Reguła taka, jak w poprzednich latach, jednak z niewielkimi różnicami.
Kto nie może w tej chwili wpłacić całości, wpłaca zadatek w wysokości 50PLN, jeśli nie dopłaci w przewidzianym terminie, niestety, zadatek przepada. Nie przyjmuję do wiadomości, że chętnie, ale nie mam kasy. To są posty zbędne, będę je traktować jako spam i wywalać w kosmos. W ciągu roku wydajemy wszyscy kasę na różne bzdety, więc, jeśli mi zależy na zlocie, to kasę wytrzasnę, jeśli mi nie zależy, nie piszę niczego.
W jaki sposób będziecie wpłacać, czy domkami, czy pojedynczo, to już gosia_wwy Wam napisze. Zgodziła się w tym roku także pomagać, zresztą kolor, który jej został, ją do tego zobowiązuje
Mamy mało miejsc, więc, kto pierwszy ten jedzie. Spóźnialscy niech mnie nie zmuszają do szukania im droższych miejsc. jeśli zabraknie domków opłaconych, będziemy coś kombinować, jednak tylko i wyłącznie w przypadku wniesionych pełnych opłat.
TERMIN - 26, 27, 28 lipca 2019r.
Mamy do dyspozycji:
- domek bliźniak - 6 domków po 2 pokoje (z osobnym wejściem), w sumie 12 pokoi, 1/2 bliźniaka to pokój z łazienką
.................... - domek cały dla 3 osób - 150zł/doba
.................... - domek cały dla 2 osób - 120zł/doba
- domek jednorodzinny - 2 domki dla (4,5 lub 6 osób) - 250zł/doba
W domku jednopokojowym teoretycznie zmieszczą się 4 osoby, ale podobno będzie ciasno. Powierzchnia razem z łazienką to 15m2. W każdym jest łóżko małżeńskie i łóżko piętrowe.
Zrobimy samo ognisko, żarcie na ognisko we własnym zakresie. Miejsce na ognisko jest na terenie domków.
Obiady we własnym zakresie, kupujemy w ośrodku lub gdzie kto woli.
Zadatki wpłacamy do końca stycznia 2019r.
Całość wpłat do 15 kwietnia 2019r.
Zdjęcia domków zamieściłam wcześniej.
jeśli macie pytania - pytajcie, postaram się być miła

Masz rację, zaraz to uzupełnię, ale........

Coś za dużo tych moich wpadek, sami widzicie, że chyba się już nie nadaję na spełnianie ważnej roli wśród nas.
?