Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ VII ZLOT OGÓLNOPOLSKI KALETY 2014
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[VII ZLOT - KALETY 2014] PODZIĘKOWANIA

Moderator: Organizator zlotu

Odpowiedz

DZIĘKUJEMY !!! :) :) :)

Postprzez Major » 29 lip 2014, o 16:04

KTO PRZECZYTA TO CAŁE, SŁOWO DO SŁOWA, Niech kliknie piwo, pózniej je usuniemy aby ich nie nabijać, ale jestem ciekaw ilu ludzi lubi czytać takie piękne słowa :)

ok, to teraz chwila dla mnie.. Ja osobiscie ogólnie dziękuje WSZYSTKIM przybyłym na Zlot, i ciesze sie, że wszystko wyszło tak, iż Wasze oczy nie dopatrzyły się błędów.. A jesli były to tragedii narazie nikt z tego nie zrobił.. Ogólnie to przeczytałem każde słowo w podziekowaniach, oraz każde zdjęcie juz wrzucone zdązyłem zobaczyć.. Jestem pełen podziwu za tyle pięknych słów, i wierze że są szczere... Jak na Zlocie mówiłem, że juz raczej się nie podejmę organizacji Zlotu, to teraz po tym co czytam, zmieniam zdanie :P Może jesli kiedys czas pozwoli, jeszcze raz się za to wezmę.. Było mi bardzo miło Was wszystkich zobaczyć, i nowych poznać ! Naprawde czułem się wspaniale gdy na koniec Pan dozorca, który zadbał o nasze drewno, i użyczył nam piłki do siatkówki, oraz Pani Sandra - Włascicielka ośrodka pochwalili naszą ekipe porównując do zeszłorocznej bandy motocyklistów.. Dziękuje Wam że pogotowie nie musiało być wzywane, że prawie żadnych rozwodów nie było, oraz że nikt nie wdał się w bójkę... jedynie dopuszczałem tą z komarami.. :P Naprawde chcialbym Was wszystkich powymieniać z osobna ale wiem że to się nie uda.. Wyściskam Was za to w przyszłym roku ! obiecuje !

A więc..

DwColcia i eddie19 - Wam chce podziękować w pierwszej kolejności.. Mimo że każdy z nas miał swoje zadania, oraz obowiązki prywatne, to jakoś się udało niczego nie spaprać, i każdy gram nerwów został jakoś ulokowany, że w rezultacie wszystko wyszło tak jak powinno.. eddie, pamiętaj że matury już były i już jest po zlocie, więc teraz nie zwalaj wszystkiego na brak czasu z powodu nauki do matury hehe :P

Gero i Aquarius - Jesteście dla mnie jak taka obrazkowa 'para' dwóch najlepszych kolegów. Zaczęło się od spotu międzyregionalnego u mnie w Chorzowie gdy przyjechaliście razem, pózniej widzieliśmy się w Jankowie na Ogólnopolskim, a teraz znowu miałem okazje z wami się spotkać w Kaletach - Znowu Śląsk. Dziękuje za pomoc w organizacji konkursów, bo doświadczenie którego mi było mało, z Waszej strony się przydało. Mam nadzieję że nie żałujecie poświęconych chwil które mogły by zostać przeznaczone na walkę z chorobą Aquariusa Hehe

Wiwi - Ty dobrze wiesz, że jestes ikoną Zlotu, i jeśli będziesz w przyszłym roku kręcic nosem, czy się wymigiwać.. to zrobimy Zlot u Ciebie pod domem ! Oficjalnie moge powiedzieć wszystkim, że Wiwi mimo że nie miała rangi organizatora, to była nim głównie.. bo Wszystkie wskazówki przekazywała nam, tysiące maili, i minut przegadanych przez telefon.. słowa otuchy, i ochrzany pozwoliły nam dopracować zlot na taki poziom jaki sami widzieliście :)

Pani Sandrze - Włascicielsce ośrodka - mimo tego że nie przeczyta tych słow, chce w duszy podziękować za pogodę. Gdy my przyjechaliśmy rano, to lało tak, że załamałem się w środku.. I przy rozmowie poprosiłem o idealną pogode, co przeczyło przepowiednią w telewizji czy w radiu... Udało się ! Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu

Kisiello - Dzięki że za maske z golfa którą Ci sprzedałem, a mówiłem że to coltowska, nie zlinczowałeś mnie publicznie, tylko zrobiłeś to po cichu gdy nikt nie słyszał :P Fajnie było że przyjechałeś taki hektar ! I co do organizacji w przyszłym roku, może nawet i być na helu, to przyjade ! Jeśli będziesz chciał, to moge służyć jakimiś radami, czy doswiadczeniem ktore juz zdobyłem.. Powodzenia ! Pamiętaj że organizacja Zlotu zaczyna się juz po wakacjach !

Łukasz i Ewelina - Fajnie że wpadliście, o tym jeszcze pogadamy na spokojnie kiedys

Bananki - Świetnie było Was znowu razem zobaczyć, i jak przyjeżdżaliście, i jak odjazdy były.. Bardzo się ciesze z tych słów i uścisku ręki z gratulacjami za udany zlot, nawet gdy byłeś nawalony przy ognisku, to mnie utrzymuje w fakcie że jak człowiek pijany to szczery do bólu hehe

Tresiu - Twoja nagroda gdzie stwierdziłeś że nie masz Colta, to była nasza pomyłka, ale nic nie szkodzi.. Każdy wie że najwięcej częsci Twoich coltów, jest rozesłanych po całej polsce, i jak by je pozbierać, to mogłbym przypuszczać że przyjechał Twój colt :P Tylko w kawałkach. a więc ciesz się razem z nami, i więcej usmiechaj ! I mów głosniej hehe.. Miło było Ciebie znowu zobaczyc :)
tresorex napisał(a):A co to za banner i dlaczego nie został sponiewierany naszymi gryzmołami? :D

Naprawde nie widziałeś tego baneru wjeżdzająć do ośrodka na bramie? Hehe.. Nie został obsmarowany bo miał literówke ale to taki szczegół, a po drugie wykorzysta się jego odwrotną strone w przyszłym roku :) Albo i dwa sie z niego zrobi, to juz dla Kampiego i Agusi będzie zadanie :)

Terminus i Saico (Brat Gregga) - Tobie terminusie dziękuje za to że przyjechałeś, oraz za prawie całą operacje graficzną w każdej sprawie, i poświęcone nerwy które przy mnie sie pojawiały hehe, dziękuje też Saico że razem z tym walczył, dawał swoje propozycje, i mogliśmy gadżety załatwić w normalnych cenach, za jednym zamachem :) Szkoda że nie dojechał Saico, ale może w przyszłym roku się pojawisz?

Gregg, Jak mi zadzwoniłeś i powiedziałeś że nie dasz rady, to aż mi było przykro. Bo wiem jak bardzo chcesz tu być, i znam każdy Twój najbardziej skryty powód, co potwierdziłeś przyjazdem z tak daleka ! Szkoda że dopiero w niedziele, ale cóż.. Ważne że mogłeś zobaczyć jeszcze pare mordeczek :) Pełen szacun

Kampi i Agusia - Dziękuje wam za poświęcenie czasu na niektóre gadżety, a szczególnie te na ostatnią chwile, dzięki Wam udało się dopiąc wszystko na ostatni guzik. Miło było Was też w koncu poznać, i porozmawiac chwile w oczy a nie przez telefon :)

Serdelek- Serniczkowa- I może w prost - Serilki :P - Tym razem na Was padło jeśli chodzi o literówki, kiedyś był to problem naszego kolegi Alkanicka - Którego nick zaczeli zmieniać od takich jak.. AlkaWnick, Alakancik, aż do ANALnika :P U Was była wersja luźna :) Serilkowej uśmiech powalał mnie za każdym razem :) Bardzo wyrazisty wręcz

Malinova - Dziękuje za słowa otuchy, wsparcie w sprawach zlotowych oraz za rozmowe koncową która też była bardzo ważna. Za te nerwy które zjadasz przeze mnie, i za to że nadal czytasz książke którą pisze słowami, nie spisując tego na kartke, a szkoda bo było by co czytać nie? : D

Wizer - Dzięki za niedzielną kiełbe, oraz za chwile na żywo w cztery oczy, a nie przez fejsa.. Fajnie że nie miałeś sandałów i skarpetek tym razem, to było cos co mnie zaskoczylo hehe.. No i Twoje wymioty przy piątkowym ognisku, które były mierzone jako najdłuższe, i najdalsze.. To była piątkowa wisienka na torcie.. Nie każdy mógł tego posłuchać.. Istna symfonia hehe, mam nadzieje że nie bedziesz miał mi tego za złe, że ciesze sie z Twojego w tamtej chwili cierpienia hehe

Alkanick Alien Basia Maik Bella Kct Tomek Gregg Fador Tovija Eddie Nikola i Grzesiek- Fajnie że chociaż wy z regionu śląskiego nie zostawiliście mnie samego na tym Zlocie, szkoda że zabrakło kilku osób jeszcze od nas, ale niech załują :)

Schizo i Agisa - Juz szykowałem się do podróży po zlocie prosto do POznania, z workiem szyszek, jak usłyszałem od Tresia że nie przyjedziecie na 100 procent.. Co to za Zlot bez banowania :( Miło było mi poczekać na Was chociaż juz zasypiałem na stojąco :) Wizer i Eddie też dotrzymali mi towarzystwa w drodze do głownej ulicy, po Was :)

Dylan i Robert, Wam też pragne podziękować, Za dużo usmiechu, obecność, oraz stan w jakim byliście :P Nie widzialem ani razu aby na twarzy Dylana zabrakło uśmiechu :P A Tobie Robert, za zaufanie przy przeparkowaniu Cjotki do zdjęcia :) Fajne masz fotele :P

Maciek i Maćkowa Iwona - Również dobrze Was było zobaczyć, mam nadzieje że grymas na Twarzy maćka w moim kierunku zmalał, bo w zeszłym roku w Jankowie chyba mnie dobrze nie zapamiętałeś hehe.. Za rok juz bedzie perfekcyjnie :) Mam nadzieje :)

Danielo i Mała Czarna - w głosowaniu pojawił się głos na "Lalę w kapeluszu" Bardzo mi to poprawiło uśmiech na twarzy, fajnie że sie pojawiliscie razem :) Autko też niczego sobie :P

Snajper i ekipa z Twoich rejonów.. - Was też dobrze było zobaczyć, tylko po co ten grymas na Twojej twarzy od poczatku Zlotu, trzeba sie było rozluźnic :) Mam nadzieje że nikt nie krytykował Tego że jestes Hondą :) Grunt że dotarliscie

Limonek, i Justyna : Na Was wystarczylo zerknąc i juz usmiech sie pojawiał, szczerze myślałem że masz około 20 lat, taki Limonek, oj taki maluszek haha :D Moim zdaniem powinieneś zmienić nick na LIMON albo CYTRYN czy cos z tych owoców, wtedy nie postrzegał bym Ciebie tak jak do momentu aż przyjechałes. Mam nadzieje że to nic złego, ale stary też nie jestes hehe :) Miło było Was zobaczyc

Przemcio z Przemcią - Widziałem że na poczatku chyba nie poczuliście kimatu, ale mam nadzieje że w rezultacie koncowym jakoś się udało zgrać :) Szczególnie przy piciu piwa hehe

Matejo i Matejka - Jestescie u mnie teraz stawiani o wiele wyżej niż niejeden z regionu Dolnośląskiego, bo tak jak i Malinova, potrafiliście przyjechać.. Szkoda że nie zobaczyłem z dolnego kilku osób.. może w przyszłym roku :)

Tomchuck, tomekch86 i Julita, Tutaj też może mało pogadalismy, ale obecność innych aut niż colty była bardzo ważna :) Szczególnie FTO zrobiło na mnie wrażenie, bo pierwszy raz widziałem je na żywo, i nawet nie miałem pojęcia że sie pojawi :)

Naja Nivea i Maciek Mąż : P Fajnie było że wpadliście, chociaż nie gadaliśmy za wiele, i zostałem zatkany kompletną niewiedzą o Twoim samochodzie, to mam nadzieje że nie macie mi tego za złe.. Nie był bym w stanie dopracować wszystkiego jak należy.. Mogliście startować w konkursie, bo to nie my wybieraliśmy, a ludzie :) Nawet przy głosowaniu, były głosy na wasze Auto. Gero i Malinova nam świadkami :)

milenka + kuberson, Sebak83 - Jak to Gero powiedział, Zlot bez nich z zaskoczenia to nie Zlot hehe. Miło było zobaczyć chociaż przez chwile.. Pierwszym razem jak zobaczyłem na milenke jak wchodziliście na ośrodek, to mówie tak - Oo, Ona jest podobna do takiej jednej co w jankowie była.. I po chwili sie podeszliscie przywitac, wtedy juz nie miałem wątpliwosci :)

Emi Słodka i Krysieńka - Tutaj tez chylę głowę bo duże wyzwanie sobie dałaś i mam nadzieje że na następnym Zlocie też będzie mozna Ciebie zobaczyć..

Tak więc wypociny ode mnie, w pełni szczere, pewnie kogos brakuje ale to juz głowa nie taka jak kiedys... Błędy ort też pewnie są, ale poprawiać się nie ma co.. Nie można udawać kogos kim się nie jest..

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za najwspanialszy Weekend w tym roku !
Auto-Laweta do 3,5t
Katowice i Okolice (Śląskie)
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 166
Auto: Firmowe
Województwo: Śląskie

Postprzez wizer » 29 lip 2014, o 18:28

W przyszłym roku nie pije, nie chce czytać że jestem jakąś wisieneczką na torcie... ;(
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX
Województwo: Wielkopolskie

Re: DZIĘKUJEMY !!! :) :) :)

Postprzez terminus » 29 lip 2014, o 18:48

Wolisz być tarantulą na torcie? ;-)

@Major: nerwów żadnych nie było, w sumie to i tak się ucieszyłem że projekt przeszedł tak gładko i bez większych poprawek.

Jako że nie bardzo umiem ubierać myśli w słowa to lepiej się zamknę.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski ;-) - od 1993r.
Szukasz grafik?
Szukać mnie na jabberze.
terminus
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 167
Auto: Carul lui Dracula
Województwo: Mazowieckie

Postprzez naja nivea » 29 lip 2014, o 20:20

Również i ja z Maużem dziękujemy za zlot. Za energię i serce, jakie Organizatorzy włożyli w przygotowania, za widok tylu pięknych Coltów (i nie tylko ;-) oraz pasję ich właścicieli. Za to, że choć na ten weekend udało się o pewnych sprawach zapomnieć i tak zwyczajnie cieszyć się chwilą, pobytem na Zlocie. Miałam duży stres przed przybyciem, ale raczej niepotrzebnie ;-)
A o tym, jak było fajnie i jak również Mauż jest zadowolony niech świadczy to, że po tym weekendzie... sam chce się stać posiadaczem Colta ;-) i już myśli o następnym zlocie.
Pozdrawiamy Was wszystkich serdecznie :-) naja&Mauż

P. S. Major to jest niesamowite i megamiłe, że dla każdego z osobna masz jakieś ciepłe słowo.
Dziękujmy również wszystkim, którzy zrobili te fantastyczne zdjęcia- patrząc na nie można przeżyć wszystko jeszcze raz.
wiwi, emi buziaki dla Was.
If in doubt, flat out.
naja nivea
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 24
Auto: Colt CJ0 :-*

Postprzez Major » 30 lip 2014, o 00:00

Jeszcze przypomniał mi się Ślimak ! Tobie też dziękuje za towarzystwo na ognichu, i chwile rozmowy, jakoś bez Ciebie to też było by mi 'łyso' :D

A Wmark, Ty pieroński Warszawioku Hehe :D Fajnie że wpadłeś pod domek na flaszke, tylko szkoda że wypiłeś tylko troche, i zwracałeś przy ognisku, ale na Twoje zdrowie niech Ci będzie, za tych co nie mogli :)
Auto-Laweta do 3,5t
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez ślimak » 30 lip 2014, o 04:55

Dzięki za mile słowa. Dla mnie rok bez zlotu jest rokiem straconym. Tak więc zlot jest obowiązkiem.

Jeszcze raz dzięki za to że mogłem sie ze wszystkimi spotkac.
Obrazek
ślimak
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 43
Auto: CA1A with 4G63
Województwo: Łódzkie

Postprzez Mała Czarna » 30 lip 2014, o 07:21

Major..."Lala w kapeluszu " w Wlkp.już sie przyjeła :)...szczególnie Aquarius i Gero bardzo to polubili ..:D A co do Ciebie to wchodzac na forum ciagle widziałam tylko skaczące cycki i ulżylo mi jak zobaczyłam na żywo, że nie masz wiekszych od moich :DDzieki za tak mega udany weekend!
Zesraj sie, a nie daj sie! :D
Mała Czarna
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 9
Auto: Bimbą

Postprzez macieekg » 30 lip 2014, o 09:41

Major, mimo iż jesteś głupek to nie sposób Ciebie nie lubić :-P
Live to ride, ride to live! by
Colt CAO 1.6 I 16V
Obrazek
Obrazek
macieekg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 101
Auto: Colt CA4A

Postprzez tomchuck » 30 lip 2014, o 13:33

Major;
Ja tez nie wiedziałem że fto pojawi się na zlocie...
Podziękowania za to należą się Aquariusowi, który wszedł mi lekko na ambicję dzień przed zlotem, a sama decyzja o jeździe fto padła dopiero na 30 min przed wyjazdem w piątek rano :)
A co do pogadania, to mieliśmy okazję przy ognisku w nocy/nad ranem i to nawet po ślunsku, ale za dobrze mi to nie wychodziło :P
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu.
Prezes FTO Club Polska
tomchuck
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 526
Auto: FTO

Postprzez macieekg » 30 lip 2014, o 14:09

No i bardzo dobrze, że FTO się na zlocie pojawiło. Nie zapomnę jak ryk MIVEC'a V6 wywołał u mnie gęsią skórkę na całym ciele :P
OGROMNIE DZIĘKUJĘ tomchuck za przewózkę :D
Live to ride, ride to live! by
Colt CAO 1.6 I 16V
Obrazek
Obrazek
macieekg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 101
Auto: Colt CA4A

Postprzez DwColcia » 30 lip 2014, o 14:13

Teraz czas na moje słowa. Bardzo miło czyta się te wszystkie podziękowania od Was.Wynagradza to wszelkie wysiłki które włożyliśmy z Majorem i eddim w ten zlot. Również te słowne podziękowania i gratulacje na zakończenie zlotu były bardzo budujące.
Zlot może nie wyszedł perfekcyjnie,ale cieszę się że obyło się bez tragedii i teraz nie trzeba żadnej sprawy prostować i nikogo przepraszać.
Dla mnie był to pierwszy zlot,pierwsze spotkanie z ludźmi których mogłam sobie tylko wyobrazić.Nie ukrywam, że odczuwałam ogromną tremę przed spotkaniem z Wami wszystkimi,ale na szczęście trema szybko mnie opuściła. Ogromnym zaskoczeniem było dla mnie drugie miejsce w konkursie na najsympatyczniejszą Coltmaniaczkę. Dziękuję, że mnie tak ciepło przyjęliście do swojego grona. Mimo że jestem na forum od 2 lat to dopiero na zlocie poczułam się przyjęta do Coltmaniackiej rodziny. A to wszystko tylko i wyłącznie Wasza zasługa. Dziękuję.

Zlot tak naprawdę nie odbyłby się bez pomocy wiwi. Czuwała nad wszystkim pisząc do nas niezliczoną ilość maili i odpowiadała na każde nasze pytanie nakierowując nas na odpowiednią drogę do działania.
Wiwi - to Tobie należą się te wszystkie podziękowania od Coltmaniaków.Bez Ciebie nie ma Coltmanii ani zlotu. Nie będę tu pisać książki na ten temat, dlatego kłaniam się nisko i mówię DZIĘKUJĘ WIWI !

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za słowa uznania i podziękowania oraz za obecność na zlocie. Jesteście Wielcy!
http://coltmania.pl/colt-ca0/dwcolcia-ca0-1-6-glxi-t1071.html#p27157
DwColcia
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 23
Auto: Colt CA0 GLXi
Województwo: Dolnośląskie
  • Strona WWW

Postprzez eddie19 » 1 sie 2014, o 21:09

Moje kolejne podejście do pisania podziękowań, może tym razem komputer nie postanowi się zaktualizować :D

Tak więc, chciałbym podziękować wam wszystkim, ale aby nikogo nie pominąć pozwoliłem sobie zapożyczyć listę obecności od MP3 GERO ;)

- wiwi, bez Ciebie nic by z tego zlotu nie było… Wiem, że czasem Cię ciutkę irytowała ta moja matura, ale ja się naprawdę uczyłem :roll: Dziękuję Ci bardzo za wszystko, jesteś wspaniała :)

- macieekg + Iwona –niestety nie pogadaliśmy na zlocie zbyt dużo, ale dzięki wielkie, że byliście i że mogłem na własne oczy zobaczyć tego 2kolorowego Colta :D

- EMPEGERO, dla Ciebie wielkie podziękowania za wszelką pomoc :)
EMPEGERO napisał(a):Napiszę jeszcze coś co mówiłem publicznie dwa razy na zlocie: jakbym miał wybrać jedną osobę ze zlotu, którą chciałbym mieć u siebie w regionie to padłoby bez dwóch zdań na Eddiego - trochę specyficznie zakręcona osoba, ale w bardzo pozytywnym znaczeniu wprowadzająca wszędzie bardzo miłą atmosferę.

Tego się zupełnie nie spodziewałem <zawstydzony> ;)

- Gregg – wielki szacunek za przejechanie ponad 1000km, żeby wpaść do nas chociaż na chwilkę, dziękuję 

- Danielo + Mała Czarna- dzięki wielkie za pożyczenie ‘gadaczki’, a także ukazanie uroków ‘zwiększania masy w colcie’ :D

- snajper90, dzięki góralu, że nie bałeś się przyjechać na zlot Civic’em :D

- LimonekJr + Justyna –wielkie dzięki za masę zdjęć, które wykonaliście, ale następnym razem nie celujcie we mnie tak często :mrgreen:

- Przemcio + Przemcia – Co prawda o audio zapomnieliśmy, jednakże wielkie podziękowania za opcję przeparkowania GTi’ka :D

- Matejo + Matejka, -tutaj podziękowania i przeprosiny, że nocnym gadaniem mogliśmy nie pozwalać wam spać :roll: Dzięki za towarzystwo w domku 

- kisiello + Kisiellowa, może i nie do końca zrozumieliśmy się, gdy chciałeś, abym Ci kupił coś na owady, ale pamiętaj, że Raid się zawsze przyda! :mrgreen: Podziękowania dla was wielkie, że daliście radę przejechać całą Polskę na zlot 

- Aquarius, naprawdę wielki szacun, że dałeś radę przybyć i jeszcze rozbawić nas rzucając kołem, a włosy kiedyś odrosną ;)

- Schizo + Agisa, dzięki wielkie za przewózkę na tylnej kanapie Belzebuba i za to, że jednak przyjechaliście ;)

- Basia, czyli ta co przez sen wyłączała mi ładowarkę od telefonu :P Dzięki wielkie, że przybyłaś…a, no i, że nie chrapałaś :mrgreen:

- ślimak, wielkie dzięki, że dałeś radę przybyć i nie obawiałeś się ślunskich szyszek :roll: ;)

- Malinova, podziękowania za to, że wytrzymałaś ze mną 3 dni pomimo, że Cię troszkę czasem irytuję :D

- Tomchuck, chyba nikt się nie obrazi, jeśli napiszę, że dziękuję za przyjazd najciekawszym autem zlotu :D

- Alkanick, kiedyś Ci kupię tego Cydra którego wygrałeś ;) znaczy się, wypijemy go kiedyś :mrgreen: Dzięki stary, że byłeś ;)

- Terminus, czyli taki nasz fotopstryczek, który chciał mnie przejechać jak tylko przyjechał :D Dzięki wielkie za masę zdjęć oraz różne ciekawostki ;)

- Wizer, dzięki, że nie chrapałeś w nocy, ale nazwij mnie jeszcze raz na ‘p’ to Ci załatwię bana :mrgreen:

- tresorex, wielkie dzięki za to, że mogłem się przejechać Galantem :D Co prawda tylko 20m, ale i tak niezłe wrażenia… Jak uruchomię auto to szukam lusterek od ea z pstryczkiem do składania :roll:

- Tomek_ch86 + Julita, czyli para, która jako pierwsza przekroczyła bramę ośrodka ;) Dzięki wielkie za przybycie i do zobaczenia za rok ;)

- Wmark, gdybym chciał się jeszcze kiedyś z Tobą założyć kto wypije szybciej to wybij mi to z głowy :D ale i tak dzięki za ten kufel, przecież raz w roku można się troszkę napier…:roll: Dzięki stary ;)

- Mike1198 + Bella, wasze C58 powinno dostać zezwolenie na przewóz do 10 osób :D Dzięki, że wpadliście wariaty :P

- Naja nivea + Maciek "Mauż", brawo za wyczucie chwili, że podjechaliście wieczorem akurat jak byłem na parkingu :D Dzięki wielkie za przybycie 

- Dylan, czyli człowiek, który ma wieczny zaciesz i raczej nie da się nie uśmiechać będąc w jego towarzystwie :D Dzięki śmieszku za przybycie :D

- Serniczki :mrgreen: Pięciodrzwiowy Colt w dieslu – kto by się spodziewał takich młodych człowieków :D Dzięki wielkie za wszystko, za rozmowy, żarty, no i tego jedynego diesla na zlocie :D

- grzecho20, dzięki za hałasowanie najgłośniejszym wydechem na zlocie :D

- alien_exe…taki zabawny człowieczek po alkoholu, który rano nic nie pamięta :D dzięki za przybycie :D

- El Banano + El Darina, wam muszę podziękować za odwiedziny po zlocie i ten mod w moim aucie, a poza tym oczywiście za przybycie na zlot! ;)

- Kampi + Agusia, mega miło było was poznać ;) Mogę się chwalić, że znam założyciela klubu :D Dzięki wielkie za przybycie ;)

- milenka + kuberson, co prawda nie zauważyłem gdy przybyliście i potem miałem lekkie zdziwienie, ale ogólnie super, że byliście ;)

- Sebak83, wiele nie pogadaliśmy, ale wielkie dzięki, że jednak nas odwiedziłeś ;)

- Fador…i co ja mam Tobie napisać :D Nawet się w końcu nie pościgaliśmy :C Dzięki, że wpadłeś :P

- Tovija, miło było zobaczyć tą łysą pałę po takim czasie :D Mam nadzieję, że zaczniesz na spoty wpadać ;) Dzięki, że byłeś ;)

- kct, super, że nas odwiedzałeś, dzięki za udowodnienie dlaczego najpierw zamyka się drzwi, a dopiero potem zapina pasy szelkowe :D

- emisłodka, zamieniliśmy chyba w sumie 2 słowa, ale może kiedyś uda się to nadrobić ;) Dziękuję wam za przybycie ;)

- Benek, przy ognisku dowiedziałem się chyba wszystkiego o pewnym CA0 :D Dzięki za te opowieści ;)

- Tomek, żałuj, że nie zostałeś dzień dłużej :D Ale ważne, że wgle przybyłeś się z nami pobawić, dzięki stary ;)

-toosiasia, wpadłaś na sam koniuszek i jeszcze podpadłaś wlkp :mrgreen: Wielkie dzięki, że wgle postanowiłaś zawitać 

- Zelpin i Stefcia, dzięki za przybycie. :)

*Kolejność nicków przypadkowa.

Powyżej postanowiłem do każdego skierować 2 słowa pół żartem, pół serio, tutaj pragnę wszystkim serdecznie podziękować za przybycie, bo gdyby nie wy, nie byłoby zlotu. Zlot bez ludzi nie istnieje. To był mój pierwszy zlot i w sumie chyba dobrze, że w taki sposób na nim byłem, gdyż teraz na każdym kolejnym będę niesamowicie doceniał organizatorów wiedząc jak to jest. :) Pytanie, czy to jest aż takie trudne? Troszkę stresu, zabiegania, ale wszystko da się ogarnąć, więc liczę, że znajdą się chętni na organizację Zlotu 2015. :)
Dziękuję wszystkim jeszcze raz, jesteście wspaniali. :)
Potrzebujesz porady/części do CJ0? Pisz pw. :)
Zobacz moją cudną, szarą Myszkę <3 Razem od 27.01.13 :)
Na CM od 28 stycznia 2013. :)
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 252
Auto: Evo 7/Sky R34/kilka Coltów

Postprzez wizer » 1 sie 2014, o 21:58

eddie19 napisał(a):- Basia, czyli ta co przez sen wyłączała mi ładowarkę od telefonu :P Dzięki wielkie, że przybyłaś…a, no i, że nie chrapałaś :mrgreen:

To Basia chrapie??
Boże, teraz już wiem dlaczego jej łóżko było bliżej Twojego.. ;)
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX

Postprzez Major » 1 sie 2014, o 22:23

eddie19 napisał(a):- Serniczki :mrgreen: Pięciodrzwiowy Colt w dieslu – kto by się spodziewał takich młodych człowieków :D Dzięki wielkie za wszystko, za rozmowy, żarty, no i tego jedynego diesla na zlocie :D

A diesel od Gregga? :D

I Eddie, mogles powiedzieć że nam nie dziękujesz za zlot ( mi i Oli) Bo teraz to wygląda tak jak bys o nas zapomnial, a tak nie jest haha :D
Auto-Laweta do 3,5t
533-583-993
Major
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez kisiellowa » 1 sie 2014, o 23:03

eddie19 napisał(a):- kisiello + Kisiellowa, może i nie do końca zrozumieliśmy się, gdy chciałeś, abym Ci kupił coś na owady, ale pamiętaj, że Raid się zawsze przyda! :mrgreen: Podziękowania dla was wielkie, że daliście radę przejechać całą Polskę na zlot 

ej, ten Raid nas w końcu uratował przed szerszeniem, więc nie było źle! najważniejsze są chęci :D
a jazda przez całą Polskę do tak sympatycznych ludzi to sama przyjemność :) dziękuję wszystkim!
kisiellowa
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 0
Województwo: Zachodniopomorskie

Postprzez naja nivea » 1 sie 2014, o 23:39

eddie my dziękujemy, że akurat byłeś i się nami zająłeś :-)
Dziś o podobnej porze docieraliśmy w inne miejsce i z łezką w oku pomyśleliśmy, gdzie dojeżdżaliśmy tydzień temu ;-( No i nie witała nas osoba tak pozytywnie zakręcona :-)
Muszę się też przyznac do 'kradzieży' Twojego długopisu. Oddam za rok :mrgreen:
If in doubt, flat out.
naja nivea
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez eddie19 » 2 sie 2014, o 11:10

Major napisał(a):I Eddie, mogles powiedzieć że nam nie dziękujesz za zlot ( mi i Oli) Bo teraz to wygląda tak jak bys o nas zapomnial, a tak nie jest haha :D

Nie wiedziałem co wam napisać czego jeszcze wam nie mówiłem, więc wolałem nie pisać nic :D I tak was co chwilę spotykam :D

Naja, ale ja nie odnotowałem straty żadnego długopisu :roll:
Potrzebujesz porady/części do CJ0? Pisz pw. :)
Zobacz moją cudną, szarą Myszkę <3 Razem od 27.01.13 :)
Na CM od 28 stycznia 2013. :)
eddie19
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 252
Auto: Evo 7/Sky R34/kilka Coltów

Postprzez wiewiórka » 2 sie 2014, o 21:08

Hehe, Moja Kochano Trójco Organizacyjno :) Cudownie się czyta te przemiłe słowa, które do mnie skierowaliście.
Ja jednak nie demonizowałabym tak swojej roli w organizacji tego zlotu. To jest przede wszystkim Wasza zasługa, ja tylko rozdawałam czasem darmowe kuksańce :lol: :lol:
Zlot był bardzo dobrze przez Was przygotowany, przyjechali ludzie cholernie pozytywnie zakręceni, którym mordy się cieszyły pewnie już od wyjazdu z domu.
W takim przypadku Zlot musiał się udać, hehe
Człowiek jest tyle wart, ile może pomóc drugiemu...

na coltmanii od 11.11.2008r.
Organizator zlotów: Topornia 2009, Topornia 2010, Topornia 2012, Topornia 2015, Topornia 2019, Topornia 2023
wiewiórka
Administrator
Administrator

Dostał piw: 408
Auto: colt Clou 1.6

Postprzez naja nivea » 2 sie 2014, o 22:27

Skoro eddie straty nie odczuł, to jeśli ktoś inny ją odczuwa- zwrot za rok ;-)
If in doubt, flat out.
naja nivea
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez Dylan » 3 sie 2014, o 00:31

Ojjj ten zlot był udany po pierwsze na liczbę osób w nim uczestnicząca takie zloty dużej frekwencji. Pamiętam jak na początku zacząłem przyjeżdzać na zloty, to było jakieś 5 lat temu, to zgranie wszystkiego przez organizatorów, żeby wszystko się zgrało i grało. A na tym zlocie organizatorzy "nowicjusze" zrobili to Coś, czego nikt się nie spodziewał ze będzie tak super. Ja osobiście będąc już na chyba ponad 7 zlotach, mimo już jakiejś tam monotonii zlotów, poczułem się jak na swoim pierwszym zlocie mimo to, że dużo twarzy już było dla mnie znajomych i Tych nawet z mojego pierwszego zlotu, alee z Nimi widzę się tak sporadycznie. z wielkim ale to wielkim wyczekiwaniem na to, że zobaczymy się na kolejnym i jeszcze następnym zlocie. I to jest tym wszystkim najfajniejsze bo Jesteśmy ludźmi, którzy ciągną do siebie, wiedza i czują to, że chcą się co jakiś czas spotkać ze sobą. Tym, że przyciągają następnych, tym że jest u Nas zawsze dużo śmiechu, to co dają ludzie pozytywnie zakręceni na jednym punkcie Coltów, wszystko dzięki temu się toczy z roku na rok lepiej lub gorzej alee ważne ze do przodu :-)
W swoim gronie Jesteśmy jakaś tam Elita (mowie o tych stałych bywalcach) ze mimo ze raz jest gorzej raz lepiej, jak trzeba Jesteśmy w ten jeden weekend w roku razem i to się liczy nie tylko na forum tak nie znając się do końca. Tak zgrani zorganizowani na maxa, raz w roku tego inni mogą Nam tylko pozazdrościć, bo to jest wyjątkowe i raczej mało powtarzalne. My to jakoś kontynułujemy z roku na rok, ważne że z każdym rokiem tworzy się nowa historia, tego w czym trwamy, w czym Mamy pasje, w tym czymś co Nas zjednoczyło i w czym tkwimy do dziś, co Nas łączy, wspiera i daje tego taki wyraz jakim są 3 diamenty!!
Ostatnio edytowano 3 sie 2014, o 19:17 przez Dylan, łącznie edytowano 1 raz
Dylan
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 41
Auto: Colt CZT

Poprzednia stronaNastępna strona

Odpowiedz

Powrót do VII ZLOT OGÓLNOPOLSKI KALETY 2014

Powrót do Strona główna forum