O którym lakierniku mówisz? Pojutrze będę u znajomego mechanika w Tczewie to mogę się go wypytać o lakierników. Zapewne zna wiele opinii o różnych. Pozdrawiam!
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Na ulicy Kossaka Łukasz Meller. . A ten Twój znajomy mechanik jest w porządku? Mam trochę rzeczy do zrobienia w colcie więc może bym do niego postawił jeśli chodzi o mechanikę. Mógłbyś dzisiaj się skontaktować z nim i zapytać o tego lakiernika bo jutro będzie za późno, jutro rano mam go postawić już.
Uwaga, uwaga. Najbliższy spot odbędzie się 11.04 o godz. 18.00 w Gdyńskiej Rivierze - Parking Latarnia na najniższym poziomie (po wjechaniu głównym wjazdem na rondzie w prawo) Mapka tutaj Zapraszam
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Na F&F możemy się umówić wspólnie podczas spotu I pójść np. w niedzielę po południu Bo pracuję co najmniej do 14... Można dać info na JDM. Może i dam info na M3M
mam prośbę co do miejsc na spoty. Jako że Jestem zmuszony do poruszania się obecnie Dziwnymi wytworami motoryzacji w postaci VW sharan czy Ford Transit i niestety w opcji BUS Nie będę w stanie wjechać na parking podziemny haha tak Więc Tomaszu weź to pod uwagę podczas planowania miejsc spotkań
Nadchodzą ciepłe dni to i miejsca zmienią się na "otwarte" I faktycznie musimy wymyślić ciekawe miejscówki bo soboty o 18 to szczyt zakupów w galeriach, tłok na parkingach itp. A co do najbliższego spotu (po JDM Day'u) nadal aktualna jest opcja "rowerowa"?