Jak była walona i ktoś byle jak naprawił to jasne, że będzie rdzewieć. Mój ojciec ma 6-stke z 2003 roku i nie ma nic, a nic rdzy, chociaż też była walona. Współczesne samochody w zasadzie nie rdzewieją.
jak chcesz mam znajomego kupił mazde 3 wszędzie oprócz dachu były purchle zaczynała rdzewieć a mazda 6 strasznie gnije podwozie tez jakaś masakra jest z tymi samochodami
Dobra dobra ludzie. Trochę inne niż mazda . Ford rocznik 2010. Nby blacha ocynk. Rdza wyszła na prograch i pod listwami. I kto mi powie że nowe auta nie rdzewieją? A auto nie bite.
no tak proton to brat colta ;D może widziałeś mojego posta o moim colcie miałem wypadek i czekam na kalkulację szkody i na wiadomość jakie odszkodowanie dostane i nie wiem co bedzie z moim coltem czy dalej będę miał go czy go sprzedam troche mi go szkoda i w ogule
Widziałem, pewnie szkoda całkowita :C Do naprawy łatwo nie będzie, ale nie takie rzeczy blacharze składają, gorzej jak coś mechanicznego poszło, swojego na dniach będę odbierać, miałem dziury na wylot w nadkolach od środka xD w tym jedna 10cm xD