Schizo napisał(a):Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłem, bo jak to robiłem to miałem już mocno wypite
Spoooks, wszystko gra...mnie też niektóre rzeczy po pijaku wychodzą lepiej niż na trzeźwo
Schizo napisał(a):Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłem, bo jak to robiłem to miałem już mocno wypite

nitrus napisał(a):Fiedziu
2 tematy przeniesione mam nadzieję że o to Ci chodziło
Gregg napisał(a):Schizo napisał(a):Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłem, bo jak to robiłem to miałem już mocno wypite
Spoooks, wszystko gra...mnie też niektóre rzeczy po pijaku wychodzą lepiej niż na trzeźwo

Łukaszwariat napisał(a):hmmm to pojęcie względne...nie przenosimy off-topu i innych zbędnych rzeczy które i tak z czasem się pojawią.

mlawa85 napisał(a):Rowniez prosze o przeniesienie mojego tematu, znajdowal sie on w dziale Inne samochody uzytkownikow lub jakos tak. Honda Civic EM2 1,7 Vtec z Ochoty jesli dobrze pamietam. Dziekuje z gory

Łukaszwariat napisał(a):...ktos jeszcze?? podawajcie nazwe tematu i gdzie go szukać

Powrót do Kontakt z obsługą forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość