A ja uważam że dobrze zrobione będzie dobrze wyglądać. Widziałem colta na żywo z lampami od civica tymi tuningowanymi i w brew pozorom jak mi się to na hondach średnio podoba tak na colcie wyglądało dobrze. Oczywiście zdania zawsze będę podzielone bo mamy inne gusta. whisky6666 zrób a potem będą komentarze. Mnie się podoba.
Mi również sie to podoba Ogólnie, to już kilka dni sie szykuje do ściągania lamp, ale za zimno...nawet w garażu A czy powie mi ktoś jak wyciagnąć lampy?
sie zastanawiem nad zabieraniem sie za to ale chyba to oleje.
Onyx lampy sie trzymają na 4 śrubkach. jak sciągniesz kierunek to pokarzą czy sie 2 srubki a pozostałe 2 znajdziesz. Tylko nie wiem czy nie będziesz musiał wyciągać aku zęby odkręcić prawą lampę.
Aku juz dawno wyciągniete bo chce poprowadzic ze zderzaka zimne powietrze i stożek przesunąć bardziej w strone kierunkowskazu. no dobra...a jak wyciągnąć kierunkowskaz? Wybaczcie ale nie chce czegoś wygiąć/połamać/urwać/spier****ć, więc masa pytań ode mnie.
Kierunek jest zamocowany na sprężynie na bokach komory silnika. Odciągasz ja i wprowadzasz w stone błotnika jednocześnie wyciagając kierunek. Wyciągaj go do przodu auta bo ma 2 mocowania które go trzymają w lampie, i żebyś ich nie połamał O ile w protonie jest tak samo bo sie nie dopatrzyłem:-P