Zapytuję trochę nie w tym regionie, ale w temacie kujawsko-pomorskim nic się nie dzieje, może ktoś z Was ma blisko lub udzieli mi jakichś informacji... Do rzeczy; szukam kogoś, kto mógłby polecić mi tani nocleg w okolicach Torunia a najlepiej w Lubiczu . Będę tam 15 i 16 sierpnia, więc staram się uzyskać jakieś informacje.
Panowie, mam pytanko, razem z kumplami szukamy mieszkania do wynajęcia w Gdańsku, ma być tanio i z 3 osobnymi pokojami z dobrym dojazdem do Wrzeszcza na PG ktoś może ma coś do wynajęcia od początku lub połowy września ;D
Podobno o żółte halogeny też mają się czepiać, a ja problemów jakoś nie mam... Więc chyba mamy wyrozumiałą policję u nas. Z resztą policja ma inne poważniejsze sprawy niż czepianie się modzonych aut
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Co kontrola to przechodzi bardziej szczegółowy przegląd niż na stacji diagnostycznej Ja go osobiście sam zatrzymywać nie chce Pedał hamulca mógł by nie istnieć