Po długich rozmowach i konsultacjach oraz dzięki przychylności administracji forum postanowiłem otworzyć nowy, aktualizowany na bieżąco wątek z gadżetami klubowymi. Ma On na celu przywrócić starą, szybszą formę zamawiania, być może łatwiejszą dla Was
Dotychczas oferowane przez Kampi'ego gadżety są oczywiście nadal możliwe do nabycia w założonych przez niego wątkach. W tym temacie znajdziecie wcześniej oferowane pozycje, lecz wykonane zupełnie na nowo, według nowego pomysłu. Wprowadziłem również nowe propozycje, które mam nadzieję przypadną Wam do gustu.
Przedstawiam Wam zatem przygotowaną przeze mnie ofertę:
1. Naklejka klubowa - logo Coltmania.pl
- wycinana ploterowo z dwóch kolorów folii
- złożona w całość pokryta folią transportową
- rozmiar 16,5x7cm
- dostępne w 3 opcjach kolorystycznych: biało-czerwona, srebrno-czerwona, czarno-czerwona
Cena: 3 zł/szt.

2. Wlepka CM z sylwetką Colta
- rozmiar ok.12,5x6cm
- dostępne 5 sylwetek Colta w 3 wersjach kolorystycznych: biała, srebrna, czarna
Cena 3 zł/szt.
C50
CA0
CJ0 przedlift/polift
CZ
Z
Przykład jak wygląda taka wlepka na aucie (miejsce przyklejenia oczywiście też przykładowe).

3. Naklejka na szybę COLTMANIA.pl
- wycinana ploterowo z folii w kolorze białym
- rozmiar 60x10cm
- w zestawie z folią transportową
Cena 15 zł/szt.

Przykład na aucie:

4. Naklejka klubowa na ramkę tablicy rejestracyjnej
- rozmiar uniwersalny
Cena 2 zł/szt.

5. Klubowa podkładka/ramka tablicy rejestracyjnej
Cena 7 zł/szt.

Koszty wysyłki
Należ pamiętać, że do każdego zamówienia należy dodać koszty przesyłki, które wynoszą następująco:
- 5 zł dla listu poleconego
- 15 zł dla paczki pocztowej priorytet
Nie wysyłam za pobraniem!
Jak zamawiamy? Otóż w bardzo prosty sposób. Mamy do wyboru dwie opcje: poprzez dodanie postu w tym wątku lub napisanie do mnie PW.
Należy pamiętać, aby podać następujące informacje:
- wybrany gadżet, jaki chcemy zamówić
- jego szczegóły (kolor, rozmiar, itp.)
- ilość sztuk
- adres do wysyłki
W odpowiedzi otrzymamy numer konta z kwotą do wpłaty.
Wszystkie zamówienia będę starał się realizować od ręki
Jeżeli macie jakieś propozycje, pomysły na gadżety, które chętnie byście widzieli w tej ofercie to śmiało piszcie i komentujcie
Ja od siebie dodam, że przedstawiona lista nie jest listą zamkniętą. Mam w planach co jakiś czas wprowadzać nowe gadżety, nowe propozycje, o czym będę Was informował.
Zachęcam do zakupu i czekam na Wasze zamówienia