Dobra, a może by tak w końcu zrobić spota z Zachodnio-pomorskim bo w końcu jesteśmy w jednej zakładce i chociaż raz można by było zrobić coś takiego. To tylko moje takie Idea. Jeśli to zły pomysł to proszę mnie wychłostać przyjmę to na klatę.
Thoryne napisał(a):Słuchaj takie spoty na spontanie to telefon i jesteśmy
spoko bede pamietal:) jakby cos to coltina bedzie zaparkowana na wladyslawa IV na przeciwko piwowarni a moj numer to 966 538 801 mamy w planach jakis romantyczny obiadek i kino itd.. ale zawsze sie tez chwila znajdzie zeby z coltmaniakami sie spotkac i pogadac troche
21 odbędzie się spot "cykliczny" ale zawsze można pozaterminowe spoty robić 7 luty jak najbardziej mi pasuje A co do międzyregionalnego spotu z Zach-Pom to można coś na wiosnę ogarnąć
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
ja tam bede 3-12 kwietnia ,z tym ze 3-6 wszyscy spedzaja czas z rodzina,chyba ze sie umowimy na jakiejs myjni na lany poniedzilaek i sprawimy mycie swoim pojazdom a tak na powaznie to prze cale zachodniopomorskie jade na gorzow 10 i wracam 12 rano bo lot mam okolo godziny 18 z gdanska,oczywiscie miedzy 6-10 moge wpasc na jakis sponton