mystek napisał(a):#Ozzy - to Ty myślisz już o tej ostatniej generacji Celici, bo wcześniejsze nie nie miały chyba VVTi? Mnie zawsze te Celici się nie podobały z koleite ostatnie geny, z tego względu, że nie widziałęm nigdzie dobrze pomodzonej takowej, w sensie na dobrej glebie, bo to na seryjnym zawiasie wygląda tragicznie! Gorzej niż każde inne auto ze względu na niską linię nadwozia.

mystek napisał(a):MR2 nie wiem czy waży aż tyle, mnie się wydaje, że mniej. Miałem przyjemność z takim na kresce to szło dość żwawo. Na początku odszedł dość żwawo do 3 długości przede mnie, a jeśli Colt GTI jest lżejszy od Lancera o 50kg tylko, a z Ja_goodem byłem długość z przodu, to wydaje mi się, że MR2 bankowo waży jeszcze minimum 50kg mniej od Colta.
Generalnie fajne te auta, ale przeraża trochę to, że to 2 osobówka :/. Zastanów się Ozz, jak często jeździsz z pasażerami i czy warto takie MR2 kupwoać. Gdyby to miało 4 miejsca, to byłoby to auto idealne. Coś jak Colt GTi tylko, że nowszy, pewnie już ocynk, no i RWD... chociaż mnie RWD jakoś nie jara, ale ponoć to całkiem inna jazda
macieekg napisał(a):Mi się strasznie podoba MR2 ale tej starszej generacji. Z otwieranymi światłami, z tym że to już nie są młode auta
Ta njanowsza Celica to podobno jeśli już to tylko TS najmocniejsza wersja. Chociaż ona też d**y nie urywa, w corolli niewiele odchodzi CA4A![]()
No i poniżej zmiennej fazy jest muł i w środku już jest tak nowocześnie, plastikowo![]()
Mi dzisiaj przyszły 2 paczuszki, głośniki i wzmacniacz

macieekg napisał(a):To może była bajera z tą corolla tzn ta słabsza wersja + pewnie rolka cięższa.
Też mi się marzy takie prawdziwe sportowe coupe, Celina VII też nie zła swego czasu bardzo mi się podobała.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość