zaciski będę miał w przyszłym tygodniu, to sprawdzę, czy przewód pasuje i dam znać

piorun napisał(a):Tak każdy by zmieniał hamulce na 2tłoczkowe, a czy ktoś pomyślał o zmianie serwa na wydajniejsze???
bonsao napisał(a):Może zacznę od hamulcy
bonsao napisał(a): Rozumiem ze ty wymieniałeś i znasz różnice że warto czy bazujesz na zasłyszanych wiadomościach z internetu.
piorun napisał(a): Coś nowego no nie??? Zmień to zobaczysz, jakoś nie wyobrażam sobie chodzenia w butach po kałuży bez podeszw.

bonsao napisał(a):...Nich się wypowiedzą ci co mają hamulce po swapie czy jest sens wymiany serwa...
piorun napisał(a):Tak każdy by zmieniał hamulce na 2tłoczkowe, a czy ktoś pomyślał o zmianie serwa na wydajniejsze???
harpagan napisał(a):Cenna uwaga
Z obserwacji samochodów mojego i Czarnucha serwo z 1.8 radzi sobie z dwutloczkiem.
Serwo z 1.6 jest wyraźnie mniejsze i warto by się na pewno przyjrzeć temu tematowi
bonsao napisał(a):...A jak wtedy będzie z tyłem ?Nie trzeba jakiś inny korektor siły hamowania?Może od jakiegoś galanta?

bonsao napisał(a):...Jeździ ktoś po swapie hamulców na seryjnym serwo z 1.6 i może opisać wrażenia?...

Kleju napisał(a):Tak ja jeżdżęZaciski przednie mam z evo III, zaciski z tyłu mam z cyborga oem, pompa seryjna z 1.6GLXi (gdzie seryjnie były 236mm z przodu, a z tyłu bębny)..

Powrót do CA0-CA1A-CA4A-CA5A i CC4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość