Witam mam na imię Rafał, w 2012r remontowałem Colta z 92'' może ktoś kojarzy (srebrny pół-mat) mam zamiar kopić Miska CJ0 z 98" 1.3 z LPG. I mam pytanie na co mam zwrócić uwagę przy zakupie tego autka? Proszę o WASZA pomoc. Pozdrawiam:)
witam cie Rafale jak chcesz kupic colcika to zwracaj uwage na rdze nadkola z tylu i na podłużnice tylne i tylna klapa pod szyba bo tam bo tam najbardziej rdzewieje ;D
Witam również na forum. Po pierwsze kojarzę tego miśka bo już stał jakiś czas temu na tablicy. Heh, jak to jest trochę rdzy to pozdrawiam. Ciekawe jak tam spód(podłużnice) o ile jeszcze są ...
Historia była taka, że moja kobieta jechała sobie po mieście i za nią koleżanka (Alfa Romeo 166 2.5 benz a w niej młoda dziewczyna która miała 4mies prawko) to było w grudniu 2012 trochę śniegu było jeszcze na drodze. Colt zatrzymał się przed krzyżówka a Alfa wjechała w tył. Po wszystkim przyjechali do mnie popatrzyłem na autko i niestety zderzak i cala listwa pod tylną klapa w ruinie. Klapy nie dało się w ogolę otworzyć. Przyjechał ojciec dziewczyny i chciał to zrobić domowym sposobem ( na odwal się ) ja chciałem żeby to załatwić bez policji, bo dziewczyna młoda, chciałem 1500zl. Niestety nie zgodzili się. Dwa dni później przyjechali ponownie i powiedzieli że dadzą 1500 za cale auto, ja powiedziałem że za 2500zl... Po godzinie kłótni dali mi 2200 za auto. Do dziś żałuje tej decyzji Na mieście widzę czasem Colta, dziś ma pięć kolorów na sobie. A autko ma teraz kolor łososiowy. A to było moje pierwsze autko miałem je ponad 3 lata.