyn na piwko
Dziś rozpoczynam pierwsze działania z autem ale to opisze już w swoim temacie.
Teraz wrażenia z jazdy. Jednym słowem Mistrzostwo!!!!!!!!!! Jak wsiadam w niego czuje się jak by kobieta cały czas robiła mi dobrze xD
Moja to wersja 115km katalogowo 8,7sek do 100 czuje że lata to sporo lepiej niż colt. Zwłaszcza zakres 5-6,5tys niszczy system xD Kolejna różnica to przyśpieszenie na 3-ce tutaj auto nadal ciągnie a colty jak wiadomo miał problem. Teraz będę się uczył auta i przygotowywał stan techniczny silnika pod turbo ale na spokojnie bo moc wystarcza mi narazie. Chyba że jednostka padnie to wleci 1,8 bo to koszt poniżej 1000zł tylko MIata na krótszą skrzynie.
Prowadzenie czujesz z autem co się dzieje i co zrobi, chwilowo ciągle się bawie i już w głowie licze spalanie na poziomie 13L/100 ale jak sie bawisz to musi żreć
Bokiem fajnie się lata tylko tego brakowało mi w colcie po BMW. Brakuje mi szpery przez co trudniej przewidzieć zachowanie podczas poślizgu ale dokupimy z czasem Raz już mnie obróciło na rondzie (oczywiście rondo na terenie zamkniętym) ;]
Ide go garażu bo sprzedawca uprzedził mnie że w chłodnicy mam wodę. Wyciek był przed sprzedażą i jest wielki glut na chłodnicy. Trzeba wymienić bo mrozy idą
Dominic mam tą samą stronę w lubianych i często jak coś się pojawi nowego widzę to u Ciebie gdzieś na forum Coś tak czułem że Ozzy wyskoczysz z czym podobnym