Edytuję. W sobotę (5.03) o 19 na Osowej jest ognisko. Paula z MM robi. A za tydzień w sobotę MotoMania, właśnie Diabeł mi napisał. Ktoś chętny? Wydarzenie dziś będzie utworzone, więc pójdzie masówka
Najbliższy cykliczny spot wypada nam w sobotę 12.03. Z racji tego, że w ten dzień jest zlot Motomanii dobrze by było, jeżeli spotkamy się chwilę przed nim w jednym miejscu i wpadniemy tam całą ekipą Zlot MM zaczyna się o 20.30 więc pół godzinki prędzej zbiórka pod Castoramą na Osowej i krótki przejazd na zlot Podsumowując: Zbiorka o 20.00 Miejsce - Castorama Osowa
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Przyjadę z ludźmi z Gdyni i Sopotu. Może by w końcu Piciowy się zjawił na oficjalnym Dojedziemy do was na Casto, poczekamy za jednym ziomkiem i wjedziemy wszyscy. I poleci się na Tczew
Myślę, że warto się już zastanowić nad kolejnym spotem. Oczywiście po świętach. Najbliższy cykliczny wypada nam 9 kwietnia. A co do miejsca przypomniało mi się, że ktoś mi proponował parking z punktem widokowym na ul. Adama Mickiewicza w Gdyni. Link do miejsca: https://www.google.pl/maps/@54.5144,18. ... 312!8i6656
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009