Peanuts23, http://www.all-parts.pl/ - p. Mateusz zawsze dobierze kilka wariantów cenowych i na pewno się nie pomyli z pasowaniem gratów. Konkretnie, szybko i ceny dobre. Przykład? W 3Landzie na Karwinach tydzień czasu załatwiałem łożysko oporowe (potrzebowałem pilnie, bo wkładałem silnik), a na koniec i tak nie udało się właściwego dobrac. Z allparts miałem następnego dnia, taniej i oczywiście pasowało
Przyznać mi się kto był dzisiaj na StreetRacing w Pruszczu? Jeden Colt rajdowy, a drugi czerwony CA0 na alusach z białym rantem bodajże... Mnie nie było, ale miałem szpiegów
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
tak tak zgadzam sie z Rapart gadałem z nim chwilkę . Nie tylko ty tak masz też bym pojezdził coltem tak mnie ciśnie ze masakra a dopiero w piątek malowanie całego auta a gdzie zbrojenie i inne pierdoły
Z moich doświadczeń wynika, że japparts jest generalnie drogi jak cholera i wcale nie mają jakoś super dużo części. Jeżeli komuś nie przeszkadza niezbyt uprzejma obsługa to polecam Autoland na Grunwaldzkiej. Ceny dosyć dobre, a dostępność "wymyślnych" gratów, jak np. termostat do toyoty starlet, naprawdę świetna. Z czystym sumieniem mogę polecić też sklep z częściami na ulicy Podgórnej w Elblągu. Z tym że pewnie mało komu tam po drodze.
Jeśli chodzi o różne drobiazgi do samochodu to polecam mały sklepik przy ul. Podwale Staromiejskie w Gdańsku. Co prawda nie jest to sklep z częściami, ale raczej taki różnymi duperelami. Miła obsługa doradzi i pomoże ogólnie.