Jako że nasz region organizuje też VII Zlot Ogólnopolski w Kaletach, to wiadomo, że nie zawsze czas na wszystko się znajdzie. Każdy ma też prywatne życie, i stąd też mój brak aktywności w tematach spotowych.
Widziałem też że mamy nową 'wiarę' w regonie, więc chciałbym zorganizować coś porządnego. Propozycja z mojej strony jest taka, aby umówić się w Katowicach na Ikei, na parkingu podziemnym, nieopodal wejścia.
Stamtąd byśmy pojechali na jakaś większą rozrywkę, kręgle, bilard, może gokarty, to już bliżej terminu będziemy ustalać, więc też mile widziane Wasze propozycje.
Fajnie było by się zmobilizować, i pozapraszać maksymalną ilość osób możliwie na spot. Nawet jeśli mielibyśmy tylko pojechać do McDonalda i usiąść przy kawie, to wiem, że z wami warto. Wiadomość masową wyśle, gdy będziemy mieli ustalone miejsce, i przebieg spotu. Jeśli będziecie mieli ochotę, możemy nawet grillować, albo wybrać się na ognisko.
Zimową porą w kręgu przy ognisku, w takim gronie jak Coltmania, z pewnością nikt nie zmarznie
Miejsce : Wstępnie Parking Ikea - Katowice
Godzina : 16:00
Rozpocznijmy Listę