Godzina na którą proponuję wszystkim się pojawić na spocie to 14:00. Z racji że wizytacja ze śląska chce najpóźniej o 20 wracać,to na godzinę 17 lub 18 zarezerwuję nam tor/y na kręgielni. Chyba że macie lepszą propozycję co do godzin spotkania,to bardzo proszę się tu udzielić
Adrian, ^ Mielismy juz okazje tam na karty isc, ale szczeże mowiac to szału nie robią, a droższe są, teraz trzymamy sie kręgli, a po miescie z pewnoscią Wrocław zadba abys mogł pojezdzic swoją hondą, niczym gokartem po torze, no chyba ze wydygasz Nie ma juz co zmieniac, trzymamy sie pierwotnych planów
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Mi 14 bardzo pasuje. Mogę się troszkę spóżnić bo nie wiem jaki będzie ruch we Wro. A ze Zgorzelca mogę wyjechać nie wcześniej niż o 12. I pewnie będę wracał o tej samej godzinie co bracia Ślązacy bo o 4 rano do roboty musze wstać.
Co do jazdy po mieście to bym polata na moim 13to calowych zimówkach od motoroweru ;P
Do jutra proszę się zdecydować (Ci co jeszcze nie podjęli decyzji) czy chcecie iść na kręgle czy nie,bo chcę zamówić tor/tory a ilość osób jest istotna!