Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ VII ZLOT OGÓLNOPOLSKI KALETY 2014
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[VII ZLOT - KALETY 2014] PODZIĘKOWANIA

Moderator: Organizator zlotu

Odpowiedz

DZIĘKUJEMY !!! :) :) :)

Postprzez Mała Czarna » 27 lip 2014, o 21:59

My też już w domku..Danielo jak wyniuchał dom, to załączył 10 bieg "system come home" i naszej kolumny już nie widziałam :P :D Super było Was wszystkich zobaczyć, poznać...Mam nadzieje,że za rok albo i niektórych szybciej zobaczę :)...Ciesze się że poznałam przez tego mojego gamonia tylu wartościowych ludzi i dziękuje komuś za bardzo sympatyczny głos na "Lale w kapeluszu" :lol: Za rok specjalnie dla Was wyszukam ładniejszy... :D A może nawet jak się bardzo zmobilizuję to przyjadę swoim "coltem" na 2 kołach :twisted: NAPRAWDĘ BYŁO CUDNIE!!!! Dziękuje!!!! Buziole Potwory Coltmaniakowe... :*
Zesraj sie, a nie daj sie! :D
Mała Czarna
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 9
Auto: Bimbą
Województwo: Wielkopolskie

Postprzez Aquarius » 27 lip 2014, o 22:06

Był to pierwszy mój zlot...

Na który nie pojechałem swoim Coltem, nawet nie przybyłem własnym samochodem. Pierwszy raz jako pasażer, szkoda mi było patrząc na tych wszystkich pucujących swoje auta. Jednak było mi sympatycznie gdy "mój były" odebrał gratyfikacje. Mimo tak okropnego lakieru. Ja nie wiem co za beztalencie tak spieprzyło tak banalną robotę...

Zawsze trudno jest odjeżdżać ze zlotu, jest to dla mnie jedna z nielicznych odskoczni od codziennej monotonii, dlatego żal było wracać do domu. Na szczęście po drodze nie napotkaliśmy żadnych komplikacji a kolumna wlkp dawała radę i wzbudzała zainteresowanie przechodniów oraz innych uczestników ruchu.

Wiwi dzięki, bo byłaś a wiadomo jakich wymaga to od Ciebie poświęceń, nie wyobrażam sobie zlotu bez Ciebie, nikt nie jest w stanie tak ubarwić atmosfery zlotowej :)
Emisłodka, to wulkan pozytywnej energii z wiecznym zacieszaczem na twarzy fajnie że nadal się pojawiasz, ale gdzie ta keja??
Terminus, duży rośnij i wpadaj na zloty bo również jesteś niezwykłą figurą w naszej zróżnicowanej grupie.
Sebak weteran, Kuberson, Milenka, niezwykle miło znów się z wami widzieć na kolejnych zlotach.
Major, łysy kolego widząc, że również wkroczyłeś na szlak walki z chorobą jestem w stanie udzielić Ci kilku wskazówek, a poza tym lubię Ciebie po prostu.
Grupa wlkp, Gero, Tomchuck, Danielo, Mała Czarna, Tresorex, Schizo, Agisa, Wizer i po koleżeńsku Ślimak, wiecie że mam do was szacunek i na stałe wpisaliście się już w środowisko spotowo-zlotowe Coltmanii, cieszę się że należę do tego grona.

Resztę proszę o wybaczenie, bo albo nie miałem okazji by z Wami porozmawiać, albo zamieniłem tylko kilka zdań, albo widziałem pierwszy raz i niewiele o Was wiem. Stąd mój wywód do stałych uczestników. Chciałbym jednak by kolejne zloty nie obyły się bez Was.
Aquarius
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 135
Auto: Mazda 6, Eclipse GSX

Postprzez wizer » 27 lip 2014, o 22:29

MP3 ZERO GERO :D napisał(a):(http://coltmania.pl/post99424.html#p99424)przez wycieńczenie psychiczne zaczęło nam odwalać.

Nie odwalać, poprostu jak co roku nie mogliśmy się rozstać po zlocie, dlaczego zloty są TYLKO 1x w roku?
Zróbmy Ogólnopolski jeszcze zimną, będzie podwójna radość rocznie, bo ja nie ukrywam, na zlot czekam zawsze ok 360dni.. I już zaczynam odliczać dni do przyszłego, widzicie co się dzieje na niebie? Nawet ono wie że jest nam bardzo źle że się tak szybko rozstaliśmy i chce żebyśmy spotkali się znowu..
wizer
Organizator zlotu
Organizator zlotu

Dostał piw: 86
Auto: ASX

Postprzez malinova » 27 lip 2014, o 22:41

Malinova również chce podziękować! :)

Był to mój pierwszy zlot i prawda jest taka, że rzeczywistość znacznie przerosła moje oczekiwania! :) Jesteście niesamowici! Bawiłam się świetnie! Sprawiliście, że ja (nowicjuszka :P) czułam się jakbym była częścią tej ekipy od dawna! Dziękuję za tak pozytywne przyjęcie i wyróżnienie mojego seryjnego Colta (fajnie wrócić z nagrodą z pierwszego zlotu:P). Już wyczekuję następnego zlotu! :)

Gregg musisz bardziej sprecyzować o którą Ole Ci chodzi, bo obie piły truskawkowy eliksir :P

Snajper90 ja już dawno zapomniałam:P pamięć mam dobrą ale krótką :P Telefon działa? :P

Gero! Ale mi miło! :) Ciebie również miło było poznać! :)

Aquarius a gdzie podziękowania za jajecznice? :P
malinova
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 3
Auto: Colt CJ0 '97 1.3
Województwo: Dolnośląskie

Postprzez Basia » 27 lip 2014, o 22:59

Ja również dołączam się do podziękowań !! Podziwiam, że organizatorzy dali radę przy tak wielkim wyzwaniu ! Było naprawdę super ! :) strasznie szkoda, że następny zlot dopiero za rok, ale są jeszcze spoty i międzyregionalki :) Od samego przyjazdu do ostatniej chwili w ośrodku super się bawiłam :) i poznałam mnóstwo fajnych ludzi. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ !! :) i pozdrawiam wszystkich tam obecnych !
Basia
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 10
Auto: Colt CJ 1.3 82KM
Województwo: Śląskie

Postprzez mike1198 » 27 lip 2014, o 23:33

Więc teraz i ja coś wtrącę jako świeżak zlotowy :D Dziękuje wam wszystkim zakręcone dusze za niepowtarzalną atmosfere i najlepsze 3 dni w roku :) Poznać na raz tyle pozytywnych ludzi to naprawdę zaszczyt i budujące jest że jeszcze tacy ludzie są :)
Miło mi było poznać was wszystkich porozmawiać pooglądać wasze torpedy :D
Dziękuje przede wszystkim organizatorom za tak wspaniałą organizacje. Jest to wyzwanie ogromne wiem o tym doskonale z rajdowych klimatów i dlatego podziwiam was za to co osiągneliście :)
Przepraszam jeśli kogoś uraziłem lub zrobiłem coś złośliwego zwłaszcza myślę o eddim :oops: ale co tam popijaku nawyrabiałem mogę nie pamiętać :roll: Przepraszam też za oszustwo w limbo 8-) ale za to mam nadzieje że było śmiesznie i na następnym zlocie postaram się być bardziej kreatywny :D
Teraz zmywam się spać bo za dużo emocji pozytywnych oczywiście poukładam sobie wszystko to jeszcze coć napisze poprawnie i składnie.
CDN... :twisted:
mike1198
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 1
Auto: Colt C58 , Carisma 1.8 GDI

Postprzez kisiello » 27 lip 2014, o 23:55

Dzięki organizatorom za nakład pracy, nerwów które włożyli w to by zlot się odbył.

Podziękuje wszystkim i każdemu z osobna bo pamiętajmy że to forum tworzą ludzie i tegoroczny zlot pokazał że jednak jesteśmy jedną coltmaniacką rodziną którą pilnuje mama wiwi :D

Bardzo też dziękuje za wyróżnienie mojej skromnej dużej osoby w głosowaniu na najsypmpatyczniejszego. Nagroda była dla mnie duuuuużym bardzo miłym zaskoczeniem i dziękuje wszystkim którzy wpisali mój nick na karteczce :)
kisiello
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 84
Auto: colt c52
Województwo: Zachodniopomorskie

Postprzez Matejo » 28 lip 2014, o 00:06

i My się meldujemy Matejo i Matejka właśnie dotarli do domu, mieliśmy jeszcze pozwiedzać Ślunsk ale tylko obejżeliśmy pare rzeczy w drodze do domu bo tak nam sie smutno że zlot się skończył że postanowiliśmy jednak wrócić do domu wcześniej niż planowaliśmy.

Dziękujemy za świetną zabawę i że znów mogłem zobaczyć was wszystkich i poznać również nowe osoby jesteście fantastyczni Kocham zloty CM.
Matejce bardzo się podobało na jej pierwszym zlocie.
Dziękuję również wszystkim którzy głosowali na mojego Miśka.
Przede wszystkim dziękujemy organizatorom za to że podjęli się takiego trudnego zadnia i wyszło im to wyśmienicie.

Podziękowania również dla Przemcio i Przemci oraz El Banano i El Dariny za miłą podróż na zlot.

Mam nadzieje że do zobaczenia za rok.
Obrazek
Matejo
Klubowicz
Klubowicz

Auto: Renault Clio 2
  • Strona WWW

Postprzez Przemcio » 28 lip 2014, o 00:25

Troszkę miałem tremę i nerwy przed przyjazdem do Kalet, ale dobrze, ze wcześniej się spotkaliśmy z Bananem, Dariną, Matejem i Matejka, później było już raźniej. Początek był dla mnie trochę ciężki ale po niedługim czasie się zaaklimatyzowałem. Poznałem wiele ciekawych osób, zupełnie inaczej sobie co poniektórych wyobrażałem, Tresorex, Schizo, Fador. :D Było zabawnie! Ślimak, sorki za zderzak opluty olejem z wydechu! :D Chciałoby się zrobić taki zlot, choćby 4-dniowy..

Dzieki za zorganizowanie tego spotkania i mam nadzieje, ze następny zlot będzie równie udany, może tym razem u nas lub gdzieś bliżej morza.
Przemcio
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 67
Auto: CA0

Postprzez El Banano » 28 lip 2014, o 08:55

Dziekuje Organizotorom, pozatym Każdemu z osobna było by za dużo do pisania :P
Również Dziekuje Przemcio i Matejowi i ich Partnerkom za miła podróż od połowy drogi do końca ;) DAMN WAS FAST...
Dziękuje Alienowi i Patrycji... Wiecie za co ;)
i Dziekuje za Wszystkie Wyróżnienia które mnie spotkaly... Była to cholernie miła niespodzianka... Ale czy na aż Tyle sobie zasłużyłem?

jeśli kogoś zapomniałem wyróżnić, nie przejmujcie się tym, bo o nikim nie zapominam tak naprawdę!

a tak na Serio to za co dostałem nagrody? Bo już byłem mocno wstawiony i nie bardzo pamiętam :mrgreen:
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball :D
El Banano
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 10
Auto: CJ1A

Postprzez Serilek » 28 lip 2014, o 09:46

Witam,

Przyszedł więc czas i na mnie.
DZIĘKUJĘ:
Przede wszystkim organizatorom za ogrom pracy, serca i czasu poświęconego przygotowaniem tak wyjątkowego zlotu.
Dodam, że był to mój pierwszy zlot (ever) więc tymbardziej poprzeczka została zawieszona BARDZO wysoko.
Dziękuję rownież wszystkim, że mój SERNICZKOWY AUTOBUS "KLE-KLE" nie został wyśmiany tak bardzo, jak się zapowiadało ^.^
Fador, dzięki za przewózkę, moja oferta zamiany w dalszym ciągu jest akualna ;)
Poły.... ekhm, eddie19 sorry, za te wszystkie docinki, mam nadzieję, że nowy imobilaizer już jest w drodze :D
WIELKIE przeprosiny dla Agusi i Kampiego za mój biologiczny budzik. =D

Jak to Schizo ładnie określił i podpinam się do tych podziękowań:
Schizo napisał(a):Swoją drogą, dzięki ekipie z ogniska za dotrzymanie towarzystwa do późnych godzin :D

Dzięki raz jeszcze WSZYSTKIM za WSZYSTKO!!! :)
Mam nadzieję, że pierwszy krok do wstąpienia do Coltmaniakowej rodziny mam już za sobą.

Pozdrawiam w imieniu swoim i Natalii :)
Serilek a.k.a Serniczek
Obrazek
Serilek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 5
Auto: Colt CZ5
Województwo: Małopolskie

Postprzez LimonekJr » 28 lip 2014, o 10:37

Emocje jeszcze pozostały i słów na usta (lub na klawiaturę) ciśnie zbyt wiele na raz.
Przede wszystkim:

DZIĘKUJEMY!!

Wszystkim i każdemu z osobna!

W szczególności Organizatorom za przygotowanie całej imprezy. Wierzę, że było to wielkie wyzwanie i wymagało poświęcenia czasu, nerwów i wszelkiego wysiłku. Udało się Wam rewelacyjnie!

Był to Nasz pierwszy taki Zlot i z pewnością na długo zapadnie w pamięci. Od momentu przekroczenia bramy w Piątek do chwili odjazdu pozytywne emocje nie opuszczały. Dziękujemy za tak wspaniałe, powiedziałbym wnet rodzinne przyjęcie :) No i dziękuję za tak wspaniałe wyróżnienie mojego Żółtka. Duma mnie rozpiera bez przerwy jak spoglądam na puchar :D

Wspaniale było poznać tak wielu pozytywnie zakręconych ludzi. Chciałbym wymieniać każdego z osobna, ale tego nie zrobię z obawy, że o kimś mogę zapomnieć ;) Niestety żałuję tylko, że nie ze wszystkimi była okazja porozmawiać, lecz wierzę, że co się odwlecze to nie uciecze ;) Szkoda tylko, że w takim gronie widzimy się tylko raz w roku.

Pięknych słów chciałoby się pisać więcej i więcej, ale myślę, że podsumowanie wszystkich podziękowań dalej nie odda tego co było w rzeczywistości. Niech żałują Ci co nie przyjechali ;)

Dziękujemy jeszcze raz z wszystko!!

LimonekJr i Justyna ;)

P.S. Fotki wrzucę niebawem ;)
Obrazek
LimonekJr
Moderator
Moderator

Dostał piw: 293
Auto: Cee'd C2 SW
Województwo: Mazowieckie

Postprzez Benek » 28 lip 2014, o 11:42

To był pierwszy mój zlot, myślę że nie ostatni. Fajni ludzie, sympatyczna atmosfera :) Podziękowania dla organizatorów pozdrawiam ;)
Benek
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 25

Postprzez alien_exe » 28 lip 2014, o 11:56

Obrazek
Dziękuje Organizatorom za całokształt :)
To był dopiero mój 2 zlot i żałuje że odbywa się on tylko raz w roku i trwa tak krótko :(
Podziękowania kieruje do wszystkich i każdego z osobna :D

Zdjęcia będą później :P
Każdy wypalany szlug miał smak nieprzespanej nocy.
Czy to bezsenność wywołuje depresje,czy depresja bezsenność?
alien_exe
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 32
Auto: CJ0 1.6 A/T 2000r

Postprzez tresorex » 28 lip 2014, o 11:58

A co to za banner i dlaczego nie został sponiewierany naszymi gryzmołami? :D
Pomogłem? Polej piwko!

ObrazekREGULAMIN
tresorex
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 442
Auto: Accord VII

Postprzez macieekg » 28 lip 2014, o 12:11

To ja też wtrącę kilka słów.

Dziękuję przede wszystkim organizatorom, bo bez was nic by się nie odbyło. Odwaliliście kupę dobrej roboty i jak to ktoś określił byliście wszędzie cały czas co wydaje się wręcz niemożliwe. Ośrodek bardzo fajny, miejsce super. Szkoda tylko że zabrakło czasu i zdrowia żeby się wykąpać w jeziorku.

Następnie dziękuję wszystkim, którzy przyjechali, bo bez ekipy nie byłoby prawdziwego zlotu. Mimo, że ludzie się zmieniają, jedni odchodzą ale na ich miejsce przychodzą nowi których super było poznać. No i ogromnie przyjemnie jest za każdym razem spotkać starą ekipę, którą się widzi co zlot. Bo klub to ludzie. Fajnie że pomimo różnych przeciwności są tacy którzy nie szukają wymówek ale zrobią wszystko żeby być. A ogólnopolski zlot to jest punkt obowiązkowy w kalendarzu.

Szczególne podziękowanie dla dwóch takich dzięki którym poznałem uroki silnika V6, nie powiem zamieszało mi to mocno w głowie. No i te wszystkie odszykowane auta powodują, że chce się poprawiać co się tylko da przy swoim.

OGROMNE dzięki dla tych co głosowali na moje felgi. Naprawdę się nie spodziewałem, po zeszłorocznej porażce :-P Miło, że ktoś docenił mój trud. W zasadzie od początku jak mam ten samochód to planowałem ich zmianę, ale były inne ważniejsze rzeczy. Potem wybór to też wiele nieprzespanych nocy i 2 lata dylematu którą drogą iść :P Serio.

Na koniec jeszcze raz podziękowania dla WAS WSZYSTKICH, za super atmosferę zlotową. To jest niesamowite, jak rozmawia się z kimś kogo się zna tylko z forum, ale na oczy nigdy nie widziało jak ze starym dobrym znajomym. No i za ciepłe przyjęcie Iwony, która mimo iż nie znała tam prawie nikogo dobrze się bawiła.

Do zobaczenia za rok w większej ekipie!!!
Live to ride, ride to live! by
Colt CAO 1.6 I 16V
Obrazek
Obrazek
macieekg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 101
Auto: Colt CA4A

Postprzez Gregg » 28 lip 2014, o 13:44

malinova napisał(a):Gregg musisz bardziej sprecyzować o którą Ole Ci chodzi, bo obie piły truskawkowy eliksir :P

...niech będzie i Ola, i Aleksandra ;) :D

sorki za off-top
Obrazek
Gregg
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 186
Auto: Jeep GC 5.2 V8, Smart 0.8 CDI
Województwo: Nie dotyczy
  • Strona WWW

Postprzez Aquarius » 28 lip 2014, o 17:57

Wiedziałem że kogoś zabraknie...
Kisiello, sympatyczny człowieku nie mógł bym i Ciebie nie pozdrowić.
Kampi i Agusia, jednak reaktywacja Wam się udała i miło było zobaczyć "stare"twarze.
Tovija Ciebie również zaliczam do starych wyjadaczy i fajnie że się pojawiłeś.
Gregg, swoim jednym przyjazdem zmiażdżyłeś każdą wymówkę ludzi obiecujących że przyjadą, wielki podziw za to.
Malinova, Dw Colcia, nie wiem która z Was robiła jajecznicę, ale dziękuję za nią i przepraszam że zjadłem całą :)
Aquarius
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 135
Auto: Mazda 6, Eclipse GSX

Postprzez malinova » 28 lip 2014, o 18:17

Jajecznicę zrobiłyśmy wspólnie dlatego taka dobra była :P i nie zjadłeś sam całej, bo jak nie patrzyłeś to Ci trochę podbierałam :P
malinova
Klubowicz
Klubowicz

Auto: Colt CJ0 '97 1.3

Postprzez tomek_ch86 » 28 lip 2014, o 19:39

Jako, że już każdy rodzaj podziękowań i za wszystko był już prędzej opisany przez innych, nie mając już nic do dodania od siebie pragnę podziękować wszystkim za wszystko, a przede wszystkim organizatorom za przygotowanie fantastycznego zlotu, ekipie z domku nr 7 ( Mike i Bella) oraz każdemu z kim udało mi się wymienić choć kilka słów, ale również i pozostałym obecnym bo bez Was nie byłoby tak rewelacyjnie. Dobrze było po 5 latach znów się pojawić i będę się starał aby i za rok się pojawić gdziekolwiek by się miał odbyć zlot! Może nawet do tego czasu pojawi się u mnie Colt :P
Były:
-Mitsubishi Colt CA4A
- Mazda 626 GE FP
Jest:
- Colt CZT
- Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender
Na Coltmanii od 10.01.2009
tomek_ch86
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 25
Auto: CZT