Zadowolony jestem bo waga idzie w górę i coraz więcej siły. Zacząłem ćwiczyć w domu trochę, bo na siłownie do znajomego musiałem dojeżdżać parę kilometrów a muszę trochę ograniczyć wydatki. Zrobiłem ostatnio wykaz tego co jem (wg proporcji ok 8 gram węgli, ok 5 gram białka i ok 1 gram tłuszczów wszystko na 1 kg masy ciała) do budowania masy brakuje mi białka i węgli, z tłuszczami jest ok. Chyba że SPAM jakoś inaczej te proporcje były?
też się spasłem i to jak!! jak to jesień Bież aparat i rób foty bo potem będziesz żałował że nie masz udokumentowane jak się rozwijałeś
Jak ja mam gejowski awatar to co powiesz o Lali? Musiałem coś wybrać, a na fb mam tyle polubionych rzeczy o sporcie i treningach że wybrałem coś na szybko i taki wpadł mi w łapę. Zwłaszcza że ostatnio oglądałem "Sztanga i cash" http://www.youtube.com/watch?v=lYqFkBQ9R_4
Pierwszy raz mi się to zdarzyło, a wszytko z powodu zmiany ćwiczenia z przysiadów na wchodzenie na pudło. Mam nadzieje że będzie konkretny zakwas po tym:D
Ja aktualnie nie biegam, chce masy nabrać do wiosny i wtedy będę myślał nad redukcją smalcu:D a teraz rozmyślam aby jakieś odżywki kupić za kase z golfa:D
Twoje białko też nie jest złe i zawiera 10 form białka co jest ważne jeśli przyjmujesz białko przed snem. Ale... twoje na porcje czyli 260g masz białka 52g co jest świetnym wynikiem. No właśnie ale to co ja dałem posiada 22,5g tylko że na porcje która ma 28g a nie 260g przelicz wydajność. To co ja dałem ma też w cholerę mniej tłuszczy i węgli które na noc średnio mi są przydatne.
Po co Ci gainer jak masujesz bez niego Dobra micha plus białko i też przymasujesz przy twojej genetyce. Gainery (moim zdaniem) są dla osób typu Mojżesz, bardzo szczupłych.
Miło przeczytać Lala że byłeś mojej postury z przybraniem masy mam naprawdę duże problemy Jak widać po Twoich zdjęciach będzie kolejna motywacja do treningów