Ludzie, nie robcie mi tego, Mam nadzieje jednak że dojedzie każdy !! Greg, zapytam eddiego, ma chyba najblizej, z resztą jestescie z jednego państwa ;p
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Alien, podłogi nie zające Ja też idę na 6 do roboty, ale później nie planowałem nic specjalnie z powodu spota Jakoś się wymigasz, liczę na Twoją obecność
Ok, mnie musicie wykreślić z listy (choć i tak byłam w kategorii niezdecydowanych) - bo niestety muszę iść dziś do taty do szpitala jako, że nikt inny z rodziny nie da rady ;/ Bawcie się dobrze! Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dotrzeć
Aaa i przepraszam najbardziej Snajpera, za lekkie namawianie oraz Fadora, z którym wstępnie się umówiłam na wspólny przyjazd
Mysle że spot mimo braków mozemy zaliczyc jak najbardziej do udanych, mimo kilku incydentów, dla Tych co nie przybyli :
Spotkalismy sie na parkingu, pogadali, posmiali sie, jak zwykle
Obecni byli Snajper Grzecho Mixoske + Kasia Tosiasia + Tosiakowy (Grzesiek) Given + Adrian Gregg Eddie Alkanick Tekaj Fador Major
Zdjec, moze jedno niestety nie bylo fotoreportera, ani nie zabral alkanick wideo-lodówko-nagrywarki
Pojechalismy do Autodromu gdzie zaplacilismy za 7 osób jezdzacych, a jezdzilo 8, oczywiscie chcialem za darmo jechac więc udawalem że siebie nie policze Ale zaleglosc uregulowalismy
Wyniki 1. Tosiakowy (Grzesiek) Gokart 11, najlepszy czas 30.98 2. Given Gokart 13, najlepszy czas 33.43 3. Major Gokart 32, najlepszy czas 33.44 4. Alkanick Gokart 5, najlepszy czas 34.41 5. Mixoske Gokart 25, najlepszy czas 38.04 6. Adrian Gokart 20, najlepszy czas 38.08 7. Tekaj Gokart 31, najlepszy czas 38.36 8. Eddie Gokart 17, NIEnajlepszy czas 41.02
Pozniej pojechalismy do pizzeri Biesiadowo, wszystko w czasie sie zmiesciło jak chcielismy, żarcie mimo tego ze mielismy oblane z pepsi to nawet dobre, tylko gdybysmy sobie nie zrobili na koniec wstydu dzieki Fadorowi Ktory nie zaplacil za pizze i pojechał jakies 1,5h przed nami Mi tam sie podobalo, bylo dobrze
niech żałują Ci co nie przybyli
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993
Fajnie jedzie, jest moc Może jutro wyczyszczę sobie ten filtr Wgle to jadę, a tu koło M1 jakiś dziwny dźwięk, myślę 'no kuźwa, pewnie filtr zgubiłem ', ale nie, więc w sumie nie wiem co to było, bo jak wyszedłem to wszystko było okej
W domu, dwa razy w ciągu spota mogliśmy wyjść nie płacąc za całość i chyba jestem przewrażliwiony na dźwięki w colcie, felga na oko prosta nawet ślad na oponie wygląda jak bym butem kopnął
A mi znowu w drodze powrotnej padlo lozysko w przednim prawym kole prawdopodobnie Ale bylo fajnie, dzieki za spota eddie Ty pocwicz jazdy na gokartach, bo slabo cos Wezmy jeszcze pod uwage ze Tosiakowy pracowal na torze kartingowym kiedys, stad ta roznica w czasach
eddi nie czysc tego filtra bo on jest typu suchego a po 2 nie masz olejkow zeby go nasaczyc zeby syfu nie lapal Najlepiej kup nowy wiekszy i przymocuj go tam jakos ladnie zeby sie nie zgubil i zeby nie byl tak nisko nad ziemia jak ja CI go prowizorycznie ustawilem