Też sobie zamówiłem pasze KFD PROIsolate 90 Instant Do tego jeszcze BCAA i CLA...
Mam pytanie do Was. Jeśli będę brał 3 porcje w dni treningowe, a na śniadanie np zjem omlet + płatki owsiane, to jest potrzeba wszamania jeszcze białka?
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Ja pierwsze śniadanie chcę właśnie takie pożywne zjadać omlet, chleb razowy, jajecznica itd Nie papke W dni treningowe chcę wypić 100gr białka w 3 porcjach.
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Filoniasty jak to napisałeś od razu miałem przed oczami to
Mówisz po co nam to a wstydzisz siębie pokazać, po częsci sam sobie odp
Ale tak serio, to wyobrażasz sobie, biegać ultramaratony i maratony górskie oraz ćwiczyć mocno siłowo? to się gryzie, bez rzeczy hamujących katabolizm to niewykonalne. W życiu liczy się sprawność choć to zapomniane w czasach "mody na rurki" i chłopaków komputerowców. Facet to facet i ma wyglądać jak facet. A kobieta jak kobieta. Trzeba wymagać od siebie czegoś więcej niż inni.
Ja ćwiczyłem wiele lat bez odżywek, Odżywki to tylko 5% sukcesu. Jeśli wkładam w coś tyle serca i czasu to jestem skłonny zjeść ciut chemii. Tylko że ja nie jem prawie obecnego "normalnego" jedzenia w bilansie moje odżywianie plus odżywki vs odżywianie normalnego faceta. I tak ja wychodze o wiele mniej szkodliwie Nawet pije mleko od krowy i jem jajka z wioski. Moja wiedza o żywieniu i medycynie jest spora. Doskonale wiem co robie
No i taką odpowiedź liczyłem, pełną sensownej treści. Ja wychodzę z załozenia, że kiedyś radzono sobie bez chemii wiec i teraz mozna sobie radzić.
Nie wstydzę się pokazać mojego zdjęcia, bo nie jara mnie napinka przed lustrem i obwód bicka. Ja wolę być sprawny fizycznie i mieć jako taką siłę. Przy sporcie który uprawiam w zupełności mi to starcza.
Tak więc SAW wypróbowany. Z początku dziwne mrowienie dłoni i twarzy, na treningu brak zmęczenia, wysokie tętno, więcej energii i chęci dalszych ćwiczeń mimo że mam problem już podnieść żelastwo. Pod koniec treningu ból głowy. Po za tym brak apetytu i fajna pompa:D
Super dobrze dzialalo ;p Mrowienie polubisz i to bardzo ;p Bol glowy to moze szok jakis dla organizmu, na nowe substancje lub mocniejszy wysilek zobaczymy czy dalej tak bedzie
Uwielbiam działanie SAW plus stamina... Jestem ćpunem xD Ide trenować a potem 15km.
Jeśli nie możesz trenować w dzień, trenuj w nocy 1godz treningu w stylu street workout i potem spokojnego biegu 23km biegu (półmaraton 21.097km w 1g:58m:35s) skończyłem o 1 w nocy teraz czas się wyspać ;p