Major napisał(a):Zelpin, wiem że chcieliscie dobrze, ale juz to sprawdzałem. Przecież te grupony są juz wyprzedane.. ; /
Proponuje zrobic tak
Ikea, spotkamy sie
Adrenalina, jeden wspolny przejazd na torze
McDonald na kawke shake czy kanapke, kto co woli, i posiedzimy sobie w wspolnym ciepłym gronie ?:>
Zelpin i Stefcia napisał(a):Jak uderzycie w te opony to i tak sie nie zabijecie a uwazam ze szybsza jazda po dłuższym torze w którym człowiek czuje strach ze nie wyhamuje daje wiecej frajdy niz jazda łatwym do opanowania gokardem na tym małym ciasnym torze.

Razem od 27.01.13 

Zelpin i Stefcia napisał(a):Ja kiedyś byłem na adrenaline 1 poziomowy a na autodrom jeszcze nigdy nie byłem (nie miałem okazji) i dla tg wolał bym isc zobaczyc jak tam jest. No ale chyba sie nie przekonam jak tam jest bo wszyscy wolicie ten 1 poziomowyPozatym nie rozumiem czyżby hamulce były dla was najważniejsze
Jak uderzycie w te opony to i tak sie nie zabijecie a uwazam ze szybsza jazda po dłuższym torze w którym człowiek czuje strach ze nie wyhamuje daje wiecej frajdy niz jazda łatwym do opanowania gokardem na tym małym ciasnym torze. Ja juz sie przyzwyczaiłem jezdzic autem bez hamulców

Michał Ha napisał(a): Jadę w ten weekend do Wawy

Razem od 27.01.13 

eddie19 napisał(a):Ym...Może lepiej rakietowa we Wro?

Razem od 27.01.13 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość