Ale dziś ciężki poranek:d zaspałem ale się wyrobiłem na autobus, wsiadam do niego o 6 :d po 5km od domu orientuje się że zapomniałem ciuchów roboczych:d i tak 5km biegiem do domu po ciuchy i autem jak najszybciej do roboty:d
Powiedzta mi ile smaru winno znajdywać się na przegubie ? Pare milimetrów i na to obudowa czy trzeba napchać tyle aby smar w zasadzie stykał się potem w środku z obudową ?
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Najnowszy Civic jest dużo brzydszy od poprzednika - IMHO oczywiście Nie, nie jest sexy - jest dziwnie ociosany
A ja dzisiaj zdałem egzamin DNV z TIGa w pionie! Niestety tylko wirtualnie, ponieważ dorwałem wizytującego egzaminatora, żeby sprawdził moje aktualne próbki... Prawdziwy egzamin za 2 tygodnie dokładnie, a potem będę spawał kolektory, doloty, klatki, rurki i blaszki A, kupiona dla ukochanej Puma sprawuje się genialnie Włożyłem centralny zamek z pilota, doprowadziłem do ładu i składu wszelkie pierdoły - fajne autko Zmienne fazy też dają radę
Ostatnio edytowano 9 maja 2013, o 22:30 przez rapart, łącznie edytowano 1 raz