fajny temat . z hip hopem jestem za pan brat i ta muzyka mnie wychowała . pierwszą kasetę kupiłem Liroy Alboom , potem Wzgórze Yapa 3 , a potem wyszło Molesta Skandal i TEN album rozjebał system . weszło w krew i poszło hehe . Według mnie najlepszy hip hop w Polsce produkuje Molesta , Hemp Gru , Zip Skład , OSTR, Peja i Hifi Banda. Jako całe składy i również solowe nagrania . A jeżeli miałbym wybrać NR1 to zdecydowanie Wilku z HG . A pierwszy to chyba będzie mój ulubiony utwór. . Wypas Klasyka Uliczna
to jest hip hop a nie hip hopolo jak niektóre składy których nie będę wymieniał z nazwy
Najlepszy rap ogolnie miala Paktofonika Kali , Hans Solo , O.S.T.R , Kaen
A tutaj coś , co jest na niedawno wydanej płycie przez mojego przyjaciela
by wiwi Proszę abyś dokładnie przeczytała Regulamin Forum i na przyszłość stosowała się do niego 4.7 - Użytkownik zobowiązany jest pisać swoje posty przy użyciu standardowych wartości koloru oraz wielkości czcionki.
"Sekret wart jest tyle, ile warci są ludzie, przed którymi powinnyśmy go strzec.."
by wiwi Edytowałam Ci post. Różnicę pewnie widzisz. Moja rada, spróbuj troszkę poświęcić czasu na naukę poruszania się po forum i korzystania np. z BBCode
"Sekret wart jest tyle, ile warci są ludzie, przed którymi powinnyśmy go strzec.."