Dobrze, że to tylko wtyczka miałem podobnie w CA4A jak wypięła mi się wtyczka z aparatu zapłonowego a najgorsze było to, że zgasł w miejscu, w którym padł mi aparat w CA1A
Colcik mruga do mnie oczkiem i pokazuje błąd 24 i tu moje zdziwienie gdyż prędkościomierz działa czy to znak, że mój komputer ma dość ?? czy raczej, że zaraz urwie się linka od prędkościomierza ??
Ma ktoś może pełną liste błędów do ca0 ? ;> Co to są za błędy ? 84,83,41,47,43 ? problem jest jeden bo piny są pozmieniane w moim colcie ;/ i nie wiem czy dobrze odczytałem ;/ dodam że rocznik mojego colta jest 93 z góry dziękuję
Czasami mruga mi kontrolka Check Engine i po wymruganiu błędów wyszły mi cyferki 24 i 31. Co one ozanczają w Colcie IV 1.6 GLXi 1993r. ????? Proszę o szybką odp.
54 to immo. już wiesz dlaczego nie odpala . ecu i immo są powiązane. tak więc muszą być od tego samego wozu . włóż właściwe , reset kompa i colcik odpala
widziałem kiedyś w sprzedaży na alle te kable już przystosowane. chyba za 27zeta czy cuś w tym rodzaju. pozwoliłem sobie wrzucić linka do ciekawego tematu o diagnostyce z MM. co prawda dotyczy carismy ale na colcie to tez śmiga. Duża lektura http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40568