Te lampy są ponadczasowe a fotki, które podesłałeś niektórych mazd to -> Czyli widzę że jednak już zdecydowany na przesiadkę. W takim razie oby Colt poszedł w dobre ręce.
Eddie mnie też Przód mazdy mówi wszystko w tej sytuacji
No cóż zostało mi tylko życzyć Ci powodzenia w poszukiwaniach mazdy:D chociaż zamiast takiej mazdy możesz poszukać zadbanej bmki z większym silnikiem to zabawy:D
Spam na googlach to nawet najwieksze motoryzacyjne paździerze mogą wyglądać fajnie i prezentować światowy poziom któreś z tych zdjęć pochodzi z polski?
Btw cj duuuuuuuuużo ładniejsza. ..
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Wnetrze jest z pl a reszta fotek google Jutro pokaze kilka z ich forum
Ja przy zmianie kompletnie nie kieruje się wygladem choc podoba mi się NA bardzo. Nawet nie dziala na mnie to ze roadster bo bez dachu jeszcze nie jechalem. To dodatki, chodzi o to jak to jezdzi i ze tylni naped z japonczyka. Chce jakies sportowe 4x4 lub tylni naped w ludzkich pieniadzach co mogę sobie na spokojnie rozwijac, ale nie bmw.
Tylko nie bmw ;p ja już swoje mialem... To raz. Dwa to wiekszosc wyglada mega wiesniacko i jest ich duzo. Trzy to Alexa nienawidzi bmw. Po 3cie ze mx5 to roadster to przypadek Auto to musi byc japonczyk solidny z lat 90 rozwojowy do 10tys
Jedyne co mi się nie podoba w NA to przód,chociaż po przeróbkach lamp jest nieco lepiej Co do samej mx5 to świetne auto,bardzo dobrze sę prowadzi, jedynie silniczki troche małe, ale 1.6 daje radę podobnie jak w colcie Nie kupiłem mazdy tylko dlatego że jest dwuosobowa, ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to nie ma co się zastanawiać. Chyba że pójdziesz w klasykę i kupisz sapporo lub stariona Z tylnonapędowej japonii jest jeszcze MR2
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Jeżeli ma być japończyk z napędem na tył w miarę bezawaryjny, tani w utrzymaniu itd. to tylko Miata. MR2 jest świetna ale niestety koszty napraw i części są nieporównywalne z mazdą, to samo ma się w sprawie 200sx.
Ja tam bym się nie zastanawiał i brał to co się podoba. Dla mnie najlepsza jest Miata NB z 1.8 ale o gustach się nie dyskutuje. Temat przerabiałem i gdyby nie żona kupiłbym mr2 bądź mx5
To czerwone MX-5 na glebie i białej feldze mijam codziennie idąc do pracy i za każdym razem się zastanawiam jak właściciel przejeżdża przez progi spowalniające
"Bo jak słusznie zauważył Pan Oberleutnant, najbardziej zawsze wyróżnia się idiota"
Też myślałem o MR-2 SW20 dla siebie, ale kupując w dobrych pieniądzach, to niestety trzeba włożyć drugie tyle na doprowadzenie do dobrego stanu. Pod uwagę wciąż biorę ZZW30, mimo nieco damskiego wyglądu, ale za to na plus są silnik umieszczony centralnie, niska masa, RWD i całkiem młody rocznik. Jednak praktyczny brak bagażnika daje jej duży minus, chociaż jak na razie bagażnika nie potrzebuję. MX-5 NB także biorę pod uwagę, ale zaraz za Toyotą SPAM, działaj sercem, a będę Ci gorąco kibicował
Widzę prawie dziennie I gen. i często stoję przy niej z kumplem po pracy rozmawiamy sobie o tym aucie a jeździ nią jakiś gościu lekko po 40-tce. Stwierdziliśmy że w sumie spoko auto może średnio praktyczne i wizualnie tylko że to drugie można poprawić tak jak na zdjęciach które dał SPAM
Do tego te małe kanciate światła i obowiązkowo twardy dach a na pewno będzie wyglądać tak że szczena opadnie.