Przedlift:
polift

Jak są poliftowe w przedlifcie to można przyjąć że ktoś założył bo są ładniejsze ale przedliftowe w polifcie śmierdzą jakąś kraksą

Jeśli można zapytać co się stało z tym twoim rozbitym coltem ?

boję się widoku..ale najpewniej na dniach trzeba będzie po niego jechać, wtedy porobię fotki i będę wiedziała co i jak z nim 

gosia_wwy napisał(a):Kochani - ogłaszam oficjalnie że poszukiwania nowego Colcika zakończyły się sukcesem
DZIĘKUJĘ BARDZO wszystkim, którzy choć w małym stopniu zaangażowali się w poszukiwania, wypowiadali się w temacie i sugerowali na co zwrócić uwagę![]()
![]()
![]()
W szczególności dziękuję:
RoXall - dziękuję, że pojechałeś ze mną obejrzeć te auta, że doradziłeś na miejscu i wytrzymałeś wszystkie moje telefony, wiadomości i głupie pytania![]()
![]()
![]()
Bonsao - za dwukrotne oglądania auta dla mnie, choć blisko nie było - ale to w dużej mierze dzięki Tobie kupiłam tego Colta![]()
Ludinho1, KamilZ, tom10096, Kisiello, Wikol - Wam również dziękuję za zaangażowanie i pomoc
Teraz pozostaje już tylko założyć temat nowego auta i cieszyć się z zakupu![]()
![]()

dzięki za pracę sekretarki i umówienie spotkania w Łodzi oraz towarzystwo w podróży

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość