Jak obramowanie świateł to może i do tego lusterka też w czerwony? Chociaż nie powiem, ale to obramowanie świateł jakoś średnio mi pasuje do Twojego Colta
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Co do obramowania świateł, to zobaczę w praktyce, bo też nie jestem do końca przekonana, że to zagra, może już lepiej łapy od wycieraczek, nie wiem, jak będzie zrobiony emblemat i będę mogła folię pomacać, to wtedy się okaże ;P
W sumie możesz okleić tą folią znaczek, ramiona wycieraczek i np. lusterka. Mogłoby to ciekawie wyglądać. A te folie do lamp to są do oklejenia właśnie całych lamp Ty masz ładne czarne reflektory i tak bym zostawił. No chyba, że przyciemnić na czarno tylne lampy A propos tych folii z linku ja tej samej firmy folie tylko żółtą na halogeny kupiłem w NorAuto koło Auchan w cenie 29 zł chyba więc chyba bardziej się opłacało
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
No nic, czekam na wypłatę to kupię okleinę i będę działać Świateł nie ruszę, bo oczka to mój misiak ma piękne. Tylne lampy też mam przyciemnione, więc na razie spoks, chyba, że chodzi Tobie Tomku, żeby całkiem je czarne zrobić
Co do Twoich żółciaków to widziałam właśnie i spodobały mi się. Pomyślałam sobie, że moje przeciwmgielne machnę na czerwono
Aluski mi się mega podobają ladku takie jakie są, więc nie ma co przy nich majstrować szczeki będę malować na czerwono to styknie
Gdzie jeszcze oprócz norauto mogłabym podjechać i zobaczyć czy nie maja okleiny na stanie?
Halogeny na czerwono raczej nie przejdą przeglądu... Jak już to JDMowo na żółto No właśnie pomyślałem o jeszcze ciemniejszych lampach z tyłu Ale to kwestia gustu. Z resztą nie mogą być za ciemne bo nie będzie widać jak świecą
Felunek masz Angela zacny, to trzeba przyznać. Znaczek+zaciski na czerwono i będzie ogień. Nie ma co za dużo kombinować, bo się przekombinuje. Ewentualnie "rzęsy" do tego...