ok, to teraz chwila dla mnie.. Ja osobiscie ogólnie dziękuje WSZYSTKIM przybyłym na Zlot, i ciesze sie, że wszystko wyszło tak, iż Wasze oczy nie dopatrzyły się błędów.. A jesli były to tragedii narazie nikt z tego nie zrobił.. Ogólnie to przeczytałem każde słowo w podziekowaniach, oraz każde zdjęcie juz wrzucone zdązyłem zobaczyć.. Jestem pełen podziwu za tyle pięknych słów, i wierze że są szczere... Jak na Zlocie mówiłem, że juz raczej się nie podejmę organizacji Zlotu, to teraz po tym co czytam, zmieniam zdanie
A więc..
DwColcia i eddie19 - Wam chce podziękować w pierwszej kolejności.. Mimo że każdy z nas miał swoje zadania, oraz obowiązki prywatne, to jakoś się udało niczego nie spaprać, i każdy gram nerwów został jakoś ulokowany, że w rezultacie wszystko wyszło tak jak powinno.. eddie, pamiętaj że matury już były i już jest po zlocie, więc teraz nie zwalaj wszystkiego na brak czasu z powodu nauki do matury hehe
Gero i Aquarius - Jesteście dla mnie jak taka obrazkowa 'para' dwóch najlepszych kolegów. Zaczęło się od spotu międzyregionalnego u mnie w Chorzowie gdy przyjechaliście razem, pózniej widzieliśmy się w Jankowie na Ogólnopolskim, a teraz znowu miałem okazje z wami się spotkać w Kaletach - Znowu Śląsk. Dziękuje za pomoc w organizacji konkursów, bo doświadczenie którego mi było mało, z Waszej strony się przydało. Mam nadzieję że nie żałujecie poświęconych chwil które mogły by zostać przeznaczone na walkę z chorobą Aquariusa Hehe
Wiwi - Ty dobrze wiesz, że jestes ikoną Zlotu, i jeśli będziesz w przyszłym roku kręcic nosem, czy się wymigiwać.. to zrobimy Zlot u Ciebie pod domem ! Oficjalnie moge powiedzieć wszystkim, że Wiwi mimo że nie miała rangi organizatora, to była nim głównie.. bo Wszystkie wskazówki przekazywała nam, tysiące maili, i minut przegadanych przez telefon.. słowa otuchy, i ochrzany pozwoliły nam dopracować zlot na taki poziom jaki sami widzieliście
Pani Sandrze - Włascicielsce ośrodka - mimo tego że nie przeczyta tych słow, chce w duszy podziękować za pogodę. Gdy my przyjechaliśmy rano, to lało tak, że załamałem się w środku.. I przy rozmowie poprosiłem o idealną pogode, co przeczyło przepowiednią w telewizji czy w radiu... Udało się ! Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu
Kisiello - Dzięki że za maske z golfa którą Ci sprzedałem, a mówiłem że to coltowska, nie zlinczowałeś mnie publicznie, tylko zrobiłeś to po cichu gdy nikt nie słyszał
Łukasz i Ewelina - Fajnie że wpadliście, o tym jeszcze pogadamy na spokojnie kiedys
Bananki - Świetnie było Was znowu razem zobaczyć, i jak przyjeżdżaliście, i jak odjazdy były.. Bardzo się ciesze z tych słów i uścisku ręki z gratulacjami za udany zlot, nawet gdy byłeś nawalony przy ognisku, to mnie utrzymuje w fakcie że jak człowiek pijany to szczery do bólu hehe
Tresiu - Twoja nagroda gdzie stwierdziłeś że nie masz Colta, to była nasza pomyłka, ale nic nie szkodzi.. Każdy wie że najwięcej częsci Twoich coltów, jest rozesłanych po całej polsce, i jak by je pozbierać, to mogłbym przypuszczać że przyjechał Twój colt
tresorex napisał(a):A co to za banner i dlaczego nie został sponiewierany naszymi gryzmołami?
Naprawde nie widziałeś tego baneru wjeżdzająć do ośrodka na bramie? Hehe.. Nie został obsmarowany bo miał literówke ale to taki szczegół, a po drugie wykorzysta się jego odwrotną strone w przyszłym roku
Terminus i Saico (Brat Gregga) - Tobie terminusie dziękuje za to że przyjechałeś, oraz za prawie całą operacje graficzną w każdej sprawie, i poświęcone nerwy które przy mnie sie pojawiały hehe, dziękuje też Saico że razem z tym walczył, dawał swoje propozycje, i mogliśmy gadżety załatwić w normalnych cenach, za jednym zamachem
Gregg, Jak mi zadzwoniłeś i powiedziałeś że nie dasz rady, to aż mi było przykro. Bo wiem jak bardzo chcesz tu być, i znam każdy Twój najbardziej skryty powód, co potwierdziłeś przyjazdem z tak daleka ! Szkoda że dopiero w niedziele, ale cóż.. Ważne że mogłeś zobaczyć jeszcze pare mordeczek
Kampi i Agusia - Dziękuje wam za poświęcenie czasu na niektóre gadżety, a szczególnie te na ostatnią chwile, dzięki Wam udało się dopiąc wszystko na ostatni guzik. Miło było Was też w koncu poznać, i porozmawiac chwile w oczy a nie przez telefon
Serdelek- Serniczkowa- I może w prost - Serilki
Malinova - Dziękuje za słowa otuchy, wsparcie w sprawach zlotowych oraz za rozmowe koncową która też była bardzo ważna. Za te nerwy które zjadasz przeze mnie, i za to że nadal czytasz książke którą pisze słowami, nie spisując tego na kartke, a szkoda bo było by co czytać nie? : D
Wizer - Dzięki za niedzielną kiełbe, oraz za chwile na żywo w cztery oczy, a nie przez fejsa.. Fajnie że nie miałeś sandałów i skarpetek tym razem, to było cos co mnie zaskoczylo hehe.. No i Twoje wymioty przy piątkowym ognisku, które były mierzone jako najdłuższe, i najdalsze.. To była piątkowa wisienka na torcie.. Nie każdy mógł tego posłuchać.. Istna symfonia hehe, mam nadzieje że nie bedziesz miał mi tego za złe, że ciesze sie z Twojego w tamtej chwili cierpienia hehe
Alkanick Alien Basia Maik Bella Kct Tomek Gregg Fador Tovija Eddie Nikola i Grzesiek- Fajnie że chociaż wy z regionu śląskiego nie zostawiliście mnie samego na tym Zlocie, szkoda że zabrakło kilku osób jeszcze od nas, ale niech załują
Schizo i Agisa - Juz szykowałem się do podróży po zlocie prosto do POznania, z workiem szyszek, jak usłyszałem od Tresia że nie przyjedziecie na 100 procent.. Co to za Zlot bez banowania
Dylan i Robert, Wam też pragne podziękować, Za dużo usmiechu, obecność, oraz stan w jakim byliście
Maciek i Maćkowa Iwona - Również dobrze Was było zobaczyć, mam nadzieje że grymas na Twarzy maćka w moim kierunku zmalał, bo w zeszłym roku w Jankowie chyba mnie dobrze nie zapamiętałeś hehe.. Za rok juz bedzie perfekcyjnie
Danielo i Mała Czarna - w głosowaniu pojawił się głos na "Lalę w kapeluszu" Bardzo mi to poprawiło uśmiech na twarzy, fajnie że sie pojawiliscie razem
Snajper i ekipa z Twoich rejonów.. - Was też dobrze było zobaczyć, tylko po co ten grymas na Twojej twarzy od poczatku Zlotu, trzeba sie było rozluźnic
Limonek, i Justyna : Na Was wystarczylo zerknąc i juz usmiech sie pojawiał, szczerze myślałem że masz około 20 lat, taki Limonek, oj taki maluszek haha
Przemcio z Przemcią - Widziałem że na poczatku chyba nie poczuliście kimatu, ale mam nadzieje że w rezultacie koncowym jakoś się udało zgrać
Matejo i Matejka - Jestescie u mnie teraz stawiani o wiele wyżej niż niejeden z regionu Dolnośląskiego, bo tak jak i Malinova, potrafiliście przyjechać.. Szkoda że nie zobaczyłem z dolnego kilku osób.. może w przyszłym roku
Tomchuck, tomekch86 i Julita, Tutaj też może mało pogadalismy, ale obecność innych aut niż colty była bardzo ważna
Naja Nivea i Maciek Mąż : P Fajnie było że wpadliście, chociaż nie gadaliśmy za wiele, i zostałem zatkany kompletną niewiedzą o Twoim samochodzie, to mam nadzieje że nie macie mi tego za złe.. Nie był bym w stanie dopracować wszystkiego jak należy.. Mogliście startować w konkursie, bo to nie my wybieraliśmy, a ludzie
milenka + kuberson, Sebak83 - Jak to Gero powiedział, Zlot bez nich z zaskoczenia to nie Zlot hehe. Miło było zobaczyć chociaż przez chwile.. Pierwszym razem jak zobaczyłem na milenke jak wchodziliście na ośrodek, to mówie tak - Oo, Ona jest podobna do takiej jednej co w jankowie była.. I po chwili sie podeszliscie przywitac, wtedy juz nie miałem wątpliwosci
Emi Słodka i Krysieńka - Tutaj tez chylę głowę bo duże wyzwanie sobie dałaś i mam nadzieje że na następnym Zlocie też będzie mozna Ciebie zobaczyć..
Tak więc wypociny ode mnie, w pełni szczere, pewnie kogos brakuje ale to juz głowa nie taka jak kiedys... Błędy ort też pewnie są, ale poprawiać się nie ma co.. Nie można udawać kogos kim się nie jest..
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za najwspanialszy Weekend w tym roku !