Najbliższy spot wypada nam w sobotę 9 maja. Szybciutko proszę o pomysły co do miejsca Myślę, że można jakiś otwarty parking lub inny teren jako, że mamy już wiosnę
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
co do Gdańska to ja się nie znam ale mogę zaproponować : A) Znaną już nam Polankę Redłowską. B) Bardziej klimatyczny Bulwar Nadmorski C) Również znany nam Skwerek (Szpaner Plac) D) Molo w Orłowie E) Rozpoczęcie Sezonu Grilowego nad Jeziorem w Bieszkowicach/Koleczkowie/Zbychowie
W ten weekend pracuję więc tak grill jak i wycieczki rowerowe z moim udziałem odpadają :/ Ale jeżeli większość wyrazi taką chęć oczywiście można to ogarnąć
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Ale beksa z Ciebie Gdynia była na ostatnim cyklicznym spocie Tym razem Gdańsk i mam dwie opcje Westerplatte o 18 i dla ewentualnych chętnych wypad do KFC lub PGE Arena i zwiedzanie wystawy lego z biletem wstępu 19 zł od osoby