Czyli mój błąd Nie chciało mi się zaglądać w stary temat Jednakże dojazd w tamto miejsce jest dość "dziurawy" więc zostańmy przy Górze Gradowej i przejeździe do U7 Chyba, że macie inną propozycję
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Lepsze niż Motomani z Głąbami co lubią Na zimnym katować bo lepiej brzmi Patryk, Łukasz i ja będziemy. Podejrzewam że to ostatni nasz spot naszej trójki Patryk gruby projket Łukasz - blachara Ja- Blacha silnik, itd itp Czyli zajawka do września
Czyli będzie straszna bieda Bez Was liczebność spadnie o połowę W sobotę znowu mam wyprz w pracy, więc istnieje możliwość, że się spóźnię... Postaram się jednak zdążyć jak ostatnio
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
ja na tym spocie będę na pewno a reszta pod znakiem zapytania ;D jdm day na pewno odpusze sobie niestety gruby projekt + druga rata ubezpieczenia to wykonczy mój portwel