Komu zależy na porządnie wykonanej usłudze z zakresu blacharki i lakiernictwa to jak najbardziej odsyłam do serwisu SztukaLakierowania.pl z warszawskiego Targówka. Na pewno serwis nie jest to ten z tych tańszych, ale za to solidna firma, z długoletnią tradycją. Wymieniałem u nich zderzak i malowałem wozik po stłuczce - wszystko piknie zrobione.
Polecam zaklad Rimal Ul. Kunickiego 176 ( wjazd od rejtana ) 20-436 Lublin tel. 81 744 22 42
zaklad moze nie wyglada dobrze ale to nie wyglad a umiejetnosci sie licza a te widac ze sa prostowalem dzis u nich aluminiowa 15 wlasciciel widac ze zna sie na tym co robi , po wrzuceniu na wywazarke ja nie widzialem zadnch nierownosci a wlasciciel podszedl zobaczyl stwierdzil ze jest krzywa w dwoch miejscach a po 20 minutach mialem felge juz na aucie wyprostowana , troszke mnie to zdziwilo ale oczywiscie bylem sie przejechac i wczesniej od 100 km/h w gore trzeslo cala prawa strona tak teraz przy 150 auto jedzie normalnie Zaklad polecil mi znajomy , podobno istnieja od 20 lat wiec jakas renome musieli sobie wyrobic Cena takiej przyjemnosci niebyla niska- 100 zł ale ja jestem z tych co wola zaplacic wiecej a miec zrobione raz a porzadnie
Wciąż w dobrej formie. Kompletny rozrząd wraz z OEM napinaczem hydraulicznym oraz wzmacnianym paskiem rozrządu Unisol Premium (wtajemniczeni wiedzą co to za stuff) u mnie przesyłką kurierską w ciągu dwóch dni. Wszystkie części wyprodukowane w Japonii i jak zawsze w bardzo dobrej cenie. Szybko, solidnie, w dobrej cenie i najlepszej możliwej jakości.
na CM od 2010 r Colt CJ1A-> 2010-2013 Colt czT ->2014-2018 Renault Megane IV 1.2 Tce Phase I ->2018-
Tovek ja już przestałem u nich kupować po tym jak 3 razy sprzedali mi części zamiast do CJ to do CA . zawsze mówiłem wyrażnie jaki to colt , że pierwszy rocznik produkcji czyli 1996 i żeby nie pomylili ze starszym , podawałem wszystkie możliwe dane i nie pomogło. 3 babole to zbyt dużo więc zmieniłem sklep
Mechanik: Marek Gut, Mińsk Mazowiecki, Świętokrzyska 26 Części w niezłych cenach: iParts.pl, w Warszawie można zamówić z odbiorem osobistym.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Mazowieckie: Zdecydowanie polecam zaklad zajmujacy sie renowacją felg mieszczacy sie w Otwocku (jeśli ktoś woli felgi można podrzucic właścicielowi wieczorem ewentualnie na Gocław). Renowacja na bardzo dobrym poziomie, dobór lakieru perfekt Ceny przystępne. Idzie sie dogadac https://www.facebook.com/Lakiernia-Pros ... 7/?fref=ts
Regeneracja turbosprężarek MODER AutoSerwis Luboń k/Poznania 62-030, ul. Górna 5 http://moderautoserwis.pl
Ostatnio odebrałem turbo po regeneracji i się nie zawiodłem. Pełen profesjonalizm. Nie jest to jeden z tych którzy naczytali się w necie jak naprawić turbo, ani jeden ze starych "fachowców" od turbo którzy nie mają nowoczesnego sprzętu do doważania. Jest to człowiek który sporą wiedzę teoretyczną zdobytą na polibudzie zastosował w praktyce. Nie olewa szczegółów jak inni, robi wszystko tak jak należy. Inne firmy z tej branży wysyłają mu zregenerowane turbo na doważenie. SZCZERZE POLECAM!!! A to efekt jego pracy;
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Polecam Blacharza . Robiłem już 2 duże roboty u niego i z każdej byłem bardzo zadowolony . Zaznaczam że on nie lakieruje i raczej nie szpachluje. Głównie podwozia ,podłużnice, progi , wymiany , konserwacje i wszystko to co colty i nie tylko boli . Solidny i niedrogi jak na realia Mazowieckie . Warsztat ma we wsi Przypki koło Tarczyna. Jarosław 693939490 . W razie co to mówić że namiar z forum Colta
Kilka miesiecy temu skorzystalem z uslug pewnej jednoosobowej firmy zajmujacej sie renowacja alumfelg - Dr Rim . Skorzystalem z jego uslug jakos na poczatku kwietnia, czyli w czasie kiedy jest najwiecej "potrzebujacych" w tym okresie. Dlaczego chcialbym go polecic? + czas w jakim odnowil mi felgi - poltora tygodnia, kiedy inni zrobiliby to w miesiac (zrobilem rekonesans) + cena 750zl za komplet (błąd piszącego post, dalej jest sprostowanie), z prostowaniem 1 felgi i wywazeniem wszystkich (konkurencja za sama renowacje chciala od 800 do 1000zl) + uzyl do tego metody chemicznej (nie piaskował. Z piaskowaniem 50zl taniej) + no i sama robota. Z reszta zobaczcie sami:
za jakosc zdjec przepraszam ale nie mam lepszej . Wierzcie mi ze kazda felga byla strasznie zjechana. Poprzednia wlascicielka musiala lubic krawezniki
coz... kazda z 4 felg byla strasznie zjechana. Wzdluz calej krawedzi. Bylem osobiscie u 2 innych (i wiele telefonow) to mowili ze do jednej felgi trzeba uzyc spawarki. Ten jeden powiedzial ze da rade bez. No i cenowo sie rozeznalem. Byl najtanszy.
Edit: Teraz tez mi sie przypomnialo. Cena 450zl~~ za samo chemiczne usuwanie i malowanie