-Grubej i dobrej jakości blachy oraz zabezpieczenia antykorozyjnego -Wyciszenia -Cichszego i bardziej komfortowego zawieszenia -Czarnych i lepszej jakości plastików
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Przede wszystkim: Tempomat Lepsze hamulce Podgrzewana przednia szyba Czarnego wnetrza w kazdej wersji silnikowej Lepszego wyciszenia Nowych reperaturek progow i nadkoli A jakbym mial dalej wybrzydzac to znalazloby sie wiele wiecej
aktualnie 2 x GTI -> biały i srebrny COLT "CA6A" czyli 2.0 V6 150KM CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 SWAP 2.0 V6 150KM' 96 CA0 1.6 16V GLXi 113KM '92 ze smaczkami z GTI Colt c58 1.8 16V GTI 136KM '91 Colt c52 1.5 8V GLXi 84KM '89
zubrin napisał(a):plastiki są ok, no chyba że w CJ się pogorszyły
Po lifcie są chyba lepsze plastiki. W roczniku 92 tylne boczki i ramki klamek kruszą się przy dotknięciu, zawias podłokietnika pęka, na bokach podłokietnika widać pełno rys
Tylko jednego: w subaru widziałem taki super wynalazek, gdzie pod miejscem parkowania wycieraczek przednich szyba była podgrzewana, nie tworzył się dzięki temu na piórach lód, no i zimą podgrzana wycieraczka lepiej spełnia swoje zadanie. Wolę to jak podgrzewaną szybę.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Dla mnie tylko dwóch (według mnie najważniejszych rzeczy): - Lepszej, grubszej blachy nadwozia/podwozia - Lepszego zabezpieczenia antykorozyjnego nadwozia/podwozia i profili zamkniętych Poza tym więcej nie wymagam
lepszego oświetlenia wnętrza i bagażnika w ca0, seryjnie jest jak w maluchu lepsze lampy, moja 24 letnia sierra swieci ze 3x lepiej wyższego podłokietnika