19.10.2013 41 Spot Śląski - Tor Kartingowy - Auto-Drom
UWAGA, zmiana miejsca spotkania
Real Sosnowiec przy Baczyńskiego (widać go z Roździeńskiego) (50.286207,19.097822)
Mam oficjalne info od Torów gokartowych.. Jesli chodzi o adrenaline, mają zarezerwowany tor od 16 do 20, impreza zamknieta. Nam został Autodrom, mowią że max mogą wpuscic 12-13 gokartów na jeden raz, ale najlepiej jest jezdzic po 8 wtedy kazdy ma frajde i nie ma tak ciasno, tor jest ciekawszy niz na Adrenalinie, i Gokarty mają wiekszą moc, Jesli ktos z głową potrafi jezdzic za kółkiem to pewnie i na gokartach wypadku żadnego nie bedzie, Pan powiedzial że jesli bysmy chcieli robic rezerwacje na godzine lub wiecej to mozna, ale tak to jest bez sensu, po prostu w czwartek zadzwonic mam zeby potwierdzic ze bedziemy około 17stej, i najwyzej wtedy zobaczymy ile osob bedzie jezdzących, i czy dzielimy sie na grupy czy jezdzimy wszyscy razem. Mam nadzieje że każdy jakos sie dostosuje, i bedziemy mieli z tego wspólną frajde. Po Autodromie jedziemy do pizzeri Biesiadowo Dlaczego akurat tam? Bo jest wybór dla każdego, i kilka osob proponowało tą pizzerie, na dodatek jest gdzie zaparkowac, a jesli chodzi o menu, to mają wybór duzy, nie tylko pizze, są tez bagietki, kebaby, frytki, i sałatki, że kazdy nawet dbający o linie bedzie mogł sobie pozwolic na coniecoNie mowie że trzeba koniecznie cos kupywac i nażrec sie jak swinki, ale można wziasc z kims jakas pizze na pół i tez bedzie dobrze : )
Mam nadzieje że plan wypali, teraz Tylko musimy wpadac jak największą ekipą.. Pizzerie zarezerwowalem na 20osób, na godzine + - 18 a tor kartingowy powiedzialem cos miedzy 13-16 gokartów, moze byc więcej na godzine 17;00
Jakies pytania?
Pizzeria Biesiadowo - Menu, kontakt, i dojazd
Autodrom - oferta
Plan Trasy:
Godzina 16:00 Spotkanie na Supermarkecie Real w Sosnowcu, ul. Baczyńskiego
[ Obrazek ]
Godzina 16:30 Wyjazd wspólny prosto do Autodromu, w Sosnowcu, ul. Stawowa 4
Godzina ok 17;30 Bedziemy juz po gokartach zapewne, moze sie przedluzy do 18, i wtedy jedziemy do pizzeri Biesiadowo w Katowicach. Tam zarezerwowalem wstepnie lokal na ok 20 osób, musze w czwartek potwierdzic.
Mapka mniejwiecej wygląda tak, chcialem jeszcze dodac przejazd przez jakies ciekawe uliczki, ale nie ma ciekawych uliczek u nas, więc mysle ze po prostu sobie spedzimy ten czas wspolnie w duzym gronie. Zapraszam każdego, bez wyjątków .