TEKAJ.. Przecież Mixoske zaproponował MIĘDZYNARODOWY SPOT we Wrocławiu samochodów Mitsubishi i innych marek, z uwagi na Ciebie (VW) I jego Honde Nie mozesz nie przyjechac
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Spot jak najbardziej można zaliczyć do udanych.W pewnym momencie straciłam rachubę i nie wiem ile było osób w momencie kiedy było nas najwięcej Na pewno było 11 aut.Pogoda nas nie rozpieszczała,ale za to dobre humory wszystkim dopisywały.Oby więcej takich spotów. Serdecznie dziękuję wszystkim przybyłym,bo gdyby nie Wy,spot nie wypadłby tak dobrze w moich oczach Zdjęć nie ma....bo nikomu nie chciało się robić.
Dodatkowe podziękowania dla nielicznej grupy ze śląska :*
Lista obecności coltmaniaków bez osób towarzyszących: 1. Major 2. alien_exe 3.maik0000 4.DwColcia 5.wikol 6.Zysiuu 7.krasusek 8.Rrakso 9.sajan 10.Tekaj 11.IDOG 12.Kris 13.Rysiek (chwilę bo chwilę,ale był)
Sciągam czapkę z głowy aby pogratulowac takiej liczebnosci :> Oby więcej takich spotów, a mojemu regionowi chciałbym stworzyc taką atmosfere, żeby na kazdy spot tyle wiary przybywało jak u was we Wrocławiu :>
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Kiedy te zdjęcia zostały porobione!!! Spot był chyba jednym z liczniejszych, trochę mnie zaskoczyła ta ilość pod stadionem. Bolały kogoś nogi po kręglach wczoraj?
był (10.2010-10.2013) Colt 1.3 GL CJ1A 99r. jest (10.2013) Vw Scirocco