Osobiscie jestem za tym abysmy sobie na siłe nie robili wydatków, i proponuje tym razem odrzucic Gokarty, ponieważ nie chcialbym aby ktos był niezadowolony, i jak by nie było, jest troche drogi tam, a więc oficjalnie dnia 22.02.2014 o godzinie 16;00 Spotykamy się na parkingu Ikei w Katowicach, naprzeciwko Carstoramy, Carefoura.. Tam na parkingu posiedzimy sobie chwile, poczekamy na wszystkich, a nastepnie zaatakujemy do McDonalda na cos ciepłego I zrobimy bydło, jak to zwykle z nami bywa ^^ Taka moja propozycja. A gokarty mozemy wyskoczyc jak będzie letni sezon, i będą otwarte Marketowe gokarty, to też jest jakas opcja, niz na siłe jechac do Tychów. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich juz w tą Sobote
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
To ja mam takie zapytanie. Z parkingu pojedziemy do Mcdonalda i już się stamtąd nie ruszamy? Bo w sumie można by coś jeszcze ogarnąć,przejechać się gdzieś,jakies foty porobić Ja będę miał aparat więc można coś pokminić
"Jeżeli zostaliśmy powołani do wielkich celów, to wezwano nas do ponoszenia wielkiego ryzyka."
"Zaciśniętą mam pięść dla tych co w ciągłej walce, dla tych którzy odeszli w górze dwa palce." http://coltmania.pl/viewtopic.php?f=19&t=286
Krzysiu nie martw się na zapas, będzie tyle czasu że spokojnie idzie porobić ujęcia Pewnie postoimy jakiś czas na parkingu zanim się zwiniemy do chusteczkodajni