Witam. Zauważyłem, że coraz trudniej nam się wspólnie umawiać na spoty i skłoniło mnie to do refleksji czy obecna formuła organizowania spotów w naszym regionie jest prawidłowa. Wydaje mi się, że nie jest ona do końca sprawiedliwa. Termin spotu najczęściej wybieram ja i nie będę ukrywał, że wybieram go po części pod siebie. Oczywiście patrzę na listę chętnych i na termin z największą frekwencją, ale jako iż też chcę być obecny więc wybieram ten gdzie jestem i ja. Zastanawiam się czy nie ustalić stałego terminu i miejsca comiesięcznych spotów, np. drugi piątek każdego miesiąca o 19.00 na Matarni. Mam też "propozycję" abyśmy robili wspólnie spoty z klubem Mazdaspeed (też nie ma tam powalającej frekwencji), a przynajmniej od czasu do czasu taki "przyjacielski" spot zrobili. Co Wy myślicie na ten temat? Czekam na konstruktywne odpowiedzi. Wszelki Off Top będę automatycznie usuwał. Chciałbym aby temat był potraktowany poważnie. Pozdrawiam!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Ten termin w drugi piątek podałem jako przykład więc mogą paść inne propozycje. Klub Mazdaspeed organizuje 2 spoty w miesiącu, 2 i 4 środa miesiąca o 20.00-20.30, raz na Matarni, a raz w Gdyni w Rivierze. Niestety dla Peanutsa jest tam wszędzie sporo progów zwalniających
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Termin piatkowy jak dla mnie OK i Matarnia tez OK i spoty z mazdowcami tez OK Caly czas obserwuje i mimo ze czasu malo to mam nadzieje ze uda sie w koncu znowu spotkac.
Hejo, Jeśli chodzi o mnie to mi zdecydowanie pasowałyby piątki bądź soboty. Myślę, że ustalenie stałych dat jest wartościowe i wprowadziłoby pewną systematyczność. Kto wie, może więcej zacznie się nas na spotach pojawiać
Więc jak tam Panowie i Panie, jaki termin stałych spotów wybieramy? Z tego co wnioskuję, najlepszą godziną byłaby 19-20 a termin to piątek, lub sobota (za tym drugim zapewne opowie się więcej osób). Miejsce zapewne Matarnia, bo parking podziemny (proponuję parking tzw. "zielony"), a zbliża się pora zimowa. A na miejscu zapewne planowalibyśmy jakieś wypady np. na bilard itp.
Mnie również pasuje taki termin. Jako, że niewiele osób tu się udziela jutro wieczorem, jeżeli nie pojawią się nowe propozycje, podam ostateczny werdykt