Maniek napisał(a):przez 35kkm gaz nie rozjedzie głowicy. A powód znasz dlaczego była "rozjechana"?? bo to że auto miało założony gaz to już wiemy...

Benio-Benek napisał(a):Tak jak pisałem wyżej... Głowica do zrobienia, wypalone gniazda zaworowe na wydechowych. robocizna 1200-1500 / 5 dni roboty ( dobrze, ze mam drugi samochód) Reasumując, i tak nadal taniej jest na gazie:) Teraz mają mi załozyć jakies utwardzone gniazda zaworowe i ma być po sprawie.

rufuz napisał(a):o qurde profanacja na maksaale bym się mocno zdziwil jakbym zobaczyl goscia tankujacego LPG do cayenki lub do hummera
Ciekawe czy mozna zalozyc LPG np do Audi R8 lub Nissana GTR. Autobusy miejskie czasem są na gaz CNG.
szybajker napisał(a):Jak szukałem Subaru, to mi powiedzieli, że na całą Polskę jest tylko jeden facet, który potrafi te maszyny do współpracy z
Jageer - bezawaryjności życzę i pamiętaj o tym, żeby nie być przesadnie oszczędnym na przeglądach i filtrach LPG, na kontroli i regulacji instalacji oraz pamiętaj żeby zawsze mieć min 1/4 baku benzyny, żeby nie zajechać pompy paliwa

Powrót do Seria CZ, Z oraz nowsze - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości