Uwaga, uwaga Pora przygotować się do najbliższego spotu Proponuję kolejny spot z kiełbachą w ręku Na miejsce spotu podpowiedziano mi taką "polankę" w Gdyni czy tam jej okolicach Oczywiście grill, stół i kilka krzesełek przywiozę ze sobą, aczkolwiek nauczony doświadczeniem wiem, że jeden stolik to za mało I tym razem proszę o nie objadanie się w domu/knajpach przed spotem Pozdro!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Takie małe pytanie organizacyjne. Spotykamy się jakoś wcześniej pod Tesco na końcu obwodnicy na "Małe zakupy" I ruszamy razem do punktu docelowego by uniknąć najgorszego wśród mozliwości. Czyli "Ty nie wiem gdzie jestem a Wy gdzie?" , "Jak tam dojechać?"
Małe pytania czysto organizaycjne związane z wypadem do Grudziąca. Gdzie się spotykamy? Jakie jest dokładne miejsce docelowe? O której ruszamy? I Kto pędzi ?:D
Na razie zgłosiłem się tylko ja. Miejsce docelowe to McDonald w Grudziądzu, już zapytałem się o dokładniejszy adres. Kurcze, ja pewnie ruszę rano w celu zwiedzania Grudziądza i dopiero po tym dotrę na spot. Zobaczymy kto jeszcze dołączy. Jutro roześlę SMSy co by może zainteresować więcej osób
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
W związku z tym, iż pogoda nie zachęca, a spot i tak zacznie się najwcześniej o godzinie 18 postanowiłem zmienić miejsce na Ergo Arenę. Zaraz obok jest jakaś pizzeria czy coś w tym rodzaju to i można będzie się ugrzać Niestety wypad do Łapina może okazać się co najmniej słaby o takiej godzinie... Mam nadzieję, że nikomu nie popsułem planu. Będzie okazja ugadać się na wspólny wypad na JDM Day Pozdro!